2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

merhaba kızlar bende bu yıl kpss girecegimmm ..nasıl gidiyor çalışmalar..yaa ben daha başlamadımm..(

merhaba kızlar valla yazsamda sizi takip ediyorum bende başlayacaüğım inşallahhhh
benim oğlumda ayaklandı nasıl olacak bilmiyorum.??matematiği ne yaptınız ya?ben her girişimde matematikten kaybediyorum.puanım 75 kasımda atama var diyorlar ama buralar yüksek kapatıyor.85 almam lazım en az.eşim esnaf o yüzden buradan gidemem .
Allah yardımcımız olsun.opuyorumnanaktan

Merhaba,bugün sabah bende başladım nihayet.ışe giderken aldım elime ıhtiyaç'ın Gelişim Öğrenme kitabını,otobüste,öğle arasında derken akşama konu anlatımları bitiverdi,bu gece ve yarında soru çözerim bol bol tekrar amaçlı.Sonra gelsin sıra Eğitim Psikoloji'sine :) Oh be,çok iyi hissediyorum kendimi...

Birde ücretli öğretmenliğe bende başvuruyorum ama hiç bana çıkmıyor ya,keşke bende mesleğimle ilgili bir işte çalışabilseydim,hiç olmazsa motive olurdum,tecrübede olurdu.

çilemcım bölumun ne nerde calısıosn

:kedi: :kedi:

ahh ah

başlamam gereken bir şey daha ....

kpss yedin ömrümü ...

80 le yerleşemedim umutsuzum ama mecburum

hoşgeldin:lepi:bu arada gözün aydın hiç panik olma geç kalmadın sen yokken biz de pek ilerlemek:sinifsinif:

ben de pi yayınlarının tarih konu anlatımlı kitabını aldım çok beğendim baya mantığını kavradım tarihin.değişik yayınlar iyi oluyor.elimde data ve yargı var bir de ihtiyacın cep kitabı var.

cnm benım tamma tavsıyene uycam pşman olmıcam.cnm senın üni bıtmedı mı daha.okula gtcem demıısn de

okula gidicemi senin için demiştim yani okula gidicem bahanesiyle çalşırısın demek istemiştim. tezli yüksek lisans yapıyorum ben ders aşaması bitti şuan tezdeyim:umursamaznun için gidip geliyorum arada okula.

okula gidicemi senin için demiştim yani okula gidicem bahanesiyle çalşırısın demek istemiştim. tezli yüksek lisans yapıyorum ben ders aşaması bitti şuan tezdeyim:umursamaznun için gidip geliyorum arada okula.

anladım cnm benımm ooo ne guzel tezli mi yapıyosun ben de tezsız yapmıstım.kolay gelsın cnm sana.

kızlar günaydın hepınıze.bugun işe gtmıyorum ne guzel evdeyım.bi ara dersneye gdıp gelcem ama ders calısmya baslarsam gtmmeye bbılırm.benım de öğrenme psıkolojısıne gecmem lazım.gecmıs konulardan baya soru çözdum hem sınıf yonetımı hem de gelişim psıkoljısıi.özellkle gelısımden baya soru çözdum ama yenı konuya gecme zmanım geldı galıba.özet yapouyorm ya calısırken.okulda özet yapamam heralde soru çözebılıyoırm arada ama. (ücretli öğretmenlik yapıyorum ya okul derken )

dün okulda çözdum gelısımden 100e yakın soru ama.aksam calısmamdm netten rehberlkle ılgılı seyler buldum yıllık planlar, semıner konuları , öğrencı gorusme formları.ders calısma programları falan.onları ıncekrdım aksam. (ne alaka dıyebılırsınz bılmeyen canlarım ücretli rehber öğretmenliğe basladm da ilköğretım.))

bugun evde oldgum için ''' ÖĞRENME PSIKOLOJıSı ''' baslıyorummmm.. bya baba bi konu uzun zamanımı alcak emınım.uzun da baya..hafta içide aksam devam ederm özetıme.szden ne var ne yok kızlar.

