2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kusura bakma canım geç kaldım eşim geldi yemek yedikte..
sonucu 7 buldum eğer benim anladığım şekildeyse..
x<-1/8 ise 1/x olduğunda tam sayı değeri alabilmesi için rasyonel sayı olmalı.
o zmana x in alacağı değerler -1/7,-1/6,-1/5,-1/4,-1/3,-!/2 ve -1 dir..
bunlardan 1/x=-7,-6,-5,-4,-3,-2,-1 negatif tam sayı değerleirni alır..
7 tanedir yani

merhaba arkadaslar;hepiniz iyisinizdir umarım;okulda 8 saat ders vardı bugün;eve geç geldik ve bişeyler atıştırdım.az sonra anayasadan bi ünite çalışıp soruları çözmeyi düşünüyorum.okulda boş derslerimde türkçe çözüyorum ama dikkat dağınıklığından yanlış yapıyorum..
şimdilik hoşçakalın,bitince yazarım..

merhaba kızlar kolay gelsin herkese Allah yardımcımız olsun :gitme:
yorgunluktan pestilim çıktı okuldan çarşıya indim dolmuştayım dönüyorum baktım dosyam kayıp nerde unuttum bilmiyorum indim döndüm geri neyseki çok aramadan buldum ama tekrar dön yemek ye et hiç iyi hissetmiyorum size bir bakayım dedim biraz uzanayım ölçmeye başlayacağım inşallah uyuya kalmazsam :çok üzgünüm:

kızlar aynı boylam üzerinde güneş aynı anda mı doğar bir fikri olan var mıCADIARZU

şimdi matematikten video izledim kızlar.yemek molası veriyorum.
bu arada sabahları aç karına üzüm çekirdeği tozu yutuyorum,zihnimi açması için.aynı zaman da çok güçlü bir antioksidan.beslenmemize de dikkat etmemiz lazım di mi, sağlam kafa sağlam vücutta bulunurzemuszemus

selam kızlar
bende sonuçlara baktım halkbankası sonuçlarına olmamış başarısız yazıyo canım sıkıldı ama napıyım alıştım artık.
artık tam anlamıyla kpss ye çalışcam
saat 20:00 gibi oturcam

Son düzenleme:
kızlar aynı boylam üzerinde güneş aynı anda mı doğar bir fikri olan var mıCADIARZU

canım aynı boylam üzerindeki yerlerde güneş sadece 21 mart ve 23 eylül tarihlerinde aynı anda doğar

bu arada merhaba kızlar
ne zmndır uğrayamıyordum
nasılsınız
nasıl gidiyo çalışmalar

canım aynı boylam üzerinde 21 mart ve 23 eylülde heryerde aynı anda doğar ve batar.bunun dışında da aynı boylam üzerindeki heryerde yerel saat aynıdır ancak doğu-batı yönlü aralarındaki uzaklık arttıkça aralarındaki yerel saat farkıda artaropuyorumnanaktan

canım aynı boylam üzerindeki noktalarda yıl boyunca yerel saatler ve öğle vakitleri aynıdır..

ama sadece 21 mart ve 23 eylulde yanı ekınoks tarıhlerınde günesın dogus ve batıs saatlerı aynıdır yanı aynı anda dogar aynı anda batar

kızlar ben de tarıhten özete basladm 8 sayfa cıkardım ilk türk islam devletleınden 3.sındeyım dızı ızlıcvem bı 2 saat ara hekkettım ama dımı ben hıc tv ızlemıyorm

kolaymış düşünemedim
mutlak değer işareti hangisiydi
3k-6m bu mutlak değer için de en küçük değeri için
k+2m\k-m değeri kaç

canım mutlak değer dışarı eksi çıkamaz ya o yüzden en küçük değeri 0 olur
3k-6m=0 dan k=2m olur
k gördüğümüz yere 2m yazarsak
2m+2m/2m-m

4m/m=4

Back