- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.741
4,5 saatlik sınav maradonundan çıkıp salyasını bile tutamayarak ben de geldim :) Sabahki sınav kolay, eğitim bilimleri onca soru ve stresten sonra kabustu.Direk 120 tane paragraf.Al onları bir yere yapıştır roman olsun.Sınava girerken soyadımı bile yanlış yazarak başladım (Evlilik öncesi soyadımı yazdım) O kadar kafa boş, bakışlar balıktı.Eğitimden giren arkadaşlar var mı bilmiyorum ama genel olarak ortalama bir sınavdı bana göre, ne zor ne kolay.Sadece sabah sınavından sonra 250 paragrafı okumak ve "en kesin", "en öncelikli" "en önemli" yargıları bulmak biraz babayiğit işiydi.Umarım herkes istediği yere atanır ve bu kabus biter
patiska alemsin şekerim
bugün cevaplar açıklanacakmı bilen varmı
vala memurlarnette herkes açıklanmaya başlanır diyo ama. yediiklim de vatandaşlık ve tarihi açklamış, gir bak istersen.
yaa matematikte zaten 23 tane işaretledim, ilk belirlemelere göre çarpanlara ayırma sorusu yanlış
arkadaşlar bişey soracam
Osmanlı imparatorluğunda 17 yy.da gerileme dönemine girilmesi, bu gerilemenin ....... duraklama döneminden sonra yıllar geçtikçe hızlanması;
Bu hızlanmayla birlikte Osmanlı İmparatorluğunda;
I. Sınırlar
II. Nüfus
III. Teokratik yapı
konularından hangilerinde değişme olmuştur?
bu soru değişme olmuşturmuydu olmamıştırmıydı
eğitimde hiç ama hiç duymadıgım yeni kavramlar vardı sağ olsunlar yine uydurmuşlar bi yerlerinden yeni sorular ve konuları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?