- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
- Konu Sahibi Pimpirikli
-
bende sırf bu yuzden tarıhı sona bırakıyorum bılgıler taze kalsın dıe..oncesınde kolayca ustsınden gelebılıcek olduklarıma bakıyorum zoru sona bıraktım yanıyerimseniben
gelelım haftalık plana..
Pzrts - Türkçe (sozcukte anlamdan Paragrafa kadar olan bolum)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Salı - Türkçe (paragraftan baslayıp türkce bolum sonuna kadar)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Crşb - Türkçe (deneme sınavları soru cozumu ve son yılların kpss Türkce soruları)
Prşm- Matematik (sayılardan bir bilinmeyenli denklemlere kadar olan bolum)
Cuma-Matematik (rasyonel sayılar ve uslu sayılar)
Cmrts-Matematik (mutlak deger oran orantı ve problemler)
Pazar-Matematik (geometri açılar)
ayselcımm nbr
07-13 EYLÜL HAFTALIK ÇALIŞMA PLANIM:
7 EYLÜL PAZARTESı : ahlak gelişiminden benlik gelişimine kadar çalışılacak
8 EYLÜL SALI : benlik gelişiminden gelişim konusunun sonuna kadar çalışılıp konular tamamen bitecek
9 EYLÜL ÇARŞAMBA : gelişim konusu baştan sona tekrar edilecek.(yargıdan çıkardıgım kendi özetlerimden)
10 EYLÜL PERŞEMBE : gelişim konusuyla ilgili yargının sonundaki ünite testlerini çözeceğim.(25er soruluk 13 test)
11 EYLÜL CUMA : bi gün önceki testleri bitiremezsem insaalh bitiririm onlara devam ve ek olarak gelişimle ilgili yargının sonundaki deneme sınavlarını çözecegim.(12şer soruluk 6test)
12 EYLÜL CUMARTESı __ 13 EYLÜL PAZAR : gelişim psikoljisiyle ilgili çözebildiğim kadar soru çözeceğim
yargı kitabını takip edıyorum ve çalışırken kendim özet çıkarıyorum ayrıntılı ve düzgün biçimde.tekrar etmek için döndüğümde daha kolay anlayabilmek için. arkadslarrrr hadıı szde yapın planlarınızı.
''KPSS HAZIRIZ SINAVA!! GELEBıLıRSIN DMEK ıÇıN ÇOOKK ÇALISMAMIZ GGEREKıYO HER DAKIKA BıZıM ıÇıN FAZLASIYLA ÖNEM ARZEDIYOR..UNUTMAYALIM[/QUO
ohhhh be sağsalim bugun kü calısmam gereken yerleri bitirdim yupppyyyyhihoyyyt
7 EYLÜL PAZARTESı : AHLAK GELıŞıMI BITTI...
8 EYLÜL SALI:BENLıK GELıŞıMı NE YAZIKKI BıTEMEDı.(bugun gunduz dısarda oldugum ıcın yetiştıremedm bu saate kadsr calıstım ama 1sayfacık kaldı onuda calısamıom yarın sabaha bıraktım ıstemeyerk yarın tekrara gecmeden 1sayfayı hemncık bıtrcem özurdılıyorumm
:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:
Üzülme başakcım bişey kalmamış zaten yarın da halldersin sen onuvereliniortak iyi geceler sana yarın grşrz
Ne olsun canım yaa, gün boyu çarşıdaydım akşamda iftara davetliydik, eve geleli bi saat falan oluyo, bugünkü programım aksadı yanikafamçokkarıştı coğrafi bölgelere çalışıcaktım bugün sabah sadece karadeniz bölgesine çalışabildim, sonra çıktık, şimdi sahura kadar yine çalışıcam ama yarın ancak bitirebilirim bu konuyu, haftalık programımı tamamlayabilmem için çook çalışmam lazımdelikafadulden
Üzülme başakcım bişey kalmamış zaten yarın da halldersin sen onuvereliniortak iyi geceler sana yarın grşrz
sana da ıyı gecelr cnm
:1hug:
evet bende dısardaydm bugun dersnelrı gezdmm kpss kursu ıcın benımde aksadı ama cok yoruldm ancak bukadar calısabıldm 1sayfa kaldı onuda yarın calıscam artık sen de cok yorma kendını sahura kadr dayanabılcekmıısn
ben normalde 1 bölgeyi en az 1 günde bitiriyorum, daha sindire sindire oluyo panik yapma o yüzdenzemuszemusbir de Trükiye haritası çizdim onu fotokopiyle çoğalttırıcam. üzerine küçük notlar alıcam mesela doğu karadenize, çaf, fındık vb. yazıcam. geçitlerini not düşücem.her bölgenin önemli özelliklerini belirticem böyle. tekrar yaparken daha akılda kalıcı oluyor bu şekilde:dance:Ne olsun canım yaa, gün boyu çarşıdaydım akşamda iftara davetliydik, eve geleli bi saat falan oluyo, bugünkü programım aksadı yanikafamçokkarıştı coğrafi bölgelere çalışıcaktım bugün sabah sadece karadeniz bölgesine çalışabildim, sonra çıktık, şimdi sahura kadar yine çalışıcam ama yarın ancak bitirebilirim bu konuyu, haftalık programımı tamamlayabilmem için çook çalışmam lazımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?