2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

ohcanımadeysin
günaydın herkeşeee

nasıl uykum var nasıl kelimelerle anlatamam ama bir kavhe alacağım şimdi kendime..kaç gündür tarih ingilizce derdine coğrafyayı salldım..ona çalışayım birazda....hiç içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim..ama başka türlüde olmayacak..ahhh ne hayaller kuruyorum hergün bilseniz..inşallah hepsi gerçekleşir..
kolları sıvadım başlıyorum..

bismillah

hadi bakalım..herkese Allah zihin açıklığı versin..bol verimli bir gün olsun inşallah...

Valla hilcim helal sana
uykundan fedakarlık yapıp yine de çalışıosun
benim ennn vazgeçemediğim, en fedakarlık yapamadığım şey uyku malesef
üniversitede bile
eğer uykum geldiyse sınava fln çalışmayı bırakıp yatardım :)))
nasıl bitti o okul bilmiyorum valla
işte benim tek ve en büyük dezavantajım bu :(((
akşamları çalışamıyor bu bünye!!!
ama mecburum, bende zorluyorum bünyeyi :)))
forum sayesinde
yazacak şeyim olsun diye çalışıorum bazen sırf
çok iyi oldu burası yani

Valla hilcim helal sana
uykundan fedakarlık yapıp yine de çalışıosun
benim ennn vazgeçemediğim, en fedakarlık yapamadığım şey uyku malesef
üniversitede bile
eğer uykum geldiyse sınava fln çalışmayı bırakıp yatardım :)))
nasıl bitti o okul bilmiyorum valla
işte benim tek ve en büyük dezavantajım bu :(((
akşamları çalışamıyor bu bünye!!!
ama mecburum, bende zorluyorum bünyeyi :)))
forum sayesinde
yazacak şeyim olsun diye çalışıorum bazen sırf
çok iyi oldu burası yani
canım bende uykuyu çok severim ama senin dediğin kadar değil..

ben çalışmazdım çalışmazdım sınavgecesi sabaha kadar uyumaz çalışırdım..:mymeka:
o kadar kendimi harab edeceğime az az hergün çalışsaydım keşke...
aslında benim kız diğer bebekler gbi değil..gece 1 e kadar bizle oturuyor sabah 11 e kadar uyuyor..
uyku düzenini değiştireyim ama şuan işime geldiği için vazgeçtim
sayesinde sabah o uyurken çalışabiliyorum

coğrafyaya çalışacaktım ama içimden gelmedi hiç..ingilizce test çödüm 55 soru
5 yanlışım çıktı:lepi:
başlangıç için iyi sayılır..sositososito

buaradaa buzdevri senle aynı dönemi mezunuyuz
çalışmadan kpss'ye girmiştim 2008 de
berbat bir tecrübeydi
bir daha yaşamak istemiyorum aynısını
ondan çalışmamız lazım
hadi katıldınysan aramıza başla bakalım çalışmalara

İşte 5 günüm daha var. Ondan sonra Kpss ve Ales e başlıyorum inşallah...Şimdi daha anlamaya çalışıyorum nelere çalışıyorsunuz :kedi:

kızlra ben de okuldayım matematık çözuyorm bugun okul cıkısı dersneye gıdıp matematıkcuye yapamdgm soruları sorcam ondan sımdıde mateamtık çözuyorm nasılsa yapamadklarım cıkcak dıe

hepininz öpyurom ıyı calısmalar kızlar

mrb kızlar nasılsınız
ben bugun tarih tekrarımı yapacağım
işim çok yapamadıklarımı kitabın üstüne işaretlemiştim onları bi deftere
yazıcam sonra ihtiyaçtan çalışanlar bilir böyle boşluk doldurma gibi sorular vardır
onları örnek alarak çoğaltıp defterime o tarz sorular yazıcam cevaplarını ayrı sayfaya
çünkü konuyu çalıştıktandan sonra onları çözünce daha çok aklımda kaldığını gördüm
işte yazıcam deftere sonra pazar günleri dvamlı onları tekrar edicem
bugunde işim bu tabi biri gelmez yada ben gitmezsem evde oluncada böyle oluyo ya
biri arıyo sana gelcem yok başkası arıyo bize gel ben hiç hayırda diyemiyorum
hep aklım ders çalışmakta kalıyo sonra Allah bozmasın içimde çok
büyük bi ders çalışma şevkim var bu ara inşallah böyle devam eder
öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ben 9.30 uyandım ve 36 matematik sorusu çözdüm.şimdi hazırlanıp okula gidicem.yaaa güvender öss çözüyorum bazı sorular çok kolay sanki vakit kaybediyorum gibi geliyor.bir yandan da iyice oturturum diyorum,kararsız kaldım.
hepinizi öpüyorum
Allah zihin açıklığı versinopuyorumnanaktan

