2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

forumlarda hep moral bozmak için yazıyorlar hele memurlar net.
arkadaşım bu senenin başında dedi bana sakın o sitenin forumlarına girme diye..
mahsus moral bozmak psikolojiyi alt üst etmek böylece rakiplerden elemek için yapanlar doluymuş..

berry bende memur olursam hamile kalırım diyordum..
şimdi 2012 yi beklemek zor geliyor.puanım gelsin hemen başlıcam çalışmalara

hilalcim kaç netin var ki hemen umutsuzluğa kapılmayın yaa gün doğmadan neler doğar memurlar nette yazanların hepsi doğru söylüyo olsa bile orda yazan kaç kişiki 10bin kişi böyle netler çıkarmadı heralde en fazla 100 kişi var memurlar nete 100-105 netim var diye yazan ben bir kamucu olarak iptal olan soru doğru kabul edilirse 88,5 netle ilk atamadan bile umutluyum birde ikinci çocuk meselesi var siz ikinci çocuk için planlar kurarken 29 yaşında bekar biri olarak teessüf ediyorum kızlar burda hiç olmayanda var yani:sinifsinif:

ben iyi değilim patiskam hiç iyi değilim:(((((((((((( üzüntüden hasta oldum sanırım yatıyorum kalkamıyorum:((((((((((((( aptalın tekiyim sadece:((((((((

tbrk ederim senide inşallah dilediğin gibi olur.
hoşçakalın
arkadaşım hiç hasta olmaya değmez bak ben 6 ay öncesine kadar kpssyi hiç düşünmüyodum 2004te mezun oldum 5 aydır ders çalıştım bu sırada geçmiş yılların sorularını görünce niye hiç sınava girmediğime pişman oldum merak etme daha çok gençsin sen şimdi nişanlanmanın tadını çıkar:teytey:

selam kızlar sınavlar iyi geçmniştir umarım ben 3 haftadır yoktum izne çıktık yeni geldik.
sınava izmirde girdim arkadaşımın düğünü vardı o gün çünkü.
benim sınav kötü geçti..
yani şöyle diyeyim matematiğin 2 sorusunu ısrarla yanlış okumuşum başa defalarca dönmeme rağmen.onlar bide grafikte uğraştım..bırakıp geri döndüğümde yaptım.matematik full çok şükür.standart sapmada çok etkisi var diye bırakamadım zaman kaybetsemde uğraştım..bi baktım 50 dk var ve ben çok az türkçeyle mat yapmıştım..acaip zaman harcamışım..
bir anda hızlı hızlı okumaya başladım.ilk doğru olarak gördüğümü hemen işaretledim.bir daha bakma şansım yoktu.her soruyada bakamadım zaten.hemen souyu şöyle gördüm fikrim yok gibiyse geçtim.vatandaşlık hiç çalışmamıştım zaten zamanım olupta bakamdımda 3 tane işaretledim galiba.
coğprafyadanda çok boşum var galiba.neyi işaretlediğimi bile bilmiyorum jet hızıyla yapmaya çalıştım..
millet sorular kolaydı diyor ben yorum bile yapamıyorum..kolay zor diyecek kadar farkında olamadım hiç soruların..mat dışındakileri hayalet gibi yaptım..
aman zaten ne bekliyorum ki son aylarda hiç çalışmadım bildiğimide unuttum.70 alırsam öpüpte başıma koyarım.soru cevaplara hiç bakmadım cesaretim yok zaten bakamam oldum olası..

hilalcim kaç netin var ki hemen umutsuzluğa kapılmayın yaa gün doğmadan neler doğar memurlar nette yazanların hepsi doğru söylüyo olsa bile orda yazan kaç kişiki 10bin kişi böyle netler çıkarmadı heralde en fazla 100 kişi var memurlar nete 100-105 netim var diye yazan ben bir kamucu olarak iptal olan soru doğru kabul edilirse 88,5 netle ilk atamadan bile umutluyum birde ikinci çocuk meselesi var siz ikinci çocuk için planlar kurarken 29 yaşında bekar biri olarak teessüf ediyorum kızlar burda hiç olmayanda var yani:sinifsinif:

canım bak burda anlatmıştım nasıl geçtiğini..iç açıcı değil..zaten büyük bişeyde beklemiyordum mucize olur olsa.son aylar hiç çalışmadım ki..önce çalıştıklarımıda unuttum gitti..

niyetim kimseyi kırmak değil.2. çocuğu zamanım geçiyor diye değil sadece araları az olsun,birbirlerine arkadaş olsunlar istiyorum..yoksa benimde arkadaşlarım daha evlenmedi hiç.bu yaz var birkaç kişi evlenecek.bana hep erken evlendin deyip duruyorlar.

