2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

pikocum benım cok sağol bugun basladm işte.insaalh yurutebılırm ıkısını bırlkte.ilk basta pşman oldum basvursmamıydm dıe.artık iş işten gectı yapamzsam da bırakırım.sen neler calısıyosun cnmm benım

Merhabalar kızlarrr... Canancım öncelikle çoook geçmiş olsun.. Ama sabrına hayran kaldım, yapacak bir şey yok sevdiğin insanı büyüten , bakan, yetiştiren kişi o.. Daha insaflı olsaymış keşke.. (Ben henüz evli değilim ama ÇOOOOOKKK sevdiğim bir kayınvalide adayım var.. Hayırlısıyla, inşallah olucak daha doğrusu.. Sana da dua edicem canım, insaf versin kayınvalidene..) Ama canını sıkma ders çalışamıosun die, gördüğün gibi hepimiz salıvermiş durumdayız.. Gerçi ben biraz mecburen çalışamıorum, işyerinde herşey çok yoğun.. Ekime kadar nefes bile alamıycam galiba :teselli: ama arada çalışırsam yazarım.. O nedenle yeni bir program yazmıycam bayram sonrası için...

Yani başakcım gezip tozmalarım bitti, yoğun bir şekilde çalışma başladı.. Hem de ne yoğun :sm_confused: ben şimdilik kaçtım kızlar.. dönene kadar Allahaısmarladık opuyorumnanaktan

müsadere usulünü 2.Mahmut kaldırmıştır;ama ilk kez resmi olarak Tanzimat Fermanıyla duyurulmuştur.zaten tanzimat fermanıda 2.Mahmut tarafından Mustafa Reşit Paşaya hazırlatılmış.2.Mahmut ölünce Abdülmecitin saltanatı döneminde açıklanmıştır.

Bugün genel kültür genel yetenek modüler seti aldım güvender yayınlarının.Eskiye göre içeriği çok iyiymiş.Ben de inceledim güzel.Çıkmış sorular fasikülü falan da var için de...Bir de bugün ücretli öğretmenlik çıktı yarın başlıyorum inşallah...Umarım etkilemez sınava çalışma tempomu...

bersu merhaba bolumunne ben de bugun basladm ücretli öğretmenlğe benım bölım felsefe ama ben rehber öğretmen olarak bavurdm ben de kpss calısmamı etkılemsınden korkuyorum bakalm artık

Tarihten özet çıkardım,soru çözdüm.matemetikten de soru çözdüm,biraz da türkçedenzemuszemushiç pişmanlık duyma iyiki başladın.inan şuan akşama kadar evdeyim ama toplasan kaç saat çalıştığım meçhul.okul, dersler varken daha iyi çalışıyordum.yani insan sıkıyı görünce çalışma verimi artıyor.
sabah okula gidicem öğlen şu konuya bakayım diye daha planlı çalışabilirsin.fakat akşama kadar evde olsan nasıl olsa başka işim yok diye salıyor insan kendiniyerimseniben

çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

hayırlı olsuna.s.

kaynanamlar yarın gidiyor ... ama ben yıkığım resmen moralim sıfır yarın biraz ara vereceğim ve cumartesi başlayacağım kızlar derse yeniden ... umarım yarın dinlenir ve moral toplarım ...

çok şükür bir kez olsun gene yüzümü asmadım ona içime attım ağladım ama ona saygıda kusursuzluk etmedim geçti sonunda gidiyor yarın son......

ne güzel çalışmaya başlamışsınız;benim şimdilik niyetim yok:)
şaka bir yana bugün ücretli öğretmenlik basvurum için aradılar;geçen yıldan alışkınım hem ders çalışıp hep okulda çalışmaya..bakalım..bu senede aynısı olacak;ihtiyacın g.k.g.y konu anlatımları var yargının eğitim seti;tekrar kitap almıcam;asıl olsa her sene kitapta olmayan konuları itinayla bulup sorusunu hazırlıyorlar..yediklimin kampanyasından yararlanmak istiyorum;dergi seti için;dergiyle çalışmayı denemedim hiç..bir de bu yolu denemeyi düşünüyorum ama o da peşin para istiyor;bakalım ne yapçaz;hepinize kolay gelsin..

evet kaynanam gitti :))) ama üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum kızlar bugün evimi temizleyeceğim ve ölee bir yayılıp dinleneceğim yarın ders çalışmaya başlayacağım :))

geliyorum bomba gibiii

benimkiler gitti şükür ..evi temizledim çalışmaya başlayacağım inşallah..yorgun hissediyorum kendimi malesef..psikolojik olarak tabe

benimkiler gitti şükür ..evi temizledim çalışmaya başlayacağım inşallah..yorgun hissediyorum kendimi malesef..psikolojik olarak tabe

anammm aynı ben :1shok: benimkide bugün gitti evi temziliyorum bende yarın oturacağım derse çnkü tır çiğnemiş gibiyim psikolojim bozuldu aynen benimde

yarın dinç kafayla erkenden kalkıp başlayacağım bakalım hadi hayırlısı

gecmıs olsun kızlar..:teselli:
bende dun geldım bayram tatılınden temızlık camasır derken ancak bu aksam oturabılırım ders basına..:bbo::bbo:
sımdı de dısarı cıkıp kıtap bakıcam..:kedi:
sıze kolay gelsın.opuyorumnanaktan.

sımdı geldım dısarıdan..
yargı ve datanın yayınları henuz gelmemıs ıhtıyacın ıse ogretmen adayları ıcın setı var onlısans henuz gelmemıs..
teoremın setı 70 lıra yerıne 29 lıraydı kampanyası varmıs..tum ders kıtapları ve gecmıs yılların sorularından olusan bır kıtap var ıcınde..
dıger yayınlar gelene kadar bunu bıtırırım dıe dusunerek teoremın kampanyalı setını aldım..:kedi:

kızlaaaar araya fransız gibi giriyorum ama kpss ye iki kez girdim ve çok düşük puanlar aldım 65 gibi.şimdi sizin topiği görünce tekrar denemek aklıma düştü ama başvurular yapıldımı acaba ???

bu arada benimde 8 aylık ebbeğim var.azim derseniz offf çoook heleki eşimin diline düşmüşken düşük puanların sonrasında .

canım benım hadı gozun aydın nıhayet gttı kaynanacıgınnopuyorumnanaktan.

özledım kız senı hıc moralını bozma bomba gıbı gelıcekksın emınım buna.ben de ücretli öğretmenlğe basladm bı ara netten uzun uzun konusalm cnm

cnm senın bolum neydı senınde ücretli öğretmenlk hayırlıolsun.benım bolum felsefe ama ben rehberlk yapıom

bersu merhaba bolumunne ben de bugun basladm ücretli öğretmenlğe benım bölım felsefe ama ben rehber öğretmen olarak bavurdm ben de kpss calısmamı etkılemsınden korkuyorum bakalm artık

Canım mrb.Bölümüm sınıf öğretmenliği.Ben de tereddütlüydüm etkileme konusunda.Görücez bakalım.Ama yarım gün diye içim rahat biraz.Yani benim gideceğim okul sabahçı-öğlenci şeklindeymiş...

hayırlı olsuna.s.

Teşekkürler pikolata...:1hug:

cnm benım tamma tavsıyene uycam pşman olmıcam.cnm senın üni bıtmedı mı daha.okula gtcem demıısn de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…