pikocum merhaba iremin genel kültür genel yeteenek soru bankasını al mutlaka güzel sorular var yanı güzelden kastettgım zor sorular.ben ce olabıdgnce zor sorulara alısalım cunku kpss matematıgın formatı cok degıstı.matematıkcı bana tavsıye etmıstı kartezyen öss mor kitabı.zordur o demıstı.ama bu irem kartezyenden de zor

mrb kızlar nasılsınız
ben bugun tarih tekrarımı yapacağım
işim çok yapamadıklarımı kitabın üstüne işaretlemiştim onları bi deftere
yazıcam sonra ihtiyaçtan çalışanlar bilir böyle boşluk doldurma gibi sorular vardır
onları örnek alarak çoğaltıp defterime o tarz sorular yazıcam cevaplarını ayrı sayfaya
çünkü konuyu çalıştıktandan sonra onları çözünce daha çok aklımda kaldığını gördüm
işte yazıcam deftere sonra pazar günleri dvamlı onları tekrar edicem
bugunde işim bu tabi biri gelmez yada ben gitmezsem evde oluncada böyle oluyo ya
biri arıyo sana gelcem yok başkası arıyo bize gel ben hiç hayırda diyemiyorum
hep aklım ders çalışmakta kalıyo sonra Allah bozmasın içimde çok
büyük bi ders çalışma şevkim var bu ara inşallah böyle devam eder
öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile3

elifcim allah bozmasın calısma istegını

bende de var ihtıyac cok güzel demı o bosluk doldurmalar ben de özetten sonra onları deftere yazmayı düğşünuyorm cografyada yazmıstım

slm kızlar ben yine temizlik yaptım perdeleri yıkadım takarken öldüm valla:hulya:annecimlede konuştum moralim de yerine geldi şimdi dersin başına sositosositobu arada başakcım bende ihtiyacın 2008 basımlısı vardı bu sene yargının setini aldım ama ihtiyaca da çalışıyorum acaba 2010 basımıyla çok farklılık varmıki karar veremedim onudamı alsam yoksa bu ikisinden çalışıp sadece çeşitli yayınların soru bankalarınımı alsam içime sinmedibenneyaptımki

elifcim allah bozmasın calısma istegını

bende de var ihtıyac cok güzel demı o bosluk doldurmalar ben de özetten sonra onları deftere yazmayı düğşünuyorm cografyada yazmıstım

amin:Saruboceq:başakcım seninde hep böyle devam eder inşallah canım ben sadece onları yazmıyacağım çoğaltcam yani bi konuyla ilgili nekadar boşluk doldurma çıkarsa hepsini boşluk doldurma defterime yazıcam bu haftasonunu bununla geçircem baya çok olcak ama öğrenmeyi kolaylaştırdığını düşünüyorum.
bide ben soru bankası almayı düşünüyorum irem zor demişsin gk de öylemi canım sende hangi kitapvar yapraktestleri falan nasıldır yanlış cevap falan olmuyosa irem alayım

merhaba arkadaşlar ben yine eve yeni geldim sabah çok az çalıştım anneme gittim kitap götürdüm güya orda çalışcaktım boşa ağırlık ettim neyse eşim gelinceye kadar çalışıyım sonrada yemekten sonra devam ederim inşallah köklülerden bayağ soru çözmem lazım görüşürüz

merhaba arkadaslar;bende okuldan geç geldim bugün;yemek falan yedikten sonra çalışırım biraz.bugün okulda yaprak testlerini çözdük diger ücretli arkadaslarla;aslında zamanla öğrenilebilirmiş matematik.
eğitim çalışıcam biraz;önemli yerleri eğitim dosyayı yapıp not alıcam..
hepinize kolay gelsinnn

fıstıklar merhabalar nasılsnz bugun okuldan sonra dırek dersneye gttım matematık sorularım vardı nasıl çözuyo hoca ya tıkır tıkır

kızlar bazılarınz kıtapla ılgılı sorular sormus cvplıcam bırazdan hemen bı yazyım dedım

yenı geldım ıste.buarada okulda 75 mat sousu çözdm.yemek falan yıcem sonra sordugum soruklara tekrara gözatcam tarıhe devam etmem lazım sonrada

