2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

iyi geceler kızlar
ben bugün fazla çalışamadım
islamiyetten önce Türk devleti bitti
özet çıkardım ama daha tekrar etmem lazım
çalışmalarımı sıklaştırmam lazım
ben hergüne ayrı bi ders çalışıyorum yarın türkçe ve inkilap var.bide yarın akşama misafir gelebilir
erken kalkıcam ama iyi çalışmam lazım
halkbankasını kazanamayınca sinirim bozuldu bıktım artık bu işin olması lazım hayırlısıyla

canım nbr halkbankası olmamış üzüldüm desem yalan olur çünkü
bizim ve bebişler için kpss den iyi bi puan alıp memur olmak daha
hayırlı olcak gibime geliyor tam gaz çalışmaya devam senin doğum benden
önceydi heralde nasıl bir plan yaptın ben doğum martta olduğu için marta kadar bütün
konuları bitirip ondan sonra test ve deneme çözerek dvam ederi diye düşünüyodum ama sanki
konular bitmeyecek bakalım zaman ne gösterecek
bu ararada alakasız ama domuz gribi aşısı oldunmu canım
seni ve bebişini öpüyorum kaydirigubbakcemile3

ya tarihin katsayısı fazla mı bende matın fazla diye düşünüyodum

canımtam bu katsayı işlerini bilmiyorum ama bence tarih ve matematik puanları yükselten..onlar iyiyse olur.

çünkü türkçeyi herkes yapabiliyor
coğrafya biraz mantık işi..yani iklimin nerde nasıl olduğunu,buna göre tarımı yetişenleri,sanayi bölgelerini ve buna göre nufusu az çok biliyoruz ve yapabiliyoruz..ama tarihte çok eleyici sorular olabilir..mat de öyle
matematikten elemek isteseler sınırısz sayı üretebilirler...

mantıklı tatlışım dediklerin inşallah atanırız ben ilk defa çalışarak giricem inşallah hep çalışmadan girdim bakalım nasıl olacak

bende hayatımda hiç tarih coğrafya
çalışmamış bi insan olarak
çok ön yargılıyıdım ama daha sonra herkeste
baktım aynı sorun var bu sınavı kazananlar ise
bu ön yargılarından kurtulmuş devamlı çalışmış
hiç bırakmamış derslerin üzerine gitmişler
nette biraz araştırırsan bunun böyle olduğunu
görürsün ben 1 ay sadece tarih çalıştım
çalışıyodum yarım saat sonra unutuyorum
gibi geliyodu ama şimdi tekrar yaparken gördüm ki
bu hayatta iyisiyle kötüsüyle emek verilen hiç
bişey boşa gitmez tamam bi kere de bütün
tarih sorularını yapamıyosun ama tekrar ettikce soru
çözdükce bıkmamdan gerekirse devamlı baştan alarak bu iş olur
çünkü kpss de şöyle bi gerçek var tarih yoksa iyi bir
puan da yok

evet canım haklısın tarih yoksa hiçbirşey olmuyo bu arada katsayısını bilmiyorum ama standart sapması en yüksek olan tarih ve matematik en çok eledikleri tarih o yüzden sanırım korkulu rüyam oldu tarih ama toparladım kendimi seninde dediğin gibi sürekli tekrar gerekiyo çalıştıktan sonra hiç bişey çalışmamış gibi oluyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

öpüyorum sizi opuyorumnanaktan iyi çalışmalar

ben bugun daha başlayamadım dün geç yatmıştı
bugunde geç kaltım hem kahvaltı hem nette gezinirken
saat 12 oldu neyse bugun evdeyim şimdi başlıyorum
coğrafya ezberlenecek yerleriyle beni bekliyo
bide coğrafyadan video izlicem ama
hep videoları öss göre çektikleri için
eşleşen konuları bulamıyorum şu olabilirdiye açıyorum başka
bişey anlatıyo kapatıyorum

iyi geceler kızlar
ben bugün fazla çalışamadım
islamiyetten önce Türk devleti bitti
özet çıkardım ama daha tekrar etmem lazım
çalışmalarımı sıklaştırmam lazım
ben hergüne ayrı bi ders çalışıyorum yarın türkçe ve inkilap var.bide yarın akşama misafir gelebilir
erken kalkıcam ama iyi çalışmam lazım
halkbankasını kazanamayınca sinirim bozuldu bıktım artık bu işin olması lazım hayırlısıyla

cnm boşver banka olmadığı iyi olmuş sositosositobenim annem de babamda emekli bankacı asla ve aslaaa banka önermiyorum.bir tanesine bile başvuru yapmadım.şurda sınava ne kaldı ki yakında memur olup hangi kurumlara atandığımızı yazıcaz inşallahhihoyyyt

kızlar neler yapıyorsunuz bende sbahtanyalnız 75 egıtım sorusu çözdm bıde ıslerım vardı

