- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.921
ben burdayım canım...ececik tatilde memlekette,pazar dönecek,ecesu ev taşıma derdinde..şimdi yeni evini yerleştiriyor galiba..bizim tayfa nereye kayboldu?huuu kızlar neredesiniz?
pinkycim evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor? biz bu hafta sonu damat evini ziyarete Ankaraya geliyoruz. düğün tarihimiz belli değil.İngilizce kursuna başlayacaktın, ne yaptın? aslında ben de geliştirmek istiyorum ama bir türlü başına geçemedim.
başakcımsen nerelerdesin, nasıl gidiyor tatilin?
ececim( iki tane Ecemiz var, biri Ececik, biri Ecesuolumunekankayizsmile) patiskacım, mavlicim, hilalcim, gülşahcım veee adını sayamadığım tüm stres ortakları...neler yapıyorsunuz bakalım?
hayırdırpikocum burdayım canım sınavın açıklanma tarihini nasıl bekliycem diyodum ama şimdi beni başka telaşlar sardı sınav ikinci plana atıldı gibi:):):kedi:
bizim tayfa nereye kayboldu?huuu kızlar neredesiniz?
pinkycim evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor? biz bu hafta sonu damat evini ziyarete Ankaraya geliyoruz. düğün tarihimiz belli değil.İngilizce kursuna başlayacaktın, ne yaptın? aslında ben de geliştirmek istiyorum ama bir türlü başına geçemedim.
başakcımsen nerelerdesin, nasıl gidiyor tatilin?
ececim( iki tane Ecemiz var, biri Ececik, biri Ecesuolumunekankayizsmile) patiskacım, mavlicim, hilalcim, gülşahcım veee adını sayamadığım tüm stres ortakları...neler yapıyorsunuz bakalım?
hayır hayır inşallah!malum bekarın hayır işi ne olur?opuyorumnanaktan
hep birlikte çalışmak daha gaza getirir insanı dimi ?
geçen gün ki konuşmamızın üstüne olunca gerçekten çok aşşaırıdm ve çok mutlu oldum..inşallah hayırlı haberlerinide alırız yakında.sağol canımolumunekankayizsmile hayat hiç beklemediğin anda karşına çok güzel şeylerde çıkartabiliyo:asigim:
ayyy sıcak deme bana..dışarı çıkmaya korkuyorum.bide üstüne nem olunca offff berbat burası..gece ter içinde uyanıyorum her taraf açık olduğu halde..gecenin köründe soğuk duş alıyorum..ben hiç alışkın değilim böyle sıcaklara..kızlar bizde yarın Ankara'ya nişanlımın yanına gidiyoruz.söz ve nişanda onlar gelmişti biz de ilk defa evleri,ne gidicez. 2 gün onlarda kalıcaz. arkadaşının düğünü var, beraber gidicez:asigim: hafta sonu Ankara 42 derece olucakmış:dilcikar: şansıma bak ya, sıcağı hiç sevmem ve çok terlerim.
oradan konyaya geçicem. ablamda kalıcaz 1 hafta, bu aralar geziyorum.
bugün çooook işim var. ne giysem telaşı sardı, genelde her şeyi bavuluma doldurup çoğunu giymeden dönüyorum. bu sefer az kıyafet götüreyim diyorum.
bu arada kotonda süper indirim var:teytey: sıcakta çıkmayı göze alabilenler baksın.
Günaydın kızlar iyi haftalar arkadaşlar
Ben bu sene ilk olarak önlisans mezunu olarak eylülde açılacak KPSS sınavına giricem..
İnanırmısınız bu konuyla ilgili hiç bilgim yok bana nerden hangi kitaptan çalışmam gerektiğine dair tavsiyelerde bulunursanız çok mutlu olurum..
Bu arada geçenlerde geçmiş sınav sorularına şöyle bir baktımda matematikten sıfır çekeceğime kesin gözüyle bakıyorum
Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?