- Konu Sahibi Pimpirikli
-
kızlar merhabazemuszemus
saat kaç oldu daha dersimin başına geçemedim,bugün çok miskinim. matematikten yaş problemlerinden 40 soru çözüp konuyu bitiricem.tarihtende osmanlı kültür uygarlığını bir sürü kaynaktan özet çıkarıcam.aslında bu konuya çalışmıştım ama geri dönüp özet çıkarmaya karar verdim.
bu arada dün Açı dershanesine gittim. sadece matemetik derslerine kayıt yaptırmak istedim ama kabul etmedilerlmaz rdada tanıdık bir hoca var onunla da görüşeceğim,bakalım inşallah olur.
pikocumm cabuk cananın dedgını uyguluyorsun hadı bakayım bak bugun ben de evdeyım ben basladm bıle hadı cnm cabuk basla bakayımm dersne işini de halledesn ınsllh
bak ne güzel rastlaştık.pek çalıştığım söylenemez,yani akşama kadar evdeyim ve boşum bunun çok daha iyisini yapabilirim ama yavaş ilerliyorum.şimdide film izliyem biraz pek havamda değilim bugün.pıkocum nbr calısabıldınmı
bak ne güzel rastlaştık.pek çalıştığım söylenemez,yani akşama kadar evdeyim ve boşum bunun çok daha iyisini yapabilirim ama yavaş ilerliyorum.şimdide film izliyem biraz pek havamda değilim bugün.
sen naptın,nasıl gidiyo
cnm senın bolum neydı senınde ücretli öğretmenlk hayırlıolsun.benım bolum felsefe ama ben rehberlk yapıom
sakalar eyalet askerleri arasında yardımcı birliklerdendir.yani yardımcı birlikler eyalet askerlerinin içindedir canım..kızlar ben 40 matematik sorusu 36 türkçe sorusu çözdüm.2 saatte tarihten özet çıkardım.tarih mezunu arkadaşlar yardım lütfen,kafam çorba gibi oldu.
eyalet askerleripi yayınlarında elalet askerlerini şöyle sıralıyor
yaya müsellem
azaplar
garipler
yörükler
sakalar
derbent muhafızlar.
yargı yayınlarında: akıncı,azaplar,derbentçiler,sakalra yardımcı birliktir yazıyor.
başka bir kaynakta,Sakalar kapıkulu ordusunun birimidir yazıyo.
kafam çorba gibi oldu bana yardım edin lütfenkafamçokkarıştı
sakalar eyalet askerleri arasında yardımcı birliklerdendir.yani yardımcı birlikler eyalet askerlerinin içindedir canım..
bugün 11 de uyandım.canım hiç çalışmak istememesine rağmen kendimi zorlayıp 2 saat tarihten özet çıkardım ve türkçeden cümlede anlam konusunu bitirdim. test çözdümzemuszemus
şimdi yemek hazırlıycam akşamda geometriden açılara bakayım diyorum,kaç soru çözdüğümü vs. akşam yazarım.
siz de ne var ne yok kızlaryerimseniben
merhaba arkadaslar birkaç sorum olacak gruplarla ilgili;bende çalışma grubuna katılmak isterim ama kitaplarımı 30una kadar alıcam;kredi kartımın kesime girmesini bekliyorum;ve dergilerim postalandıgında baslıcam çalışmaya;buraya hergün girme konusunda bi sıkıntı yok çünkü;zaten her akşam işten gelince mutlaka bakıyorum kk'ya..her pazar haftalık çalışma programı bildirme nasıl olacak;örnek var mı bu konuyla ilgili..birde bizim bulundugumuz ilçede sık sık eletrik kesiliyor;hele yagmurlu havalarda bunun sıkıntısını çok yaşıyoruz;bazen bi kaç gün sürebiliyor;bu durumda nasıl bir açıklama yapmamız gerekiyor;gruba katılmayı çok isterim ama durumumu izah etmek istedim..teşekkür ederim şimdiden cavap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?