slm kızlar ben yine temizlik yaptım perdeleri yıkadım takarken öldüm valla:hulya:annecimlede konuştum moralim de yerine geldi şimdi dersin başına sositosositobu arada başakcım bende ihtiyacın 2008 basımlısı vardı bu sene yargının setini aldım ama ihtiyaca da çalışıyorum acaba 2010 basımıyla çok farklılık varmıki karar veremedim onudamı alsam yoksa bu ikisinden çalışıp sadece çeşitli yayınların soru bankalarınımı alsam içime sinmedibenneyaptımki
ececim yaa ne temizliği bu..valla ben saldım çayıra mevlam kayıra...haftada bir yapıyorum artık...
merhaba arkadaşlar ben yine eve yeni geldim sabah çok az çalıştım anneme gittim kitap götürdüm güya orda çalışcaktım boşa ağırlık ettim neyse eşim gelinceye kadar çalışıyım sonrada yemekten sonra devam ederim inşallah köklülerden bayağ soru çözmem lazım görüşürüz
çok geziyorsun kız az otur artık
merhaba arkadaslar;bende okuldan geç geldim bugün;yemek falan yedikten sonra çalışırım biraz.bugün okulda yaprak testlerini çözdük diger ücretli arkadaslarla;aslında zamanla öğrenilebilirmiş matematik.
eğitim çalışıcam biraz;önemli yerleri eğitim dosyayı yapıp not alıcam..
hepinize kolay gelsinnn
düzenli soru çözmeyle matematik kesinikle hallolur gülşahcım

fıstıklar merhabalar nasılsnz bugun okuldan sonra dırek dersneye gttım matematık sorularım vardı nasıl çözuyo hoca ya tıkır tıkır

kızlar bazılarınz kıtapla ılgılı sorular sormus cvplıcam bırazdan hemen bı yazyım dedım

yenı geldım ıste.buarada okulda 75 mat sousu çözdm.yemek falan yıcem sonra sordugum soruklara tekrara gözatcam tarıhe devam etmem lazım sonrada

sorma canım hocalar felaket hızlı çözerler.hele 5 yılı devirdilerse çok rahatlarlar...benilk başladığımda 7 yıllık bi hoca vardı hayrandım ona..banada çok yardımı dokunmuştu..bende bir süreden sonra soruya bakıp cevabı işaretlediğim oluyordu ama çok hamlamışım:kedi:
neyse eski halime döneceğim inşallah..

bende bugün ingilizceye çalıştım sadece..coğrafya hala duruyor..Allahım coğrafya ve tarih çalışması o kadar zor geliyorki...neyse böyle böyle alışkanlık kazanırım inşallah..

pikocum merhaba iremin genel kültür genel yeteenek soru bankasını al mutlaka güzel sorular var yanı güzelden kastettgım zor sorular.ben ce olabıdgnce zor sorulara alısalım cunku kpss matematıgın formatı cok degıstı.matematıkcı bana tavsıye etmıstı kartezyen öss mor kitabı.zordur o demıstı.ama bu irem kartezyenden de zor

alıcam inşallah ama korkmuyor da değilim,soruları yapamazsam moralim bozulur diye:umursamaz:şu tezi bi yoluna koyayım daha çok kaynak alıcam.
ben de okula gittim bugün gelince 40 matematik sorusu çözdüm.bir de okula giderken ve dönerken dolmuşta hukuk tekrar ettim.pestilim çıkmış gibi,uyku çöktü bana yakaydirigubbakcemilehemen açılmam lazım

cnm bende de data nın ve yargının 2008 basımları var.ihtiyacın son basımı var.sadece hukuk ta değişiklik olmuş olabilir,onu da yeni basım ihtiyaç tan karşılaştırarak çalışıyorum. değişik kaynaklardan soru bankası ya da yaprak test almanı öneririm,daha faydalı olacaktır.

selam kızlar.dün gece 12den 3e kadar kaptırmışım kendimi tarih çalıştım özet çıkardım.sonra da soru çözdüm.daha ilk konulardayım ama fena değil şimdilik.geceleri çalışmaya iyice alıştım.şimdi tekrar tarih çalışmaya başlıycam.ondan sonra da gelişim psikolojisine bakıcam.herkese kolay gelsin Allah yardımcımız olsun

cnm bende de data nın ve yargının 2008 basımları var.ihtiyacın son basımı var.sadece hukuk ta değişiklik olmuş olabilir,onu da yeni basım ihtiyaç tan karşılaştırarak çalışıyorum. değişik kaynaklardan soru bankası ya da yaprak test almanı öneririm,daha faydalı olacaktır.

yok cnm konu anlatımlı yenı basım almana gerek yok bol soru bankası yaprak test al

kızlar ben de yapamdgım hocaya sordugum soruları deftere gecırdm beynım durmus vazıyette suan

dün gec yattım sabah erken kalktım.oradan dırek dersanye soru sormaya gledım sonra hıc dınlenmeden soruları deftere gecırdm bitrdm cok yoruldum bıraktım calısmayı nette takılcam bıraz tarıh özetını yaparmıyım bılmıyorm

Back