- Konu Sahibi Pimpirikli
-
başak hayırlı olsun ücretli öğretmenlik.düzenli şekilde çalışacağına inanıyorum. mesela ben çalışmıyorum akşama kadar evdeyim ama 4 saat çalıştım tüm gün, bir de ddün 8 saat demiştim:sinifsinif:hem işin olunca daha disiplinli olursun bence.yani ben 2008 de girdiğimde okula gidiyordum bir yandan ve daha verimli çalışıyodum kpss ye
müsadere usulünü 2.Mahmut kaldırmıştır;ama ilk kez resmi olarak Tanzimat Fermanıyla duyurulmuştur.zaten tanzimat fermanıda 2.Mahmut tarafından Mustafa Reşit Paşaya hazırlatılmış.2.Mahmut ölünce Abdülmecitin saltanatı döneminde açıklanmıştır.çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.şuan ıslahatları bitirdim. bazen kafam karışıyor:umursamaz:mesela müsadere 2.Mahmut zamanında kalktı diyor ama tanzimat fermanıyla kalktı deniyor bir de.tanimat Abdülmecit zamanında ilan edildi.
müsadereyi kim kaldırdı deyip şıklarda 2 Mahmut ve Abdülmecit aynı anda yer almaz di mi:sm_confused:
Bugün genel kültür genel yetenek modüler seti aldım güvender yayınlarının.Eskiye göre içeriği çok iyiymiş.Ben de inceledim güzel.Çıkmış sorular fasikülü falan da var için de...Bir de bugün ücretli öğretmenlik çıktı yarın başlıyorum inşallah...Umarım etkilemez sınava çalışma tempomu...
pikocum benım cok sağol bugun basladm işte.insaalh yurutebılırm ıkısını bırlkte.ilk basta pşman oldum basvursmamıydm dıe.artık iş işten gectı yapamzsam da bırakırım.sen neler calısıyosun cnmm benım
müsadere usulünü 2.Mahmut kaldırmıştır;ama ilk kez resmi olarak Tanzimat Fermanıyla duyurulmuştur.zaten tanzimat fermanıda 2.Mahmut tarafından Mustafa Reşit Paşaya hazırlatılmış.2.Mahmut ölünce Abdülmecitin saltanatı döneminde açıklanmıştır.
hayırlı olsuna.s.Bugün genel kültür genel yetenek modüler seti aldım güvender yayınlarının.Eskiye göre içeriği çok iyiymiş.Ben de inceledim güzel.Çıkmış sorular fasikülü falan da var için de...Bir de bugün ücretli öğretmenlik çıktı yarın başlıyorum inşallah...Umarım etkilemez sınava çalışma tempomu...
kaynanamlar yarın gidiyor ... ama ben yıkığım resmen moralim sıfır yarın biraz ara vereceğim ve cumartesi başlayacağım kızlar derse yeniden ... umarım yarın dinlenir ve moral toplarım ...
çok şükür bir kez olsun gene yüzümü asmadım ona içime attım ağladım ama ona saygıda kusursuzluk etmedim geçti sonunda gidiyor yarın son......
benimkiler gitti şükür ..evi temizledim çalışmaya başlayacağım inşallah..yorgun hissediyorum kendimi malesef..psikolojik olarak tabe
evet kaynanam gitti :))) ama üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum kızlar bugün evimi temizleyeceğim ve ölee bir yayılıp dinleneceğim yarın ders çalışmaya başlayacağım :))
geliyorum bomba gibiii
benimkiler gitti şükür ..evi temizledim çalışmaya başlayacağım inşallah..yorgun hissediyorum kendimi malesef..psikolojik olarak tabe
evet kaynanam gitti :))) ama üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum kızlar bugün evimi temizleyeceğim ve ölee bir yayılıp dinleneceğim yarın ders çalışmaya başlayacağım :))
geliyorum bomba gibiii
ne güzel çalışmaya başlamışsınız;benim şimdilik niyetim yok:)
şaka bir yana bugün ücretli öğretmenlik basvurum için aradılar;geçen yıldan alışkınım hem ders çalışıp hep okulda çalışmaya..bakalım..bu senede aynısı olacak;ihtiyacın g.k.g.y konu anlatımları var yargının eğitim seti;tekrar kitap almıcam;asıl olsa her sene kitapta olmayan konuları itinayla bulup sorusunu hazırlıyorlar..yediklimin kampanyasından yararlanmak istiyorum;dergi seti için;dergiyle çalışmayı denemedim hiç..bir de bu yolu denemeyi düşünüyorum ama o da peşin para istiyor;bakalım ne yapçaz;hepinize kolay gelsin..
bersu merhaba bolumunne ben de bugun basladm ücretli öğretmenlğe benım bölım felsefe ama ben rehber öğretmen olarak bavurdm ben de kpss calısmamı etkılemsınden korkuyorum bakalm artık
hayırlı olsuna.s.
Tarihten özet çıkardım,soru çözdüm.matemetikten de soru çözdüm,biraz da türkçedenzemuszemushiç pişmanlık duyma iyiki başladın.inan şuan akşama kadar evdeyim ama toplasan kaç saat çalıştığım meçhul.okul, dersler varken daha iyi çalışıyordum.yani insan sıkıyı görünce çalışma verimi artıyor.
sabah okula gidicem öğlen şu konuya bakayım diye daha planlı çalışabilirsin.fakat akşama kadar evde olsan nasıl olsa başka işim yok diye salıyor insan kendiniyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?