- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.661
cnm bende de data nın ve yargının 2008 basımları var.ihtiyacın son basımı var.sadece hukuk ta değişiklik olmuş olabilir,onu da yeni basım ihtiyaç tan karşılaştırarak çalışıyorum. değişik kaynaklardan soru bankası ya da yaprak test almanı öneririm,daha faydalı olacaktır.
yok cnm konu anlatımlı yenı basım almana gerek yok bol soru bankası yaprak test al
ececim yaa ne temizliği bu..valla ben saldım çayıra mevlam kayıra...haftada bir yapıyorum artık...
valla canım arada eser bana öyle kaydirigubbakcemile3Şeniz
kızlar ben calısmıyorm kendımı baya yorgun bıtmıs hıssdıyorm ole nettetyım
günaydın yeni kalktım akşama misafir var temizlik yapacam neyseki annem 2çeşit yapacak bende bişeyler yaparımm offfffff vakit kalırsaa çalışacammm ececik nasılsın kuzummm anneşin iyi mii
günaydın kızlar..sabah kız çok erken uyandı..bende çok geç yatmıştım çok kötü oldum yaa..neyse onu yatırdım hemen yine uyandı kafam kazan gibiydi eşime dedim başım ağrıyor çok kötü oldum ilginemeyeceğim sen bak..kalktı neyse 1.5 saat oynadılar sonra yine başıma geldiler..gözlerimin altı mosmor..uykum var ama uyuyamam yatsamda..
şimdi hanımefendi uyudu o uyurken az çalışayım kalkınca temizlik yapacağım..ev berbat oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?