2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

canım a ve b hakkında başka hiçbişey yokmu..sıfırdan büyük küçük falan diye..valla böyle anlamak çok zor oluyor yaa..kaydirigubbakcemile3

kızlar napıyorsnuz.

ya ben kafayı yıyorum galıba dizi izlemeye gttım ama aklıma asya hun devletının sözlü edeıyat eserı varya oğuz kagan destanı o takıldı aklma destanın adı aklma gelmedı de dızı ızlıyorm ama bı turlu o aklıma gelmedı dizi arası geldım baktım.

kafayı yemege basladgmı düşünuyorm:kedi:

dızıden sonra tarıh yerıne matden kalan sorularım vardı önu çözdm

ayy canım ya bende gece yatarken kafamdan çalışıyorum ya aklıma gelmedi birtürlü oğuzlarmıydı neydi diye üşenmeden kalkıp baktımda rahatladımsırnaşık şey

uzun zamandan beri bugün ilk kez doğru düzgün bir çalışma yapabildim çok mutluyumm hihoyyyt
sanırım buraya yazmak işe yarıyor insan kendini çalışmak zorunda hissediyor :jeyyar:
gelişim psikolojisine çalıştım ve 100 soru çözdüm birazdan da çalışmaya devam edicemm
herkese iyi çalışmalar

kızlar coğrafya soruma cevap veren herkese çok teşekkür ederimopuyorumnanaktansırf yorum yazmak için bilgisayarı açıyorum üşenmedenkaydirigubbakcemile3
bugün yaptıklarımı yazayım:
50 tarih soru çözdüm
50 hukuk sorusu çözdüm
20 matematik çözdüm ve bir tane video izledim.
toplam 120 soru + video ettikaydirigubbakcemile2çok soru çözemiyorum çünkü konular bitmedi daha.yarın da matemetiğe ağarlık veriyim diyorum

başakcım tarih nasıl gidiyo,sorma ben de bugün test çözdüm tarihten bazen çok yanlışım çıkıyor ama seviniyorum.yani her şeye olumlu bakıcam diye kafayı yedimkaydirigubbakcemile3insan buna da sevinir mi. yanlış yapıp doğruları öğreniyorum işte.

valla basladm ıste canım sonra dızı falan ızledm sobrada bı turke testı çözdm bıarzcıcık da matematık

ama ınsan yapamdklarındann ve yanlıslarında cok sey öğrenıyor

kuzular sorumu kimse cevaplamamış bende çalışmayı bitirdim bugünlük üslü sayıları ihtiyaçtan bitirdim güvenderden de çalıştım ama toplu testlerini bitirmedim yarın da çalışacam inşallah işte bööylee duş alıp yatacam iyi geceler

iyi geceler kızlar
ben bugün fazla çalışamadım
islamiyetten önce Türk devleti bitti
özet çıkardım ama daha tekrar etmem lazım
çalışmalarımı sıklaştırmam lazım
ben hergüne ayrı bi ders çalışıyorum yarın türkçe ve inkilap var.bide yarın akşama misafir gelebilir
erken kalkıcam ama iyi çalışmam lazım
halkbankasını kazanamayınca sinirim bozuldu bıktım artık bu işin olması lazım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…