- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #9.701
canlarım napıyosunz
ayyy heyecan doruktamı bende hasta oldugum ıcın bugun baya agrım vardı bıraz güncellere göz atayım dedım bakamadım pek dısarı cıktım aksamüstu 8 gıbı geldım yemek dus derken bu saat oldu sözde recep ivedıge bakcaktım yatarken göz atsam mı kı guncel bılgılere
kızlar ne cabuk gectı ya. bırbırımıze gercekkten manevı acıdan buyuk destek olduk. allah emeklerımızı bosa cıkarmaz ınsaalh
canlarım eger sınav zor gelırse herkese zor dıye düşünun suan mımse yapamıyor dıyın ve telas yapmayın
ben aksama anca gelırım cunku benım 2 bucukta egıtım bılımlerı var 2 bucuk saat sürcek
kızlar ilk gelen olarak yorumlarımı yapayım hemen
sınav çok ama çok kolaydı
türkçe ful yaptım
mat çok kolaydı ama ben 5 soruyu kafam karıştı sonra bakayım dedim dönemedim çok üzgünüm dönemedim yapamayacağım sorular değildi onuda fulleyebilirdim
başlarda o kadar heyecanlıydımki çok yavaş ilerledim
tarihin yarısından sonra jet hızıyla soruları çözdüm resmen doğru dürüst düşünme fırsatım bile olmadı
onun için tam bişey diyemiyorum ama kolay sorulardı
çok çok daha iyi geçebilirdi aslında bu yüzden üzgünüm
çok heyecanlandım ben şuan kafam durmuş durumda ne yaptığımı hatırlamıyorum
inşallah hepinizinki güzel geçmiştir canlarım
maşallah canım! bence de zor bir sınav değildi ama ben türkçede zorlandım ve 45 dk sürdü böyle oluncada matı yetiştiremedim 10 tane ancak yapabildim neyse artık geçti şükür stresten kurtulduk ama ben sonuçlar açıklanana kadar şüphedeyim çünkü cevap kağıdımı kontrol edemedim inşallah doğru ve eksiksiz kodlamışımdır
patiskacım cevaplar yok benmi göremedim
herkez bildiklerini yazıyor sadece
patiskacım cevaplar yok benmi göremedim
herkez bildiklerini yazıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?