2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

patiskacım, mavlicim geçmiş olsunopuyorumnanaktan
memurlar.net te soru paylaşıyorlar. gerçekten anayasada gıcık şeyler vardı. o kadar ezber yaptım çıkmadı hiç biri. yanarım yanarım hukukun temel kavramlarına o kadar çalıştığıma yanarım. çıkmadı hiç biri.

tarihten arada kalınacak soru yoktu, o kadar soru çözerken kendimizi parçaladık.yüzeysel çalışanda yapardı. çok çalışanla, az çalışanı aynı kefeye koydular resmen.
Piri Reis'i önceden de sormuşlardı

ya ben matematiğe üzüldümm daha fazla yapabilirdim türkçede çok vakit kaybettim 40 dakkada yaptım süreyi hiç iyi kullanamadım offf inşallahh atanırızz...

gülsu genel yetenek nasıldı
memurlar nette yorumlara baktım vat çok kötü benim çok yanlış var
tarih fena değil coğrafyada öyle
sanırım 85 net civarı benim
hiçbiryere yerleşemem bu netle
çok üzgünüm yapılmayacak sorular değildi çünki hele mata çok güveniyordum

türkçe soruları çok gıcıktı:gitme:
bence sınav stresi olmasaydı hepimiz çoook daha iyisini yapardık.insanda en çok ona üzülüyor, yapabilecekken yapamamak çok gıcıksempatiksalakcinni

kızlar öyle ya da böyle atlattık sınavı, çok şükür stresten kurtulduk.Allah hepimize atanmayı nasip etsin:teytey:

diğer kızlar neredesiniz merak ettim.
eğitim sınavına girenlere kolaylık diliyorum valla ben dayak yemiş gibiyim, üst üste 2 sınav nasıl çekilir.

fotoscum bil bakalım ben ne yapıyorum, Ebru şallı nın plates videolarını kaydediyorum:1rolleyes:kendimi spora vericem, ohhh :teytey:

valla en iyisini yapıyorsun canım
bende yarın sabah itibarile başlamayı düşünüyorum
bari sınav olmadı fücudum güzel olsunzemuszemus

fatoşum mat daha iyi yapabilirdim üzgünüm işte türkçe oyaladı bazı pragraf sorularını okudum durdum moralim bozuk geçtim mata istediğim gibi yapamadım grafikli soruları hep yapardım sadece ilk sorusunu yaptım tam anlayamadım yaaa gııcık oldummm

bende kitaplarımı daha toplamadım dizi izliyorum melekler korusunu genel kültür fena deildi ama yarın sorulara bakmıycam abimler gelcek inşallah onları bekliyoruz sonra tatile gitcez inşallah yanlışları görüp moralimi bozmak istemiyorm ama dayanamayıp memurlar net yorumlarına baktım biraz ama gazete alıp bakmıycammmmboshayallersmile

aynen benimde öyle hele o grafik bende ilkini yaptım 2 sini sonra bakarım dedim
3 tane daha sona bıraktım zaman yetmedi hiç dönemedim
bide üstüne 3 soruda yanlış çıktı yıkıldım
vat ve coğrafyadanda 5-6 tane hiç okumadım(uzun olanları)
oda yetmedi vattan bir sürü yanlışım çıktı

kızlar üniversite mezunu bilinçli insanlar olarak lütfen KULLANDIĞIMIZ KAıTAP, DEFTER, TEST VS. GERı DÖNÜŞÜME YOLLAYALIM:hooray:
bu konuda herkese örnek olalım:enbuyukkk:

valla en iyisini yapıyorsun canım
bende yarın sabah itibarile başlamayı düşünüyorum
bari sınav olmadı fücudum güzel olsunzemuszemus

aynen canım bende yarın itibariyle diyet ve spora başlıyorum heyyyyt be kim tıtar beni tığ gibi olucam:dance: pazartesi abimler geliyo onlar gelince on öğün yemek yiyoruz ama kendimi tutucam

grafik sorusu cidden çok gıcıktı. hatta sinir ötesiydi. bir tanesini yaptım, diğerini şıklardan giderek yaptım, 3. boş.resmen kaç dakikamı harcadım.

kızlar üniversite mezunu bilinçli insanlar olarak lütfen KULLANDIĞIMIZ KAıTAP, DEFTER, TEST VS. GERı DÖNÜŞÜME YOLLAYALIM:hooray:
bu konuda herkese örnek olalım:enbuyukkk:
arkadaşım ben soru bankalarını işaretlememiştim tekrar çözerim diye şimdi önlisanstan giricek arkadaşlara vericemvereliniortak ama denemelerimi geri dönüşüme...

aynen canım bende yarın itibariyle diyet ve spora başlıyorum heyyyyt be kim tıtar beni tığ gibi olucam:dance: pazartesi abimler geliyo onlar gelince on öğün yemek yiyoruz ama kendimi tutucam

bu seferde spor ve diyet topiği açalım
yarından itibaren toplu halde başlarızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…