- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.721
kızlar hepınız harıl harıl dersmı calısyorsunz bakayımkaydirigubbakcemile3
ben de dersaneden gelınce hemen matematıkten yaprak test çözmeye basladım 3tane vardı 2sını çözdm 45 soru bırınıde bırazdan çözcem bırazck kafam dagılsın makyaj malzemelerımı takılarımı falan düzeltcem
maşallah ne güzel ilerliyorsun[/QUOsaol canım inşşlh hep böyle giderkaydirigubbakcemile5
ececim sen balıkesirin merkezindemi oturuyorsun ben gönenliyim
kızlar şimdi tezime ara verdim.biraz spor yapıp kendime gelicem veeee ders çalışıcam.ne çalışacağıma karar vermedim henüzkaydirigubbakcemile3
ececik dışardan sadece Türkiye geneli sınavlara girilebiliyor. bu sınavda Türkiye geneli olduğu için girebilirsin sanırım.hem de sınavdan sonra soruların çözümlerini kitapçık halinde veriyorlar.(öncekinde vermişlerdi)
ayyy gireyim o zaman canım heyecanlandım şimdi konularda bitmedi ama olsun hele vatandaşlığın v sini bilmiyorumakannehir
maşallah canım sana vallahi süpersinevet canm türkiye geneli ihtiyacın ben de ilk defa denemeye grcem gecen sene de hıc grmedım aslında su an hıcbısı bılmıoryorm grmesmmı dıe düşünuyorum
bııde hafta sonu olcak sınav 6 ders gorcem sonrada cumartesı 6 dersten sonra genel kultur genel yeteneksınava grcem iğrenc olcak pazar da yıne ders cıkısı egıtım bılmler olcak hafta içi calıstıgım ıcın hafta ici gıremem
bende bugun hocanın verdgı matematık yaprak teslerı bıtrdm baya ıyıyım hepsını yaptım dogru tek tuk yapamdklarım vardı onu da hocaya msnden sordum bızım matemtıkcıyekaydirigubbakcemile3
65 tane soru çözdum matematıkten bıde cografyadan özet cıkardım depremler cıg sel baskınlarını
smdıde bıraz türkce çözeyım barı
günaydın kızlar...ben daha çalışmaya başlamadım..kızı uyutmam lazım bana çalıştırmaz şimdi..
ece ve başak ne güzel çalışıyorsunuz yaa maşallah..sizi görünce gaz geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?