2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

]

merhaba arkadaşlar

Bir haftalık planım ;

7 Eylül pazartesi ; Temel kavramlar ve Türkiye coğrafyası ( matematikten 19 soru çözdüm )
8 Eylül salı ; Basamak analizi ve Türk kültür uygarlığı ( matematikten 11 soru )

9 Eylül çarşamba ;Hukukun temel kavramları ve Bölme bölünebilme
10 Eylül perşembe ; Türk islam devletleri
11 Eylül cuma ; Asal çarpanlara ayırma Ebob Ekok
12 Eylül cumartesi ; Türkiye tarihi
13 Eylül pazar ; Rasyonel sayılar

NOT; Konular bittikçe soru çözücem hergün kaç soru çözdüğümü yine yazarım arkadaşlar herkese kolay gele :)
buarada ben önlisans düzeyinde giricem sınava arkadaşlar
iyi çalışmalara :)

programınla beraber kaydirigubbakcemile5geldimmmm
kızlar haydi durmak yok canlanın çalışmaya devam kaydirigubbakcemile3
dün çok zorlanmama karşın bugün erkenden bitircem derslerimi
haydi ben şimdi kaçıyorum kızlar :teytey:
çalışmaya devvaammm :lepi::lepi:

Merhaba kızlar bende aranız katıldım.birşey soracam önlisans son sınıfta olacam 2010da acaba önlisansta girebilirmiyim. okul aöf geçmiş yılların sınav tarihlerine falan baktım.finaller mayızn hazitan oluyor. inşallah yetişirim. kpss den amacım 85-90 almak düzenli çalışacam. sizce önlisansta girebilirmiyim,palnımı yapayım burada yazacam size. hadi kızlar azmin elinden hiç birşey kurtukmaz.

dünden kalan ödevımı daha yenı bıtırebıldım 2saatte bıttı.nihayet gelıısm psıkıoljısı özetlerıyle bırlıkte BıTTTııı.gereyı tüm gelıısm psıkoljısının tekrarı kaldı.bııraz dınlenıp bugunku tekrarıma baslıcamm.ama baya uuzn sankı 1gunde bıtcek gıbı degıl.(KENDI CIKARMIS OLDUGUM ÖZETLERIMI TEKRAR ETCEM TOPLAM 58 YAPRAK O DA 116 SAYFA EDIO)artık elımden geldgı yere kadar calıısrm.aksam yatoıncaya kadar tabı sızlerın nasıl gıdıo arkladslarım aksatmıyoruz demıı.bak pimpirklı yoksa canımıza okurr:)

Son düzenleme:

hosgeldn cnm aramıza.senı ne yazıkkı bılgılendıremıyorum ıyıce bı arstr ıstersen.ama buyuk ıhtımal gırebılırsın forumda mutlaka bu konuyla ılgılı bılgısı olan vardr

kesin bitirebilcek gibiysen önlisanstan hazırlan ama güvenemiyosan liseden gir bence. bende önlisans 2.sınıftayım 3 dersim var bu sene kurs yardımıyla bitirmeye çalışıcam geçen sene bitiremem die liseden girmiştim.bu sene bende inşallah önlisanstan giricem.

merhaba canım..opuyorumnanaktan
hosgeldın..
bende onlısans son sınıftım bu yıl ve sanırım 1 dersım kalıcak tam emın olmamakla beraber..mafoldumben
eger eyluldekı sınava onlısans mezunu durumunda olacaksan onlısans olarak gırebılıyorsun evet..yerimseniben
fınaller hazıranda oluyor sen onlısans olarak gırebılırsın tabıı gelecek yıl tum derslerını vermıs olmak kaydıyla.kaydirigubbakcemile5.

bısey daha bır alt grenım durumundan sınava gırılebılıyordu daha oncelerı..
mesela onlısans okurken lıse mezunu olarak..
bu yıl kalkıyor o sıstem mezun durumda olabılecegınız sekılde gırebılıyorsunuz ama bır alt ogrenımden gıremıyorsunuz bılgınız olsun ..:kedi:

canancım nerelerdesın ıyısın demı ınan endişelenmeye basladm artık hıc grmedn bugun foruma merak edıyorum senı grersen bana hemen yaz

canım merhaba naber ya kımse grmıo acaba benım topıktemı bı sorun var dıom naptın bıtrdnmı bugunku odevını

Ben de geldim, dün çalışamadığım için bugün ancak dünün konusunu bitirebilicem, o da 1001 zorlukla, bugün de misafirimiz vardı iftara yine yoğunduk yani:sinifsinif:, coğrafi bölgelere çalıştım bugün, son 1 bölgem bi de soruları çözmek kaldı, günlük programlarım da aksama oldu ama haftalığı inş tamamlıycam ceza almamak için Herkese iyi çalışmalar, ben biraz daha çalışıyım

iyi geceler kızlar.ben de bugün kursa kayıt oldum.geçen yıllarda evde çalışmıştım olmadı bu yıl kursla denicem bakalım.bide bebek bekliyoruz ama bu yıl inş. olacak.herkese kolay gelsin.
kursa yazıldığımdan sizin programa pek ayak uyduramam ama çok iyi.ben evde yapamıyorum bi gün iyi çalışıyosam ertesi gün olmuyodu.sürekli bakıyorum ama buraya

eğer bu yıl mezun olucaksan girebilirsin tabi

merhaba hosgeldın bebişiniz hayırlı olsun ebnde yazılcam kursa ama kurs baslayıncaya kadar kendım calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…