2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar napıyosunuzzz ben öğleden beri temizlik yapıyorum şimdi bitirdim ama bende bittim banyodan cam silmeye kadar dip köşe yaptım şimdi oturdum daha belim çok fena ağrıyo uzansam uyurum mirmirmirmir çay yaptım kendime kahvaltıda yapmamıştım bişeyler yeyip tarih ve coğrafyaya bakıcam çalıştıklarımı tekrar edeyim bari:kahve:

off birde yemek işi var ne yapsam acabaaa hergün bir dert:çok üzgünüm:bu arada bu topik çok ii oldu insan kendini mecbur hissediyor iş yaparken bile sizi düşündüm valla kızlar acaba ne yapıyor diyekaydirigubbakcemile3seviyorumm kızlar sizi iyiki varsınızzopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2

hamarat hanımlar temızlıklerını bıtrmısler ececık bısı yemeden nasıl yaptın okdar işi

ay ben de okuldan geldm bugun işlerım vardı cok calısamdm bıraz dınlencem sonra tarıhe baslıyorum büyük gunnnn

aksamda ömre bedel var onu da izlicem yenı defterde aldm gelırken bende takıntı vardır güzel defterlere rengarenk kalemlerel nor tutarım.

hakıkaten ben de cok alıstım kızlar sizi iyi varsınızopuyorumnanaktan

hamarat hanımlar temızlıklerını bıtrmısler ececık bısı yemeden nasıl yaptın okdar işi

ay ben de okuldan geldm bugun işlerım vardı cok calısamdm bıraz dınlencem sonra tarıhe baslıyorum büyük gunnnn

aksamda ömre bedel var onu da izlicem yenı defterde aldm gelırken bende takıntı vardır güzel defterlere rengarenk kalemlerel nor tutarım.

hakıkaten ben de cok alıstım kızlar sizi iyi varsınızopuyorumnanaktan

canım benimm valla bazen ben 3 gün hiçbişey yemeden yaşayabiliyorumsırnaşık şeyciddiyim geçenlerde iştahım yoktu alt katımız sağlık ocağı kilo alrıcı ilaçlar yazdırmaya gittim akşam ne yedin dedi hiçbişey dedim dalga geçtiğimi sandı dr 3 gündür bişey yemiyorum dedim iğne yazdı yaptırdım 2 kilocuk aldım şükürkaydirigubbakcemile3bu arada bende renkli kalemler silgiler not defterlerine bayılırım evde bisürü var ama çıktığımda gözüm onlardadır hep insanı gaza getiriyokaydirigubbakcemile3

slm kızlar ne zamandır bakmıyodum buraya
üzerimde bi ağırlık var ders çalışamıyorum kurumlararası atamaya başvurdum umudum yok ama yinede o açıklanmadan başlayamadım yarın kopuyo dananın kuyruğu hayırlısı bende tez elden kafamı toplayıp başlarım inş tekrar
sizin çalışmalar nasıl gidiyo başak başladınmı tarihe

ececik merak etme zamanla oturacak çalışma düzeni,ilk başta verimsiz gibi geliyor insana ama bunlar ısınma turları.zamanla nasıl düzeldiğini görüceksin.
başakcım ben de derfter aldım hatta çok güzel kalemlik aldım ayıcıklıkaydirigubbakcemile2hatta notlarımın kenarına dergilerden kesip güzel bir şeyler yapıştırayım diyorum.

ben de sabah dershaneye gittim okula gidemedim bugün.50 tarih,18 hukuk 20 matematik sorusu çzödüm.şimdi video izliycem matematikten.ya hemen akşam oluyor sinir oluyorum:sinifsinif:

canım benimm valla bazen ben 3 gün hiçbişey yemeden yaşayabiliyorumsırnaşık şeyciddiyim geçenlerde iştahım yoktu alt katımız sağlık ocağı kilo alrıcı ilaçlar yazdırmaya gittim akşam ne yedin dedi hiçbişey dedim dalga geçtiğimi sandı dr 3 gündür bişey yemiyorum dedim iğne yazdı yaptırdım 2 kilocuk aldım şükürkaydirigubbakcemile3bu arada bende renkli kalemler silgiler not defterlerine bayılırım evde bisürü var ama çıktığımda gözüm onlardadır hep insanı gaza getiriyokaydirigubbakcemile3