BUGUN BÜYÜK GÜN CANANCIM (PıMPıRKLI) ARAMIZA DÖNUYORR..YUPPPPYYYYYYzemuszemussositososito

CANIM BEK SENI BEKLEDM BEN DE ÖĞRENME PSIKOLJISINE GECMEDM.GIR DE BI AN ONCE DEDIKODU YAPALIMhihoyyyt

CANMM GTMEDIMI KAYNANALAR DAHA GRMEDIN TOPİĞE:sinifsinif:

başak şekerim canım benim bidenem :1hug: geldim canım ben bugün öyle bir uyumuşumki daha yarım saat önce kalktım kahvaltı yapıp buraya geldim ... gecede erken yatmıştım ama malum kaç günün yorgunluğu geçti üzerimden ...

şekerim bugün öğrenme psikolojisine başlıyoruz çok şükür sende başlamamış beni beklemişsin çok saol canım benim ...
bugün kü hedeimizi veriyorum o zaman yargı öğrenme psikolojisinden sayfa 1 den sayfa 10 " öğrenmeyi etkileyen faktörlere kadar çalışacağız...

pazar : sayfa 10 dan sayfa 23 " 2. öğrenme yöntemiyle ilgili faktörler " e kadar çalışacaz
pazartesi : sayfa 23 ten sayfa sayfa 32 " davranışçı yaklaşımın başlıca öğrenme yolları " na kadar çalışacağız
salı : sayfa 32 den sayfa 39 " öğrenilmiş çaresizlik "e kadar çalışacağız
çarşamba : sayfa 39 dan sayfa 53 "edimsel operant koşullanma skinner " s kadar çalışacağız
perşembe : sayfa 53 den sayfa 69 " pekiştirme tarifeleri " ne kadar çalışacağız
cuma : sayfa 69 dan sayfa 79 " ceza " ya kadar çalışacağız
cumartesi : sayfa 79 dan sayfa 87 " sınıfta istenmeyen davranışları yok etme teknikleri " ne kadar çalışacağız
pazar : sayfa sayfa 87 den sayfa 101 " beceri )psikomotorhedef) öğretiminde temel aşamalar " a kadar çalışacağız

bu haftaki hedeflerimiz bunlar canım benim gelecek haftada konuyu bitirip tekrara başlayacağız onunda planı elimde şekerim ...5 günde öğrenme psikolojisi bitecek 2 gün tekrar 2 günde soru çözme var ..

bidenem benım hosgeldın.bende biraz once basladm öğrenmeye.sayfa 4teyım ben de bugun sayfa 10 kadar calısırm dıe düşünmustum tam isabet yanı.anaa 5gunde bıtebılcekmı ne bılılm kıtap da kalın olunca benım gözumde büyümüstu öğrenme psıkoljısı.
senın yazdgın planı uymaya calıscam cnm bılıson ben işe basladm

kızlar merhabazemuszemus
saat kaç oldu daha dersimin başına geçemedim,bugün çok miskinim. matematikten yaş problemlerinden 40 soru çözüp konuyu bitiricem.tarihtende osmanlı kültür uygarlığını bir sürü kaynaktan özet çıkarıcam.aslında bu konuya çalışmıştım ama geri dönüp özet çıkarmaya karar verdim.
bu arada dün Açı dershanesine gittim. sadece matemetik derslerine kayıt yaptırmak istedim ama kabul etmedilerlmazrdada tanıdık bir hoca var onunla da görüşeceğim,bakalım inşallah olur.

başak şekerim hoşbulduk .. konuları gözünde büyütme canım benim ama 5 günded de bitmiyor öğrenme bu haftayı atlatırsak önümüzdeki hafta sadece 5 gün kalıyor bitmesine şöle diyim tekrarlar soru çözmeler ve not almalarla birlikte toplam 15-18 günümüzü alacak bu konu ama gözün korkmasın en önemli iki konuu hopp deyip bitmiş olacak...

Meehaba pikocum,
demek bugün miskinsin o zaman şöle güzel bir türk kahvesi yap balkona çık iç önce ama elini yüzünü güzlece bir yıka kulaklarının arkasınıda aynı abdest alır gibi sonrada balkonda kahveni iç kendine gelirsin umarım bu yöntemle.
Bende işe yarıyor, umarım dende d işe yarar .

dersahane işinde umarım olur canım benim .

Ben ders çalışmaya geçiyorum arkadaşlar. Haydi bakalım "Canan geri döndü" bomba gibiyim , tutmayın beni !! :)
Bir iki , bir iki durmak yok yılmak yok ; kaynanaya inat, konuya komşuya nispet bu sınavı alacağız :)

ben de elimi yüzümü yıkayıp kahvemi içip geçiyorum dersimin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…