aslında vatandaşlıkta da bi soru yanlış. tamam çocuğun velisi olur ama kısıtlının vasisi olması gerekir. yani velayet de vesayet de doğru. soruda büyük bi hata var. umarım farkedilir yaaa.

evet hepsi hukuk ağırlıklıydı bencede. hele kamu yönetimi idare ve anayasa karışımydı resmen. iktisat nasıldı ama offffff. maliye ve iktisat direk ters köşekaydirigubbakcemile hukuk ve muhasebede şaka gibi sorular vardı. ne zaman açıklanır bu sonuçlar yaa

Tatlım vesayet, anne-baba harici vasilik durumuna verilen isim.
Bahsettiğin soru doğru olmalı. Velayet yani.
Ama ÖSYM nin ne yapacağı da belli olmaz...:2:
İktisat fenaydı canım fena! akannehir
Canım puanlar genelde sitesinde 4. hafta içerisinde açıklanıyor...
Belki KPSS yi daha erken açıklayabilirler bilemem.
Ama diğer sınavlar en geç 4. hafta içerisinde açıklanıyor.

95 de kaldım :gitme:

Canım 95 le atanamaz mısın ki ? :1shok:

2012 ye daha cok var ben napıcam ozamana kadar:((((( of cok kötüyümm:(((((

bi tek 4001 e girebiliyordum zaten , herkes kolay kolay diyip duruyor anlamadım ki ben mi aptalım, evet yapabileceğim sorularıda yapamamışım heyecandan ama:(( aptal gibi hissediyorumkendimi daha 2 yıl var.

birde şunu sorucam bilen arkadaşlar varsa cevap verebilrimi. kpds ye girebiliyormu isteyen, memur olmadan önce girilip, memur olduktan sonra yabacı dil tazminatı alabiliyormuyuz. bi şekilde işimize yararmı yani , yoksa memur olduktan sonra mı girebilirim tazminat almak için. kademe atlamak için.

cevap bekliyorum kızlar.

Canım neden böyle yapıyorsun, lütfen üzülme bu kadar. :teselli:
Ne demek aptallık, olur mu öyle şey! :1no2:
Bu sınav sistemi kimsenin zekasını ölçmüyor hatta bilgi birikimini de ölçmüyor!!!
Türkiyenin saçma sınavlarından biri yani. benneyaptımki
Kendini heba etme...

KPDS ile ilgili ise bildiğim,
Önceden girip aldığın puan, memurluğa yerleşmene etki etmiyor.
Çünkü dil konusunda zaten GYGK den sonra bir dil sınavı oturumu var.
Dil yeterliliği arayan kadrolar o puana göre atama yapıyor.
KPDS puanı ise, ayrıca bir dil tazminatı için ve bazı memuriyet alanlarında yapılan kurum sınavları çerçevesinde ortalamanı etkiliyor. (A grubu mesleklerde filan)

merhaba kızlar...
deli gibi uyuyorum bu ara... gündüz uyuyorum gece temizlik yapıyorum :)
Ececik şahanesin vala,hayırlı olsun... :1hug:
Hilalcim bozma moralini, hiçbirimiz zamanı verimli kullanamadık sanırım..
Pinky'm,Ecesu,Başakım nasılsınız tatlışlar?
kızlar bu arada yanlış bakmadıysam 99.75 netim var. bana yetiyor eğer bi aksilik olmazsa.. inanın bunlar hepinizin sayesinde oldu... hepinize çok teşekkür ederim...

Vaav süpersin canım tebrik ederim... alkisalkisalkis

kızlar merhabalar valla zorda olsa sınav modundan cıkmak istıyorum artık

sonucum olumsuz olsa bıle sadce sonucumu beklıyorum artık. olmazsa kı olmama ıhtımalı coooooookkkkk yuksek seneye hazırlancakmıyım napıcam hıcbı fikrim yok. sankı emekler bosa gıdıyormus gıbı düşünuyorum

gece 1 de ankaraya gıdıyorum annemle arkdasımın düğünu var bı kac gun kalıcam cook öpuyorum kızlar sızı

kızlar çok sık giremiyorum, evimizi taşıdık, kaç gündür uğraşıyoruz. şuan vınla bağlanıyorum, daha doğrusu bağlanamıyorum:) diğer sayfaları okuyamadım, okumaya çalışıcam bağlantı kopmazsa.

psikolojim çooook bozuktu, daha yeni topladım kendimi. o kadar çalışıp sırf heyecenım yüzünden gül gibi soruları yapamadım. kendi kendimi yedim kaç gündür. çok rahat 100 net yapabilirdim fakat taş çatlasa 90 netim var:( o da tahminen, daha da düşebilir.