yerlı malı haftası bu hfatada sınıfalara cıkcam smdı karnımı doyurmayazemuszemus

kızlar günaydın

dün akşam tarihle bozdum kafayı yaa nasıl yapcam bu tarihi hiç bilmiyorum çok moralim bozuldu Önce bi defa okuyım bişeyler şekillensin sonra hafıza haritaları çıkarıyım dedim başta sonra baktım çok vakit kaybedicem özet çıkarmaya başladım ama herşeyi yazıyorum ya çıkarsa diye. aklım çok karıştı yardım edin banaa mafoldumben

cnm ben de senin gibiydim ilk başlarda o kadar zorlanıyordum ki,hatta kendimde bir zeka geriliği olduğu kararını vermiştimkaydirigubbakcemile3konulara yabancı olduğumuz için böyle oluyor.sonra inat ettim bu konular bizim geçmişimiz ve bilmem gerek,sınav için çalışmıyorum dedim.kendimden ve eğitim sistemimizden utandım,geçmişini bilmeyen insan olur mu?bizi leylekler mi getirdi,atalarımız nereden gelmiş,nolmuş öğreneyim dedim.
(ilk başta özet çıkarmadan konuları okudum sonra içime sinmeyince sadece kurtuluş savaşını özet çıkardım.)sürekli tekrar ettim.inanırmısın özet okumaktan kusasım gelirdi artık.(2008 de hazırlandığım zaman).
şuan da orta asyayı özetledim 3 kaynaktan.ayrıca özetlerimi 6 kez tekrar etmişimdir ve sınava kadar kaç 6 olucak bilemiyorum.tarih böyle bir ders ama gözünü korkutma ilk özetten sonra gerisi zamanla oturuyor.bi bakıyorsun tekrar ede ede aklında kalmış.şuan özeti okumam 5 dk mi bile almıyor,üstelik konu bittiği için çok zevkli okumasıda.üstüne de bol soru çözdün mü bu iş tamamdır.inan ben o kadar özete rağmen soru çözerken öğrendiğimi farkettim.tarih asla ve asla soru çözmeden öğrenilmaz,yanlışın çıakrsada moralini bozma benim de çok çıkıyoryerimsenibenonları bir yere not al ve ara ara tekrar et.sakın vazgeçmevereliniortak

başakcım ben de dershaneden erkek çıktım eve gelip uzandım biraz şimdi matematikten video izliycem.sonra ne çalışırım karar vermedimkaydirigubbakcemile4

cnm ben de senin gibiydim ilk başlarda o kadar zorlanıyordum ki,hatta kendimde bir zeka geriliği olduğu kararını vermiştimkaydirigubbakcemile3konulara yabancı olduğumuz için böyle oluyor.sonra inat ettim bu konular bizim geçmişimiz ve bilmem gerek,sınav için çalışmıyorum dedim.kendimden ve eğitim sistemimizden utandım,geçmişini bilmeyen insan olur mu?bizi leylekler mi getirdi,atalarımız nereden gelmiş,nolmuş öğreneyim dedim.
(ilk başta özet çıkarmadan konuları okudum sonra içime sinmeyince sadece kurtuluş savaşını özet çıkardım.)sürekli tekrar ettim.inanırmısın özet okumaktan kusasım gelirdi artık.(2008 de hazırlandığım zaman).
şuan da orta asyayı özetledim 3 kaynaktan.ayrıca özetlerimi 6 kez tekrar etmişimdir ve sınava kadar kaç 6 olucak bilemiyorum.tarih böyle bir ders ama gözünü korkutma ilk özetten sonra gerisi zamanla oturuyor.bi bakıyorsun tekrar ede ede aklında kalmış.şuan özeti okumam 5 dk mi bile almıyor,üstelik konu bittiği için çok zevkli okumasıda.üstüne de bol soru çözdün mü bu iş tamamdır.inan ben o kadar özete rağmen soru çözerken öğrendiğimi farkettim.tarih asla ve asla soru çözmeden öğrenilmaz,yanlışın çıakrsada moralini bozma benim de çok çıkıyoryerimsenibenonları bir yere not al ve ara ara tekrar et.sakın vazgeçmevereliniortak

ben de en çok tarihten korkuyorum ama bu yazdıklarını okuyunca içimde bi tarih çalışma isteği oldu valla kaydirigubbakcemile3
daha hiç başlamadım tarihe çalışmaya ama sanırım en iyisi özet çıkararak çalışmak anlattığın gibi

