2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ben de dün nüfüs ve yerleşmeyi bitirdim coğrafyadan. kızlar ya çok hızlı gidiyorsunuz siz :1shok:ben çok mu yavaşım yoksa. bu hafta matematikten çarpanlara ayırma ve oran orantı biticek. tarihtende ıslahatların yarısı.coğrafyadan nüfusu bitirdim ve önceden bitirdiğim bölgeler konusunu tekrar analiz edip haritada notlar alıcam.

bölümün nedir? acaba

pikocum yavaş değilsin gayet iyi gidiyorsun.. hepimizin belirli bir noktası var zamanla bu noktaları yıkmak için uğraşıp daha çok çalışacağız... ben günde 10-17 sayfa arasında çalışıyorum temel kaynağımdan planımı bu şekilde yaptım .. göze az görünüyor ama damlaya damlaya göl olur canım... bir bakmışsın bitmiş konular.. daha önümüzde çok zaman var .. öenmli olan çok konu bitirmek değil.. herşeyi anlayarak tam olarak bir konuyu bitirmek.. böyle böyle ilerlersek başarı kaçınılmaz olacak allahın izni ile..

ıkma canını panik yapma... daha çok motive olmaya çalış kendini vererek konuya devam et bu şekilde canım .. iyi olacak ben buna canı yürekten inanıyorum...

dersi bırakalı yarım saat oldu.. 1 e kadar çalışırım diyordum ama 1: 30 saatten sonra sıkılıp ara veriyorum hep... aralarımı uzun tutmamaya gayret ediyorum saat 1 de gene oturacağım derse .. fena gitmiyorum biraz ağır bir tempom var ama tek bir cümleyi bile kaçırmıyorum.. içim rahat .. inşallah bugünkü planımda çok iyi bir şekilde hallolacak...

çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan2 kaymaktan bitiriyorum konuları ve sonunda küçük notlar lıyorum.mesela bugün türkiye haritası çizip bölgeler konusundaki önemli şeyleri harita üzerinde yazıcam. bu tekniğin çok etkili olduğunu duymuştum. coğrafyayı bu şekilde bitireyim diyorum.
aynı şekilde tarihtede kafamı karıştıran yerleri şema çıkararak bu şekilde çalışıyorum.

kızlar ben geldım
lısans mezunuyum calısmam lazım kpssye evdeyken bır uyku hali anlatamam
ama calısıcam en sevdıgım ders benım matematık matematıkten baslıcam o yuzden, tarıhten mı baslasam dıyordum yok matematıği aldım elıme ondan baslıyorum faktorıyel varmıs en basta ona calısıyorum sımdı
grubunuz cok guzel cok sevdım. son işimde 500 mılyon asgarı ucrete köpek gıbı calısıp bır de kufur hakaret yıyordum neyse kı allah kurtardı benı 40 kere allah kurtarsın dedım dedım kurtuldum,
:) sımdı ders calısalım sınavda 75 alsam ıyı en azından 80 alsam super derım.
hadı gazlayalım bırbırımızı bu konu bıtsın sonundakı sorularını da çözucem matematık bana gaz verır düşüncesındeyım hava da sıcak zor calısılıyor ama olsun boş kafadan daha ıyıdır en azından bana yetecek bır puan almak, yani sınava gırıp nal toplamaktan ıyıdır en azından bırazcık yuksek bır sey almak.

canım umarım istediklerine kavuşursun... senide gruba ekleyeyimmi ne dersin ... madem çalışıyormuşsun düzen tutturup birlikte ilerleriz...

kız pikoo ne diyosun sen süper bir teknik.. bende eğitim bilimlerini bitirince tarihe coğrafyaya bu şekilde çalışmayı palnlıyordum.. kazanan arkadaşlarımda hep bu şekilde çalıştı.. zaman alıyor ama çok iyi hazmediyorun konuyu ve akılda kalıyor yılmak yok şekerim böle devam ett... sana kocaman alkışş...
ben kaçtım derse arkadaşlar sizde kaçın artık 1 saattir burdayız nerdeyse internette vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz... gelip bakacam bak burdamısınız diye hadi herkes derse dönsün artıkın... duydun mu pikocummm :))))

akşama görüşürüz ballarım kaymaklarım

canım günlük rapor veriyim ben size eğer sıkıntı oluyorsa yani hepiniz haftalık bi den günlük proğramızı bozuyorsa çıkabilirim ama günlük sıkıntı olmaz dersen yazarım hergün buraya çalışacaklarımı haftalık bi plan yapamam zaten canım çünki çocuk için tedavi görüyoruz eşimle hast işlerimiz çok oluyo nese arkadaşlar ya ben sizin düzenizi bozmayım beni çıkarın arada girer bakarım sizlerevereliniortak

aycannnnnnnnn nereye gidiyosunn gel burayaaaaa kaydirigubbakcemile hiç bir yere gitme :çok üzgünüm: ben çık olmuyo falan demedimki sana zabilisen iyi olur dedim.. sen günlük yaz olsun fark etmez ama bizle kal aycancım :çok üzgünüm: gitme bak küserim senle vallahi küserim :çok üzgünüm:

sen günlük girer neler çalıştın yazarsın

bu arada umarım tedavi sonuçsuz kalmaz canım benim bence çok iyi sonuçlar alacaksınız iyi düşün iyi olsun canım benim