aaaa canım yemeden olurmu bak kafan calısmamaz.duymııyım bıdaha sonra hasta olursun bak

slm kızlar ne zamandır bakmıyodum buraya
üzerimde bi ağırlık var ders çalışamıyorum kurumlararası atamaya başvurdum umudum yok ama yinede o açıklanmadan başlayamadım yarın kopuyo dananın kuyruğu hayırlısı bende tez elden kafamı toplayıp başlarım inş tekrar
sizin çalışmalar nasıl gidiyo başak başladınmı tarihe

nerelrdesın kız kayıplara karıstın. baslıyorm canım smdı tarıhe

ececik merak etme zamanla oturacak çalışma düzeni,ilk başta verimsiz gibi geliyor insana ama bunlar ısınma turları.zamanla nasıl düzeldiğini görüceksin.
başakcım ben de derfter aldım hatta çok güzel kalemlik aldım ayıcıklıkaydirigubbakcemile2hatta notlarımın kenarına dergilerden kesip güzel bir şeyler yapıştırayım diyorum.

ben de sabah dershaneye gittim okula gidemedim bugün.50 tarih,18 hukuk 20 matematik sorusu çzödüm.şimdi video izliycem matematikten.ya hemen akşam oluyor sinir oluyorum:sinifsinif:

evet valla hemen aksam oluyo hemen sabaj oluyo yanı günler cabuk gecıyo ve dogal olarak aylarda koştruyorr ayyyyyy sınava az kaldııı

valla okuldan geldm dınlneyım dıe yattım uyuyamıyorm saat gecıyor dıe kalktım sımdı sıze bı yazayım dedım tarıhin basına oturuyorm 8 de dızı ızlıcem 10da tekrar calısmaya devam etcem

sınav 11 temmuz olması lazım bu sene geç olmuş biraz temmuzun başında yaparlardı
başakçım çalışamadığım için girmiyodum canım çok iyi gidiyodum halbuki
hadi bakalım sen başlıyosun bende en kısa zamanda başlarım inş tarihe coğrafyaya ; çok büyütüyorum gözümde ama biliyorum ki çalışmaya başlayınca kolay gelecek hepsi
otura otura tembelliğe alışmışım senelerdir

merhaba arkadaşlar bende yeni eve geldim yine gündüz çalışamadım arkadaşım çağırdı dayanamadım gittim neyse yemeğim vardı birazdan oturcam eşim gelinceye kadar çalışıyım ya ben dışarı çıkıp gezip tozmadan oturup çalışamıyorum alışmışım hareketli olmaya daha istediğim gibi çalışamıyorum bilmem ne zaman daha sıkı başlıycam

inşallah öyle olur canım ya hepimize kolay gelsinopuyorumnanaktan

x<-1:8 1:x in alacağı kaç farklı negatif tamsayı var arkadaşlar bunu yapamadım yardımcı olur musunuzz

Son düzenleme:
taktım tarihe tarih çalıştım..osmanlınınyükselme dönemine çalıştım birazda onunla ilgili testler çözeyim

ingilizceden bir kaç sayfa roman çevirisi yaptım..

coğrafyamı türkçemi kararsız kaldım hangisine çalışsamki

canım tarihten bende zihin haritaları çıkarmayı düşünüyorum en azından daha zevkli ve akılda kalıcı olur diye ama daha yeni başladım okumaya ön bilgi olsun diye bide sen hangi kitaptan yapıyosun tatlım bende data var ama çok fazla ayrıntı var gibi geldi offf napcam yaa iyice kafam karışıyoo senağlama

ben ihtiyaçtan yapıyorum özet gibi anlatıyo konuları aslında hep duyardım zihin haritaları ama tam nasıl çıkaracağımı kestiremezdim int yazınca buldum bi tane onu örnek alarak çıkarmaya başladım biraz zaman alıyo ama kalıcı oluyo

Back