2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

seni süslü senniiiiiiiikaydirigubbakcemile3ben eşimle gezdim bugün ama gezerken bile aklıma takılan sorularla uğraştım:gitme:doğan hocadaki konuları bitirdim ben gerisinide eklese bari ya:umursamaz:bu aarada başakcım deneme sınavına dışardan bende girebilirmiyim ki haftaya memlekete gidicem ya orda girsem olurmu ki hangi gün sınav:uhm:

ayy kızlar burda öyle bir dolu yağıyorkii gökgürlüyo biranda b aşladı elim ayağım titredi hiç böyle görmemiştim inşlh elektrikler gitmez:a015:

bende bugün yine coğrafya özeti çıkardım ama bitmedi meret..hala fiziki coğrafyadayım..
60 tane coğrafya
40 tane geometri
60 tane türkçe çözdüm
yatana kadarda 100 matemetik çözerim inş...

kızlar şimdi tezime ara verdim.biraz spor yapıp kendime gelicem veeee ders çalışıcam.ne çalışacağıma karar vermedim henüzkaydirigubbakcemile3

ececik dışardan sadece Türkiye geneli sınavlara girilebiliyor. bu sınavda Türkiye geneli olduğu için girebilirsin sanırım.hem de sınavdan sonra soruların çözümlerini kitapçık halinde veriyorlar.(öncekinde vermişlerdi)

ayyy gireyim o zaman canım heyecanlandım şimdi konularda bitmedi ama olsun hele vatandaşlığın v sini bilmiyorumakannehir

Arkadaşlar kpss ye hazırlanan herkes lisans mezunu mu acaba?Ben önlisans mezunuyum ve ilk defa giricem benim alanım da girecek arkadaşla sınav içeriği hakkın da biraz bilgi verebilirse çok sevinirim teşekkürler..

ayyy gireyim o zaman canım heyecanlandım şimdi konularda bitmedi ama olsun hele vatandaşlığın v sini bilmiyorumakannehir

evet canm türkiye geneli ihtiyacın ben de ilk defa denemeye grcem gecen sene de hıc grmedım aslında su an hıcbısı bılmıoryorm grmesmmı dıe düşünuyorum

bııde hafta sonu olcak sınav 6 ders gorcem sonrada cumartesı 6 dersten sonra genel kultur genel yeteneksınava grcem iğrenc olcak pazar da yıne ders cıkısı egıtım bılmler olcak hafta içi calıstıgım ıcın hafta ici gıremem

bende bugun hocanın verdgı matematık yaprak teslerı bıtrdm baya ıyıyım hepsını yaptım dogru tek tuk yapamdklarım vardı onu da hocaya msnden sordum bızım matemtıkcıyekaydirigubbakcemile3

65 tane soru çözdum matematıkten bıde cografyadan özet cıkardım depremler cıg sel baskınlarını

smdıde bıraz türkce çözeyım barı

maşallah canım sana vallahi süpersinalkisalkisalkisbende korktum şimdi sınavadn pek bişey bildiğimiz yok ama en azından sorular nasıl bakar çıkarızkaydirigubbakcemile3o kadar dersten sonra sınava girmek zor olur ama yinede gir bence en azından kitapçıklar bizde kalırsa evde konuları bitirdikçe göz atarızkaydirigubbakcemile5

meraba arkadaşlar güya kahvaltıdan sonra çalışcaktım yemek yaptım çamaşır astım yemek yedik derken dolaşmaya çıktık 8buçuktan bu saate kadar çalıştım köklüler bitti ütü yapmam lazım sonra çarpanlara ayırmaya geçecem inşallahhh

kızlar merhaba ben bugun 65 mat 60 cografya 25 de türkce paragraf çözdum bıde cografyadan özet cıkardım bıraktım arıtık calıamayı siin nasıl gıdıo

yattınızmı kızlar bende buraya yazdığımdan beri osmanlı devletinin yükselme dönemiyle,kültür ve uyğarlığına çalışıp 20 soru çözdüm.şimdi yatağıma gidip uyuyana kadar tekrar edicem ii gecelerzemuszemus

ben de bugün gelişim psikolojisi çalıştım şimdi de soru çözücem soru bankasından ve konu anlatımlı kitaptan.herkese iyi gecelr kızlar

iyi geceler kızlar
hafta sonu kursla geçti pek çalışamadım.dünde misafirliğe gittik bugünde öyle geçti.
yarın inş.erkenden kalkıp çalışcam 7 veya 8 de kalkmayı planlıyorum.
yarın mat çalışcam.belki sabahtan dershane tekrarı yaparım

bir günde ne kadar çok şey yapıyor insan off yoruldum türkçeden soru yaptım yatıyorum yarın evde olacam inşallah biyere gitmemeyi düşünüyorum bir davet geldi ama gitmiycem inşallahh canıma deysin kızdı gezenti otur çalış dediiii iyi geceler arkadaşlar herkes yattı galibaa bi ben kaldımm

günaydın kızlar...ben daha çalışmaya başlamadım..kızı uyutmam lazım bana çalıştırmaz şimdi..

ece ve başak ne güzel çalışıyorsunuz yaa maşallah..sizi görünce gaz geliyor valla

günaydın canım tesekkur ederz canm sen de cok azimlisin insaalh emeklerımızın karsılıgını alıırz tatlım

ben de okuldayım 1saatten beri cografya çözuyorm 60 soru çözdm.yavas yavas anlıyorm galıba cografyayı dogry yapınca cok sevınıyorm cografyayı hiç sevmemde

heman işini bitr sen de basla cnm calısmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…