2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

4,5 saatlik sınav maradonundan çıkıp salyasını bile tutamayarak ben de geldim :) Sabahki sınav kolay, eğitim bilimleri onca soru ve stresten sonra kabustu.Direk 120 tane paragraf.Al onları bir yere yapıştır roman olsun.Sınava girerken soyadımı bile yanlış yazarak başladım (Evlilik öncesi soyadımı yazdım) O kadar kafa boş, bakışlar balıktı.Eğitimden giren arkadaşlar var mı bilmiyorum ama genel olarak ortalama bir sınavdı bana göre, ne zor ne kolay.Sadece sabah sınavından sonra 250 paragrafı okumak ve "en kesin", "en öncelikli" "en önemli" yargıları bulmak biraz babayiğit işiydi.Umarım herkes istediği yere atanır ve bu kabus biter

kızlar hadi geçmiş olsun snv gireren kişiler olaraktan neler tavsiye edersiniz bende eylülde giricem permütasyon olasılık analtik modüller aritmatik yapamıyorum ... ve geo .. çok iyi değil sizce ne yapmalıyım ....

inş. hepiniz iyi puanlar alır atanırsınız

kızlar benim sınavım pek iyi değil. yani öyle tahmin ediyorum.
sabah sınava giderken bir kaza atlattık. önümüzdeki araba aniden frene bastı
fren lambaları yanmadığı için eşim frene bastığını anlayamamış
anayolda aniden durunca neye uğradığımızı şaşırdık
kılpayı vurmaktan kurtulduk emniyet kemerlerimizde takılı değildi
ani fren yapınca öne bir gittik geldik
başka bir arabayla olsaydık kesin sürüklerdik öndeki arabayı diyor eşim
Allahım yardım etti yine çok şükür ucuz atlattık
adam hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti arkaya bakmadı bile
eşimde polise şikayet etti polis durduracak mı diye takip ettik bi de
ya farkettiyse bizim plakayı alırsa bişey yaparsa diye nasıl korktum
asker sonuçta eşim onların memleketindeyiz bunların ne yapacakları belli olmaz
elim ayağım titreyerek sınava girdim daha iyi olabilirdi...

hiçbirimiz asıl kapasitesini kullanamamş desenize... hayırlısı olsun, hepimiz hakkında....
kızlar bu arada topiğimizde diyete ve spora başlamayan yok sanırım :) ben sınava çalışmadan önceki grubuma davet ediyorum sizleri :))) spor yaparak ve sağlklı beslenerek zayıflayanlar topiği :)))
ama biz kpss stresiyle tombiş olanlar topiği açıcaz derseniz seve seve gelirim kaydirigubbakcemile2
winstonlight ben de aynı şekilde, bi baktım ki ing. kitapçığna evlenmeden önceki soyadımı yazmışım, taa ne zaman farkettim. gözetmene rica ettim, gk-gy formuna ve kitapçığına bakar mısınız doğru yazmış mıyım diye...
sınav başlayınca ağlamaya başladım ya var mı böyle bişe.... lmaz: ilk soruları nasıl yaptığımı hatırlamıyorum bile

Eğitimden ben de girdim canım...105 eğitimin altına düşmezdim...berbat geçti bu sefer..ama herkesin kötüymüş tek sevindigim nokta bu yani çok yüksek eğitim yapacak kişi yok eminim...sabahki kolaydı diye sevinmiştim..

eğitimde hiç ama hiç duymadıgım yeni kavramlar vardı sağ olsunlar yine uydurmuşlar bi yerlerinden yeni sorular ve konuları...

Fatoşum canım öle bi yöntem olsa sevgili kaynanacığım gelene kadar iğne ipliğe dönerdim... kendisi yine dokunduracak bana alttan alttan alsanaalsanasmile

patiska alemsin şekerim
bugün cevaplar açıklanacakmı bilen varmı

vala memurlarnette herkes açıklanmaya başlanır diyo ama. yediiklim de vatandaşlık ve tarihi açklamış, gir bak istersen.
yaa matematikte zaten 23 tane işaretledim, ilk belirlemelere göre çarpanlara ayırma sorusu yanlış

canım çoğuna baktım ordan
türkçeye bakamadım sadece onu merak ettim

arkadaşlar bişey soracam
Osmanlı imparatorluğunda 17 yy.da gerileme dönemine girilmesi, bu gerilemenin ....... duraklama döneminden sonra yıllar geçtikçe hızlanması;
Bu hızlanmayla birlikte Osmanlı ımparatorluğunda;
I. Sınırlar
II. Nüfus
III. Teokratik yapı
konularından hangilerinde değişme olmuştur?
bu soru değişme olmuşturmuydu olmamıştırmıydı

kızlar hepinize geçmiş olsun
sabah 180 soru
öğleden sonra 120 soru
beynim sulandı resmen kafamçokkarıştı
inşaallah sonuçlar beklediğiniz gibi gelir :Saruboceq:

Son düzenleme:

olmuştur olacak o sorunun kökü Fatoş. yani ben öyle hatırlıyorum

eğitimde hiç ama hiç duymadıgım yeni kavramlar vardı sağ olsunlar yine uydurmuşlar bi yerlerinden yeni sorular ve konuları...

Tamamen katılıyorum, uzaylıya bakan masum köylü gibi ben onlara onlar bana baktı.Artık nasıl bir seçicilik uygulayacaklarsa bence eğitim çok belirleyici olacak, eskiden matematik yapanlar fark atarken bence bu sınavda o eğitimdeki yeni taze taze uydurulmuş kavramları çözenler fark atacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…