bu arada kızlar tarihi kafasına takanlara moral olsun diye yazıyorum.ben de acayip ezber yapamama sorunu var ve dikkatim çok dağınık.burada çok defa yazdımkaydirigubbakcemile3
neyse 2 gün önce test çözüyorum,kurultayın görevlerini soruyor. hakanı seçmek diye bir şık var. hemen eledim şıkkı meğersem bu da kurultayın görevleri arasındaymış.yaaa nasıl olur yanlış bu soru dedim özetimi açıp baktım( 3 kitaptan çıkardığım ve defalarca tekrar ettiğim özetimi).neeee göreyim orda yazıyor kurultay hakanı seçer diye. ne kadar okusamda her ayrıntı aklımda kalamıyor. amaaaaaa sınavda en az 27 net yapmazsam bana da pikolata demesinler:hooray: ben bile yapıcaksam siz niye yapamayasınız:dance:

ben de en çok tarihten korkuyorum ama bu yazdıklarını okuyunca içimde bi tarih çalışma isteği oldu valla kaydirigubbakcemile3
daha hiç başlamadım tarihe çalışmaya ama sanırım en iyisi özet çıkararak çalışmak anlattığın gibi

cnm hiç korkama ben 2008 de girdiğimde 26 (net mi,doğru um hatırlamıyoum) yaptım.ocak ta başladım çalışmaya ve derslerim çok yoğundu.osmanlı kültür uygarlıktan başladım çalışmaya,baştakileri elemiştim az soru geliyor diye.ama sonra onlarada baktım çok ayrıntılı olmasa da.vakit yetiyor da artıyor bile.şimdiki gibi düzenli de çalışmama rağmen yetiştirdim.önemli olan anlayarak çalışmak.tarihten anlamadığım kelimeleri araştırıp anlamdan geçmezdim. mesela ekber ve erşad olan tahta geçer diyor,hemen baaraştırırdım bunlar neymiş diye.tek kurtuluş savaşını özet çıkarmıştım,bol soru ve tekrar...işte tamamdırhihoyyyt
inanır mısınız konuları bitirdiğim de bu kadar azmıymış amma da gözümde büyütmüşüm dediğimi hatırlıyorum.test çözerkende görüceksiniz hep aynı tarz sorular geliyor.

cnm hiç korkama ben 2008 de girdiğimde 26 (net mi,doğru um hatırlamıyoum) yaptım.ocak ta başladım çalışmaya ve derslerim çok yoğundu.osmanlı kültür uygarlıktan başladım çalışmaya,baştakileri elemiştim az soru geliyor diye.ama sonra onlarada baktım çok ayrıntılı olmasa da.vakit yetiyor da artıyor bile.şimdiki gibi düzenli de çalışmama rağmen yetiştirdim.önemli olan anlayarak çalışmak.tarihten anlamadığım kelimeleri araştırıp anlamdan geçmezdim. mesela ekber ve erşad olan tahta geçer diyor,hemen baaraştırırdım bunlar neymiş diye.tek kurtuluş savaşını özet çıkarmıştım,bol soru ve tekrar...işte tamamdırhihoyyyt
inanır mısınız konuları bitirdiğim de bu kadar azmıymış amma da gözümde büyütmüşüm dediğimi hatırlıyorum.test çözerkende görüceksiniz hep aynı tarz sorular geliyor.

ayy canm inşallah biz de senin gibi diyebiliriz bu kadar az mıymış konular diye
valla şu anda tarihe çalışmaya başlamam lazım aslında ama korkudan mıdır gözümde büyüttüğümden midir nedir bilmiyorum bi türlü başlayamadım.eğitime çalışıyım öyle başlarım diyorum ama o zman da geç olabilir öfff stres oldummm :1ninca:

cnm boşver banka olmadığı iyi olmuş sositosositobenim annem de babamda emekli bankacı asla ve aslaaa banka önermiyorum.bir tanesine bile başvuru yapmadım.şurda sınava ne kaldı ki yakında memur olup hangi kurumlara atandığımızı yazıcaz inşallahhihoyyyt

inş. canım.saol moral verdiğin için.
:1hug:

canım nbr halkbankası olmamış üzüldüm desem yalan olur çünkü
bizim ve bebişler için kpss den iyi bi puan alıp memur olmak daha
hayırlı olcak gibime geliyor tam gaz çalışmaya devam senin doğum benden
önceydi heralde nasıl bir plan yaptın ben doğum martta olduğu için marta kadar bütün
konuları bitirip ondan sonra test ve deneme çözerek dvam ederi diye düşünüyodum ama sanki
konular bitmeyecek bakalım zaman ne gösterecek
bu ararada alakasız ama domuz gribi aşısı oldunmu canım
seni ve bebişini öpüyorum kaydirigubbakcemile3

bende başlarda üzülmüştüm ama napalım.çalışmaya devam ediyorum.
bizim doğum şubatta.ben kursa devam ediyorum haftasonları.hafta içide kendim eski konulara bakıyorum hergün bi derse ayırıyorum.
doğumdan sonrada aynen devam Allah yardım eder inş. bize.şanslarıyla gelirler annelerine.
domuz gribi aşısıda olmadım içime sinmedi.
bende sizi öpüyorum cici anne ve bebişi

Back