- Konu Sahibi Pimpirikli
- #2.541
ya tarihin katsayısı fazla mı bende matın fazla diye düşünüyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar
ben bugün fazla çalışamadım
islamiyetten önce Türk devleti bitti
özet çıkardım ama daha tekrar etmem lazım
çalışmalarımı sıklaştırmam lazım
ben hergüne ayrı bi ders çalışıyorum yarın türkçe ve inkilap var.bide yarın akşama misafir gelebilir
erken kalkıcam ama iyi çalışmam lazım
halkbankasını kazanamayınca sinirim bozuldu bıktım artık bu işin olması lazım hayırlısıyla
ya tarihin katsayısı fazla mı bende matın fazla diye düşünüyodum
bende hayatımda hiç tarih coğrafya
çalışmamış bi insan olarak
çok ön yargılıyıdım ama daha sonra herkeste
baktım aynı sorun var bu sınavı kazananlar ise
bu ön yargılarından kurtulmuş devamlı çalışmış
hiç bırakmamış derslerin üzerine gitmişler
nette biraz araştırırsan bunun böyle olduğunu
görürsün ben 1 ay sadece tarih çalıştım
çalışıyodum yarım saat sonra unutuyorum
gibi geliyodu ama şimdi tekrar yaparken gördüm ki
bu hayatta iyisiyle kötüsüyle emek verilen hiç
bişey boşa gitmez tamam bi kere de bütün
tarih sorularını yapamıyosun ama tekrar ettikce soru
çözdükce bıkmamdan gerekirse devamlı baştan alarak bu iş olur
çünkü kpss de şöyle bi gerçek var tarih yoksa iyi bir
puan da yok
iyi geceler kızlar
ben bugün fazla çalışamadım
islamiyetten önce Türk devleti bitti
özet çıkardım ama daha tekrar etmem lazım
çalışmalarımı sıklaştırmam lazım
ben hergüne ayrı bi ders çalışıyorum yarın türkçe ve inkilap var.bide yarın akşama misafir gelebilir
erken kalkıcam ama iyi çalışmam lazım
halkbankasını kazanamayınca sinirim bozuldu bıktım artık bu işin olması lazım hayırlısıyla
kızlar günaydın
dün akşam tarihle bozdum kafayı yaa nasıl yapcam bu tarihi hiç bilmiyorum çok moralim bozuldu Önce bi defa okuyım bişeyler şekillensin sonra hafıza haritaları çıkarıyım dedim başta sonra baktım çok vakit kaybedicem özet çıkarmaya başladım ama herşeyi yazıyorum ya çıkarsa diye. aklım çok karıştı yardım edin banaa mafoldumben
cnm ben de senin gibiydim ilk başlarda o kadar zorlanıyordum ki,hatta kendimde bir zeka geriliği olduğu kararını vermiştimkaydirigubbakcemile3konulara yabancı olduğumuz için böyle oluyor.sonra inat ettim bu konular bizim geçmişimiz ve bilmem gerek,sınav için çalışmıyorum dedim.kendimden ve eğitim sistemimizden utandım,geçmişini bilmeyen insan olur mu?bizi leylekler mi getirdi,atalarımız nereden gelmiş,nolmuş öğreneyim dedim.
(ilk başta özet çıkarmadan konuları okudum sonra içime sinmeyince sadece kurtuluş savaşını özet çıkardım.)sürekli tekrar ettim.inanırmısın özet okumaktan kusasım gelirdi artık.(2008 de hazırlandığım zaman).
şuan da orta asyayı özetledim 3 kaynaktan.ayrıca özetlerimi 6 kez tekrar etmişimdir ve sınava kadar kaç 6 olucak bilemiyorum.tarih böyle bir ders ama gözünü korkutma ilk özetten sonra gerisi zamanla oturuyor.bi bakıyorsun tekrar ede ede aklında kalmış.şuan özeti okumam 5 dk mi bile almıyor,üstelik konu bittiği için çok zevkli okumasıda.üstüne de bol soru çözdün mü bu iş tamamdır.inan ben o kadar özete rağmen soru çözerken öğrendiğimi farkettim.tarih asla ve asla soru çözmeden öğrenilmaz,yanlışın çıakrsada moralini bozma benim de çok çıkıyoryerimsenibenonları bir yere not al ve ara ara tekrar et.sakın vazgeçmevereliniortak
ben de en çok tarihten korkuyorum ama bu yazdıklarını okuyunca içimde bi tarih çalışma isteği oldu valla kaydirigubbakcemile3
daha hiç başlamadım tarihe çalışmaya ama sanırım en iyisi özet çıkararak çalışmak anlattığın gibi
cnm hiç korkama ben 2008 de girdiğimde 26 (net mi,doğru um hatırlamıyoum) yaptım.ocak ta başladım çalışmaya ve derslerim çok yoğundu.osmanlı kültür uygarlıktan başladım çalışmaya,baştakileri elemiştim az soru geliyor diye.ama sonra onlarada baktım çok ayrıntılı olmasa da.vakit yetiyor da artıyor bile.şimdiki gibi düzenli de çalışmama rağmen yetiştirdim.önemli olan anlayarak çalışmak.tarihten anlamadığım kelimeleri araştırıp anlamdan geçmezdim. mesela ekber ve erşad olan tahta geçer diyor,hemen baaraştırırdım bunlar neymiş diye.tek kurtuluş savaşını özet çıkarmıştım,bol soru ve tekrar...işte tamamdırhihoyyyt
inanır mısınız konuları bitirdiğim de bu kadar azmıymış amma da gözümde büyütmüşüm dediğimi hatırlıyorum.test çözerkende görüceksiniz hep aynı tarz sorular geliyor.
cnm boşver banka olmadığı iyi olmuş sositosositobenim annem de babamda emekli bankacı asla ve aslaaa banka önermiyorum.bir tanesine bile başvuru yapmadım.şurda sınava ne kaldı ki yakında memur olup hangi kurumlara atandığımızı yazıcaz inşallahhihoyyyt
canım nbr halkbankası olmamış üzüldüm desem yalan olur çünkü
bizim ve bebişler için kpss den iyi bi puan alıp memur olmak daha
hayırlı olcak gibime geliyor tam gaz çalışmaya devam senin doğum benden
önceydi heralde nasıl bir plan yaptın ben doğum martta olduğu için marta kadar bütün
konuları bitirip ondan sonra test ve deneme çözerek dvam ederi diye düşünüyodum ama sanki
konular bitmeyecek bakalım zaman ne gösterecek
bu ararada alakasız ama domuz gribi aşısı oldunmu canım
seni ve bebişini öpüyorum kaydirigubbakcemile3