2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar burada acaip rüzgar var habire elektirikler kesiliyor..masaya oturdum ama hiç bişey anlamadım çok yarım yarım oldu..artık durmadan kesilince telefonun ışığıyla çıkardığım notlara özetlere baktım..
bugün çok verimsiz ve berbattı

canım teşekkür edeerim dediğin gibi yapayım o zamankaydirigubbakcemile5

ayyyy canıma deysin çok mu geziyorum ama alışmışım kuzum napıyım gündüz gezmezsem gece çalışamıyorum bak bugünlük çalışmam bitti köklüleri 2 kitaptan bitirdim 3.üdende çözümlüler bitti teste başladım ama uykum geldi 1 türkçe 1coğrafya testi çözdüm bide bugünlük iyi
ama yarın akşama misafirim var yarın zorrr

kızlar ben calısmıyorm kendımı baya yorgun bıtmıs hıssdıyorm ole nettetyım

cnm arada dinlenmek de iyi geliyor.ben ne yapıyorum biliyor musun?kulaklık aldım uzun kablolu,açıyorum son ses müzik,güzel bir şeyler giyip geçiyorum aynanın karşısına, başlıyorum dans etmeyekaydirigubbakcemile2valla anlamam,güzel de oynayamam ama maksat kafam dağalsın.
arada cildime maske yapıyorum,kaşıma kirpiğime badem yağı sürüyorum....sürekli evde masa başında bunalıyor insan,tv izleme alışkanlığımda yok.anca bunları yaparak kafa dağıtıyorum.

kızlar günaydın,yeni uyandım da:kedi:ben de dün 80 matematik,2 coğrafya 2 türkçe testi çözdüm.hiçççç ama hiç çalışaşım yok bugün.şimdi tezime bakıcam.tüm günüm onunla geçicek.:sinifsinif:gene de 1 test de olsa çözebilirsem çözücem.maksat soğumamak.

iki gündür hiçbir şey yazamıyorum çünkü hiçbir şey yapmıyorum :çok üzgünüm:
ya benim dönemlerim mi oluyor nasılsa ya kalmadan çalışıyorum ya sıfır hiç çalışamıyorum kaydirigubbakcemile

slm kızlarr dershanedemesiniz çoğunuz kims yok gibi ben gece yatarken yine 115 tarih,60 türkçe çözdümkaydirigubbakcemile2kahvaltı yaparsam dersin başına oturucam inşllhcokacimcoook

günaydın yeni kalktım akşama misafir var temizlik yapacam neyseki annem 2çeşit yapacak bende bişeyler yaparımm offfffff vakit kalırsaa çalışacammm ececik nasılsın kuzummm anneşin iyi mii

günaydın kızlar gerçi öğlen oldu
şimdi geçiyorum dersin başına hemen
bugun işimiz var biraz az çalışabilcem
herkese iyi çalışmalar

günaydın kızlar..sabah kız çok erken uyandı..bende çok geç yatmıştım çok kötü oldum yaa..neyse onu yatırdım hemen yine uyandı kafam kazan gibiydi eşime dedim başım ağrıyor çok kötü oldum ilginemeyeceğim sen bak..kalktı neyse 1.5 saat oynadılar sonra yine başıma geldiler..gözlerimin altı mosmor..uykum var ama uyuyamam yatsamda..
şimdi hanımefendi uyudu o uyurken az çalışayım kalkınca temizlik yapacağım..ev berbat oldu..

günaydın yeni kalktım akşama misafir var temizlik yapacam neyseki annem 2çeşit yapacak bende bişeyler yaparımm offfffff vakit kalırsaa çalışacammm ececik nasılsın kuzummm anneşin iyi mii

iyiyim canım allaha şükür ii ama haftaiçi ben yinede gidicem kaydirigubbakcemile

vayy cadı vayyy annesini kaldırsın kendi geri yatsın git gıdıkla cimcimeyikaydirigubbakcemile3

fıstıklar nabersinizsositososito
bugün kimse doğru düzgün yorum yazmamış,anlaşılan kaynatma günümüz
ben de toplam 1 saattir tezime bakıyorum ama sabahtan beri bilgisayar başındayımuyuştukçaaaaaa uyuştummmmmkaydirigubbakcemile3en zor şey insanın içinden gelmeden bir şay yapmak zorunda olması.ay bari çıkıp gezseydım yaa boşa harcadım zamanımıÇok üzgünüm çoookneyse daha fazla boşa harcamayım hemen başlayıp bitireyim bari:1closedeyes:

başak nerdesin? sen olmayınca forum eksik kalıyorfisfisfis

slm kızlarr kimseler yok bugünn ben 1 den beri matematik çalışıyorum bugünde köklü sayıları bitirdim permütasyona geçtimyerimseniben ama kitaplardan iiyice kafama sokmam gerek yoksa unutulur kurallar falan,bu arada doğan hocada konu permütasyona kadar gerisini de eklese baria.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…