2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

Kızlar merhaba, tatilden dönmüş herkes galiba ne güzel umarım eğlenmişsinizdir, sizleri çok özledim, Pikocum canım benim allah kavuştursun sizi hemen inşalllah, of bende cok özlüyorum aynı dertteyiz sanırım..Bende nişan telaşıyla meşguldüm çok şükür nişanımızda oldu,
Bi kaç kareyi paylaştım kulupte.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...imiz-cicegimizpastamiz-iste.html#post14572217

Sınav sonucumu bekliyorum ama 2012 ye kısmet olacak sanırım bu seneden hiç umudum yok biliyorsunuz. öpüyorum hepinizi canlarım.

piko hoşgeldin canıom..
pinky hayırlı olsun ne güzel heyecanlar yaa..allah mutluluğunuzu daim etsin.bugünde açıklanmayacak galiba.

kızlar eylülde snv giricem hergun deneme çzöemeye başladım
bugun çözdüm denemeden 100.75 net çıkardım zamanın denemesı gazetenın verdikleri sizce nasıl benım butun konularım bitti birde off strese giriyorum sanırım snv yaklaştıkça herşeyi bu snv bagladımmmmm

2010-KPSS Lisans: Sonuçların Açıklanması

(10.08.2010)

10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-Lisans) değerlendirilmesi çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'da açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 11 Ağustos 2010 Çarşamba günü saat 14:00'dan itibaren http://www.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir.

Kamuoyuna duyurulur.

Prof.Dr. A.Ünal YARIMAĞAN

ÖSYM Başkanı

en azından açıklanma tarihini öğrendik,paylaşımın için teşekkürler canımopuyorumnanaktan

çok şükür, uffff yarın site kilitlenirkafamçokkarıştı
puanıma aşkım bakıp bana haber vericekdelikafadulden

ben de tam bunu yazıcaktım=) umarım hepinizin gönlüne göre olur kızlar, mübarek gün hayırlı haberler getirir inşallah:Saruboceq:

13:40 11.08.2010
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM)'nin sitesi çöktü. Günlerdir merakla beklenen sınav sonuçlarının, bugün açıklanacağını öğrenen memur adayları siteye akın etti. Yetkililer sitenin ne zaman düzeleceği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı.

kızlar ya puanlarını öğrenenler varmış:Saruboceq: ben de açlımıyooooo
siz ne yaptınız, bakabildiniz mi?

bu arada herkese hayırlı Ramazanlaropuyorumnanaktan

pikocum kızlar naptınız, off yok açılmıyo insan bi önlem alır ya, bari sonuçlar için sadece serverlar genişletilir güçlendirilir ne biliyim ya illa vardır bunun bi yolu, insanları çok sinir bozucu durumlara sokuyorlar ya. neyse öğrenmiyim artık bugun kızlar bende. heyecanlanmıştım sonuç hayal kırıklığı:)

kızlar açılır gibi oldu biraz önce tc kimlik nosu cıktı, ama işlem kodu çıkmadı, of heyecanlandım bende ama of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…