- 16 Mart 2007
- 3.088
- 503
- 688
- 40
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
evet tek genel kültür-genel yetenek yapıcam
bende 11de kalktım cnm 12 gıbı basldm calısmaya 2bucuk saat falan calıstım bugun bıtrmem gereken yerı özetledm.sonra dısarı cıktım dersneye ugradm bırazonce geldm aksamda yarınkı calısmam gereken yere baslsıcam cananla aynı gıdıyoruz onla plan yaptık ögrenmme psıkoljoınden benım okul varya hafta sonub bıraz ılerleteyım gerı kalmıyım dedm
senın egıtım derdın yok demı cnm
merhaba arkadaslar birkaç sorum olacak gruplarla ilgili;bende çalışma grubuna katılmak isterim ama kitaplarımı 30una kadar alıcam;kredi kartımın kesime girmesini bekliyorum;ve dergilerim postalandıgında baslıcam çalışmaya;buraya hergün girme konusunda bi sıkıntı yok çünkü;zaten her akşam işten gelince mutlaka bakıyorum kk'ya..her pazar haftalık çalışma programı bildirme nasıl olacak;örnek var mı bu konuyla ilgili..birde bizim bulundugumuz ilçede sık sık eletrik kesiliyor;hele yagmurlu havalarda bunun sıkıntısını çok yaşıyoruz;bazen bi kaç gün sürebiliyor;bu durumda nasıl bir açıklama yapmamız gerekiyor;gruba katılmayı çok isterim ama durumumu izah etmek istedim..teşekkür ederim şimdiden cavap için
günaydın kızlar... ben hastayım yatak döşek yatıyorum vallahi ama ders çalışmayı ihmal etmiyor kitap elimde altını çize çize devam etmeye çalışıyorum ... not alamıyorum kendimde mütiş bi reksiklik var ama halim olmuyor bazen ... başım fır fır dönünce oturup kalıyorum öle ... bugün biraz daha iyiyim ...
başak şekerim ne güzel geçmişsin konuları vallahi hiç durma sen bir de öğretmenlik yapıyosun canım ne kadar azaltırsan cumartesi pazar konuları hafta içi o kadar rahat edersin ....
pikocum senide tebrik ederim şekerim ... istikrarlı bir şekilde devam ediyosun vallahi allah emeklerini karşılıksız koymasın
özgecim şekerim sende baya bir düzene koyacaksın :))
hadi bakalım durmak yok bitsin şu konular biran önce ben şimdi derse geçiyorum akşam girmeye çalışacağım gene
kızlar kimse bana cevap yazmadı offff neyse arık napalım kendı basımızın caresıne bakıcaz o halde
Slm kızlar, bayramdan beri bende epey performans düşüklüğü var, bitürlü istediğim gibi çalışamıyorum, sizin yazdıklarınıza da baktım ama ben pek çalışamadığım için utancımdan bişey yazamadım:kedi: Bi de sizi çok yoğun çalışıyo gibi grdüm, siz daha tecrübelisiniz ama daha şimdiden bukadar yoğun çalışmak için erken değil mi, ben bu sene son sınıftayım bu süreci daha önce yaşamadım, tecrübeli arkadaşlara soruyorum sizce şimdiden yoğun bi şekilde çalışmalı mıyız? Yoksa günde 2-3 saat falan yeterli olabilir mi:sm_confused: Ben bugün de pek çalışmadım, şimdi çalışıcam biraz, ara verince buraya tekrar uğrarım, bi de merak ettiğim bişey daha var şimdiye kadar hangi dersleri bitirdiniz (yüzeyselde olsa)
bana gülmezseniz birşey soracağım bu yılki kpss sınavına lise mezunları girecekmi?bide
sınav tarihi nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?