BAK GİTME GRUBUMUZDAN ÇOK ÜZÜLÜRÜM :çok üzgünüm:

tamam canım benim biyere gittiğim yok sadece adetim olacakda buğün ondan moralim bozuk biraz nese dün oran orantı konusuna çalıştım 50 tane soru çözdüm ve akşam eşimle çarpanlara ayırma testi çözdük.bğünde data yayınlarının oran orantı testlerini bitirecem inş akşam yine çarpanlara ayırma

ayy dersde oturamadım gideceksin sandım vallahi msjını bekledim ...
çok güzel çalışmışsınız canım benim eşinide tebrik ediyorum senin naazarında

gitmediğine çok sevindim aycan bidaha gideyim deme sakın birlikte başladık birlikte bitirecez inşaallah bu işi...

ben şimdi derse geçeyim öptüm kocaman :1hug:

canım umarım istediklerine kavuşursun... senide gruba ekleyeyimmi ne dersin ... madem çalışıyormuşsun düzen tutturup birlikte ilerleriz...

yaz yazguzelım benı de
haftalık program vermem gerekıyor mu ?
bugun matematıkten faktorıyel ve 20 soru yaz bana o zaman :)

canım benımm geldm ama aksma oldu dersnelri gezdm fıkır aldım ama gtmeden oncede 1 saat calıstım gerı kalaınıda yemekten sonra baslıcam sekerım

ben dershande çalışıyorum .2 yılım... haftada sdc bir günüm tatil ...geldiğimde yorgun oluyorum ama yine de gündüz öğrencilere ettğim nasihatleri akşam kendime uygulamak komik oluo -tatlicadiarzu-
hiiiişştt öğrencilerim duymasın çalıştığımı sırnaşık şey

kızlar ben bugün 120 soru çözdüm:) şimdi iftardan geldik tekrar başına geçicemzemuszemus

slm kızlar ... bugün akşam 4-5 e kadar çalıştım sonrada spor yaptım arkadaşlarla çene çaldık.. rejimim derslerim sporlarım hepsi çok gzel gitti ve şimdi içim çok rahat bir şekilde uyuyacağım...

bu arada bugün paylaşım yapan arkadaşlarımın çok az olduğunu görüyorum... hatta bazı arkadaşlarımız hala çalışma planı belirtmedi... kişisel olarak yapamayacağını söyleyip gerçekten gerekli mazeretleri olanlar dışındakilarden bahsediyorum...

OLMAZ BÖLEEEEEEE !!!!!!!!!! 1. SAYFADAKİ KURALLARI OKUYUN BİR... BUNDAN BİR HAFTA ÖNCESİNE NE DİYORDUK ÇALIŞMAMIZ LAZIMDI ... HEDEFLERİMİZ 90 LARDI.. BU ŞEKİLDE DEVAM EDERSEK 60 I ZOR GÖRÜRÜZ...

EYYYYYY KPSSZEDE SİLKİN VE KENDİNE GEL YAYILMAKLA OLMUYOR SINAV KAZANMAK !!!!!!!!!!!!!!!
yarın umarım herkes silkinmiş olur ve bomba gibi devam ederiz... bu arada çalışmış ve prgramını tamamlamış olan arkadaşlarımıda kendimide tabi tebrik ediyor alkışlıyorum onlarıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben yatıyorum canlarım hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.. planını bitirmemiş olanlar işi olmadığı halde gün boyu yayılıp dersi ihmal edenler uyumasın fedakarlık yapıp programlarını btirsin lütfen

hepinizi öptüm ballarım kaymaklarım yarın görüşürüz

merhaba arkadaşlar

Bir haftalık planım ;

7 Eylül pazartesi ; Temel kavramlar ve Türkiye coğrafyası ( matematikten 19 soru çözdüm )
8 Eylül salı ; Basamak analizi ve Türk kültür uygarlığı ( matematikten 11 soru )

9 Eylül çarşamba ;Hukukun temel kavramları ve Bölme bölünebilme
10 Eylül perşembe ; Türk islam devletleri
11 Eylül cuma ; Asal çarpanlara ayırma Ebob Ekok
12 Eylül cumartesi ; Türkiye tarihi
13 Eylül pazar ; Rasyonel sayılar

NOT; Konular bittikçe soru çözücem hergün kaç soru çözdüğümü yine yazarım arkadaşlar herkese kolay gele :)
buarada ben önlisans düzeyinde giricem sınava arkadaşlar
iyi çalışmalara :)

evet arkadaşlar bugünüde başarı ile sonuçlandırdım ama tarihte çok zorlandı
tarih konularını 2 ye bölmek çok iyi olucak sanırım
pimpirik sana çok tşk ederim valla sen olmazsan böyle çalışamazdım sanırım össye bu kadar çalışmadım ben :)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu kadar az soru çözdüme bakmayın arkadaşlar ben önce konuları not alarak çalışıyorum konu içindeki soruları çözüyorum a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…