2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

arkadaşlar kpss için önerebileceğiniz konu anlatımlı bir yayın var mı?
yardımcı olursanız çok çok sevineceğim...

pembeli cnm bende de gecen seneden pegem var bu sene aynısı sorular hıc degısmemıss

kaynak onemlı degıl bence olabıldgnce farklı kaynakardan soru çözmek onmlı ıhtıyac pegem yedııklım bunlar egıtım ıcın

haklısın canım çeşitli kaynaklardan olabildiğince çok soru çözmek gerek.irem yayınlarının eğitm bilimleri soru bankası nasıl biliyo musun canm.kullanmayan bi arkadaşımdan alıcam da onu iyi midir acaba

pembeli canım ben ihtiyacı kullanıyorum ama alıcam yeni kaynak
pegem düşünüyorum 5000 sorluk gk gy mi yoksa eğitim bilimlerimi
çünkü baktım soru bankası 2500 lük var
eğer çıkarsa onu bekleyim bide memnunmusun sorular
falan doğru çıkıyomu

canım ben geçen sene almıştım pegem 5000i.eğitim bilimleri için.ama sorular biraz kolay gibi geldi bana.yediiklimin yaprak testlerini çözmüştüm mesela ordaki sorular daha zorlayıcıydı sınava daha uygun gibiydi sanki ama geçen seneki kaynaklarımdı bunlar.bu sene soruları nasıl bilemiyorum canm

kızlar merhaba ben bugun okulda 95 egıtım soruus çözdm eve gelınecde tarıh özetıne devam ettım 7 sayfaya yakın yazdm herseyı yazfdgm için cok ılerleyemıyrm
islamıyet oncesı kultur medenıyete geldm sonra dızı ızlamaye gtın bıraz oncede matematık çözmye oturdum ay irem yayıncık matematık ne zor oyle kpss gıbı

gezmeden yeni geldik kızlar..bugün ingilizce dışında benim açımdan verimli geçmedi hiç..napayım çalışayımmı yatayımmı çok kararsızım yaaaaa....

ben de bugün gezmekten hiç bişey çalışamadım yaa.şimdi gidip biraz çalışmayı düşünüyorum geceleri daha güzel ders çalışıyorum

uykum var ama karar verdim çalışacağım..en azından bildiğim şeyde olsa matematik çözeceğim..beynime jimnastik olsun..
tarih coğrafya kafam almayabilir bu saatte..

mirmirmirmirnaber kızlar bende yemekten sonra tarih çalıştım osmanlı kuruluş dönemindeyim,uykumda geldimirmirmirmir yataktada biraz türkçe yyada matematik soru çözüp uyurum ii geceler herkeseopuyorumnanaktanbu arada 20 tanede tarih sorusu çözdüm

kzılar bend edızıden sonra tarıhe oturmadm artık matematık çözyorm
baya zor sorular var moralım bozuldu

canım hiç moralini bozma.güya ben bu konuları defalarca öss öğrencilerine anlattım ama benimde arada yapamadığım çıkıyor..üzerinde durma yapamadığın ve yanlış soruların..çözdüğün konu bitsin ondan sonra geri dön..
arada yapamadığım çıkınca bırakıyorum..kafam rahatken 2 ye yapıyorm

ya bende bazı konuları hiç çözmedim bile. ama hata yapıyorum biliyorum ne kadar bilsemde bakmam lazım.ama çok kolay geliyor ve ruhum sıkılıyor onları çözmeye kalktığımda...
bende matematiği 100 soruya tammladıktan sonra yaticiiiim..
çok süper zor sorular buldum mutlak değerle ilgili onlarla uğraşıyorum..

selam arkadaşlar;
önlisans mezunuyum.2010 kpss ye giricem b grubundan oluyor sanırım.Daha çalışmalara başlamadım fakat matematik temelim iyidir.Çalışmaya başlamak içingç mi kaldım acaba?bana yayın konusun da tavsiyelerde bulunursanız ve çalışma programlarınızdan bahsederseniz çok sevinirim.Teşekkürler..

cnm geç değil bence.benim erkek arkadaşım harita mühendisi yeni atandı( kültür ve turizm bakanlığına)
2008 de son bir ay kala çalışmıştı ve 74 aldı.onun matemetiği iyiydi sadece genel kültüre çalışıp girmişti.

Çok güzel böyle haberler duymak...rahatladım biraz... teşekkürler opuyorumnanaktan​

günaydın herkeşeeeopuyorumnanaktan

nasıl uykum var nasıl kelimelerle anlatamam ama bir kavhe alacağım şimdi kendime..kaç gündür tarih ingilizce derdine coğrafyayı salldım..ona çalışayım birazda....hiç içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim..ama başka türlüde olmayacak..ahhh ne hayaller kuruyorum hergün bilseniz..inşallah hepsi gerçekleşir..
kolları sıvadım başlıyorum..

bismillah

hadi bakalım..herkese Allah zihin açıklığı versin..bol verimli bir gün olsun inşallah...

Kızlaaar sonunda bittiiiiiii
islamiyet öncesi türk tarihi konusu bitti
1 tane test çözdüm
ama o kadar iyi anladığımı zanneden ben
25 soruda 7 yanlış 1 boş yaptııım :(((
neyse, yanlışları bir deftere yazıp yanımda taşıycam
böylece eksiklerimi görücem
bi de özete ve tekrara devam tabi :))
bu akşam çalışamam heralde misafirliğe gidicezz
bakalım haftasonu vakit ayırbilirim umarım
öptüm hepinizi

buaradaa buzdevri senle aynı dönemi mezunuyuz