patiskacım süpersin ya, tebrik ederim:)
pinkycim moralini bozma, nişanına odaklan. napalım atanamazsak atanamayız, benimde beklediğimden kötü geçti. atanamazsam koca parası yerim:) bir dahakine hazırlanırım.

ececim süpersinopuyorumnanaktantebrik ederim. gerçekten hakettin,içimizde en düzenli çalışan ve en çok soru çözen sendin.canı gönülden tebrik ediyorum:lepi:
atandım haberini de duymak isterimolumunekankayizsmile düğün tarihimiz belli değil. nişanlımın Van'dan dönmesini bekliyoruz. kısmetse bu taraflara atanınca düğün yapıcaz.

hilalim ecesum,pikolatam,pinkyim,fatoşum,patiska hepinize tşk ediyorum canlarım o kadar zaman geçirdik paylaşım yaptık hepinizden Allah razı olsun,umarım herkesin gönlüne göre olur hayırlısı inşllh:Saruboceq:opuyorumnanaktan

hilalim ecesum,pikolatam,pinkyim,fatoşum,patiska hepinize tşk ediyorum canlarım o kadar zaman geçirdik paylaşım yaptık hepinizden Allah razı olsun,umarım herkesin gönlüne göre olur hayırlısı inşllh:Saruboceq:opuyorumnanaktan

herkes mm ben niye patiska yaa :umursamaz: sana benim ne kadar alıngan olduğumdan bahseden olmadı mı :)

kızlar ne olur moralinizi bozmayın, daha hiçbişe belli olmuş değil. bu sene alım çok olacak diyorlar bu da puanların düşeceğini gösteriyor. iyi şeyler düşünelim ne olur... ben hepimiz için dua ediyorum inanın.

o site Benim de canımı sıkıyor.. yüksek olan netler değil de "ay 105 gky 95 eğitim yaptım size atanır mıyım ühühühüü" diyen Bi takım zihinsel engelli cidden çok can sıkıcı.. ne yani nispet mi yapiyosun.. taBi ki atanırsın ne soruyosun ne üzülüyor ayaklarına yatıyosun.. Ben 77 gky le Bile umut doluyum ya azıcık normal olun diyesim geliyor, sus Burcu diyorum hanımlığını Bozma sen =)

Geçen topik açmıştı birisi orda "Şu kadar gy şu kadar bilmemne yaptım puanım kaç atanır mıyım? Zıkkımın kökü" diye kaydirigubbakcemile3 Bir süre dünyadan ilişiğimi kesip güldüm. Tamam puan hesabı bi derece makul da "Tarihi fulledim, coğrafya da full, matematikten de 29 yaptım, zart da tamam zurt zaten full, sizce atanır mıyım?" lar beni deli ediyor üleeen.

Bu muhabbeti yapanları "Kaynanam bana 8 Trabzon bileziği taktı, eşim de 22 tane bilezik taktı" muhabbeti yapanlarla aynı kefeye koyuyorum.Tamam arkadaş, ne güzel sana işte, Allah daha da çok versin de çeyrek altını bile olmayan var, ne anlatıyorsun bıdı bıdı...

Not 1- Fulleyemedim ama hala umutluyum.
Not 2- Malum siteye girmeme kararı aldım.
Not 3-Burdan ahtapot Paul'a sesleniyorum.Oldu atanamadım, seneye yemse yem, balıksa balık, akvaryumsa en şahını sunacağım, yeter ki yerime sınava girsin.

Geçen topik açmıştı birisi orda "Şu kadar gy şu kadar bilmemne yaptım puanım kaç atanır mıyım? Zıkkımın kökü" diye kaydirigubbakcemile3 Bir süre dünyadan ilişiğimi kesip güldüm. Tamam puan hesabı bi derece makul da "Tarihi fulledim, coğrafya da full, matematikten de 29 yaptım, zart da tamam zurt zaten full, sizce atanır mıyım?" lar beni deli ediyor üleeen.

Bu muhabbeti yapanları "Kaynanam bana 8 Trabzon bileziği taktı, eşim de 22 tane bilezik taktı" muhabbeti yapanlarla aynı kefeye koyuyorum.Tamam arkadaş, ne güzel sana işte, Allah daha da çok versin de çeyrek altını bile olmayan var, ne anlatıyorsun bıdı bıdı...

Not 1- Fulleyemedim ama hala umutluyum.
Not 2- Malum siteye girmeme kararı aldım.
Not 3-Burdan ahtapot Paul'a sesleniyorum.Oldu atanamadım, seneye yemse yem, balıksa balık, akvaryumsa en şahını sunacağım, yeter ki yerime sınava girsin.

:roflol: :roflol: çok hoşsun canım yaa :))) ama tüm tespitlerine katılıyorum alkisalkisalkis

arkadaşım hiç hasta olmaya değmez bak ben 6 ay öncesine kadar kpssyi hiç düşünmüyodum 2004te mezun oldum 5 aydır ders çalıştım bu sırada geçmiş yılların sorularını görünce niye hiç sınava girmediğime pişman oldum merak etme daha çok gençsin sen şimdi nişanlanmanın tadını çıkar:teytey:

Mavlicim canım desteğin için çok teşekkür ederim,biraz daha toparladım, bi iyi bi kötü gezip durdum günlerdir. Artık 2012 ye hazırlanıcam canım

Canım neden böyle yapıyorsun, lütfen üzülme bu kadar. :teselli:
Ne demek aptallık, olur mu öyle şey! :1no2:
Bu sınav sistemi kimsenin zekasını ölçmüyor hatta bilgi birikimini de ölçmüyor!!!
Türkiyenin saçma sınavlarından biri yani. benneyaptımki
Kendini heba etme...

KPDS ile ilgili ise bildiğim,
Önceden girip aldığın puan, memurluğa yerleşmene etki etmiyor.
Çünkü dil konusunda zaten GYGK den sonra bir dil sınavı oturumu var.
Dil yeterliliği arayan kadrolar o puana göre atama yapıyor.
KPDS puanı ise, ayrıca bir dil tazminatı için ve bazı memuriyet alanlarında yapılan kurum sınavları çerçevesinde ortalamanı etkiliyor. (A grubu mesleklerde filan)

April canım benim, kolaydı aslında bazı sorular yapabilirdim biliyordum, bildiğim şeyleride yapamadım, stres heyecan baskı:(( ama bazı sorularda çok saçmaydı delirdim:(
daha iyiyim tamam cnm.

cnm şöle bi daha soruyum, kpssye girdikten sonra yapılan tercihlerde 4001 kadrolarında kpds puanı isteyen kadrolarda oluyor mu? Kpds puanıda 2 yıl geçerliymiş çünkü.
Kpds ye girmemin bir faydası olurmu? A grubu mesleklerinde değilim ben, ama dediğin gibi bazı memurlar yabancı dil tazminatı alıyormuş 657 sayılı falan yazıyordu örneğin.Ya kurumlara göre maaş artışı değişiyormuş.

Bir sorum daha olacak Kpss den sonra girilen yabancı dil sınavının 4001 de atanmak için faydası oluyor mu peki april o zaman? Dil yeterliliği arayan kadrolar, aynı zamanda 4001 kadrolarıda olabiliyor mu? Öğrenmem lazım yani bunları yardımcı olur musun cnm.

pinkycim moralini bozma, nişanına odaklan. napalım atanamazsak atanamayız, benimde beklediğimden kötü geçti. atanamazsam koca parası yerim:) bir dahakine hazırlanırım.

pikocum canım benimm öyle aralık- ocak gibi evlenicem, evde oturucam artık bir süre, yabancı dilimi geliştireyim diyorum kursa falan giderim evde oturamam sürekli:(
sizler atanırsınız inşallah arkadaşlar, dualarım sizinle.

tüh siteye bişeyler olmuş bütün yazılanlar gitmiş gördünmü :))))
sabahtır yazmıştım ama scorpio okumuştur neyse...

kızlar birşey sorucam ama kimse yok sanırım
ben şimdi geometri çalşıyorum
önlisans mezunuyum kpss eylülde giricem siz girmiş kişiler olarak bana bi bilgi verir misiniz bu konuda sayısalım çok iyi değil yeteri kadar iyi geo. hele berbat
kısmen şimdi elimde dgs ktbları ve öss cdleri var ordan çalışmam sizce hatta mı olur
öss dgs ve kpss arasında sizce ne farklar var ..birde elimde pegem ve yargı var onlardakı sorular dgs ve öss deki sorulardan çok daha basit geliyor bana
:S öss ve dgs ktblarından soru çözünce moralim bozuluyor:s
ne yapmalıyım

arkadaşlar aramızda gördüğüm kadarıyla 4001 bekleyen arkadaşlar var..4001 in yüksek puanla kapatmasının sebebi az kontenjan olmasıdır..ve bu sayıyı nedense her yıl azaltmaktalar..memurlar nette takip ettiğim kadarıylada 4001 dahada azaltılabilirmiş..bizlerde bu alımların artırılması için bakanlıklara mail atıyorz..sizlerde bu duruma katkıda bulursanız çok iyi olur..katkı sağlamak isteyenler için mail adresleri kpss lisans bölümünda 4001 ciler başlıklarında mevcut..ayrıca bende verebilirim..herkesindesteğini bekliyorum..sevgiler..​

Back