2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

evet ya eşimin maşallahı var..gerçi sağolsun hiçbir zaman bana hiçbir şekilde bişey ima etmez..yapmıyorsun etmiyorsun gibi..hatta ben ona bakınca kendimi aşağılarım çok kızar bana..yapcaz yapcaz..valla çalışmayı ilk önce kendim için istiyorum..
sonra ailem için istiyorum..maddi yönden değil..kızımızı okuttuk şimdi çalışıyor emeğinin karşılığını alıyor diyebilsinler..
sonra çoluk çocuk için istiyorum..gerçi şimdi 1 tane aama olsun..maddiyatta önemli artık daha iyi eğitim ve şartlar için..
sonra eşim için istiyorum çalışmayı..güzel bir mesleği var ve genelde iş arkadaşlarının eşleri çalışıyor..tamam şuan küçük bir yerdeyiz ama daha büyük yere tayin çıktığında personel saysısı çoğalacak..eşim ev hanımı demekten çekinsin istemem..bu benim kuruntum..o halinden memnun
en son olarakta bana hava atan bir akrabam ve bir arkadaşıma kapak olsun diye istiyorum..daha önce çalışmışlığımı hiçe sayarak,neden çalışmadığımı şartları düşünmeden çalışmıyorum diye beni vasıfsız yerine koymaya uğraştıkları için kapak olsun istiyorum...içimdekileri anlatsam...gerçi hepimizin benzer hikayeleri vardır bu konuda hatta benden daha zorunu yaşayanda olmuştur ama bu konuda kin doldum resmen..yapmalıyım başarmalıyım..bu yıl gönlümün istediği yer olacak inşallah...

ALLAHIM GÖNLÜMÜN MURADINI HAKKIMD HAYIRLI EYLE,HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜME RAZI EYLE:Saruboceq:

bu arada ismim hilal canımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkes çalışıyo ne güzel
bende iyi başladım hergün düzenli çalışıyorum ama
şu coğrafyayı hiç böyle düşünmemiştim
ne kadar zormuş bir sürü ezberlenecek dağ bayır ova var
ezber yapmayı hiç sevmiyorum inşallah
soru çözdükce oturur bi kolay yolunu bulamadım
netten araştırdım şifreleme yapan falan varmı diye
bulamadım ezbrlemeden geçince akılda kalmıyo
öylede benim içime sinmiyo
sabah 9 bi başlıyorum akşam 7 ye kadar az aralıklarla ders
çalışıyorum ama zaman yetmiyo bana bi konuyu zor bitiriyorum
bide tarihden tekrarım oluyo bazen yetiştiremiyorum
ben önce konuyu o kuyorum sonra kavram haritaları çıkarıyorum
int ders izliyorum sonra ihtiyaçtan ve finalden soru çözüyorum programım bu
ama yetiştiremiyorum nerde yanlış yapıyorum neden bu kadar yavaşım sinirim bozuluyo
helede biyere gidersem o zaman plan hepten bozuluyo offf offf çok dertlendim gene
bugun gene evde olmıyacam gene vicdan yaptım ondan heralde

hilal cim anlattıkların bana o kadar uyuyorki kendim yazmışım gibi hissettim
bide hamilelikten dolayı bi mafoldumbenduygusalım ki sorma:sinifsinif:
gözlerim doldu hemen benimde bu konularda içim cız ediyo
inşallah başarıcaz bu sene:Saruboceq:

elifcim ben sana güvenıyorm basarcaksın.canım

canım kpss kodlama forum yaz bi ara bulursun aslında

hilalcim allah hepımızın gönlune gore versın bu hırslı azimle sının de basaracgın ainanıyorm sanku güvenını kaybetme

olaacak canım yeterki isteyelim..
ben coğrafyayı şifreleme yöntemiyle yapıyorum..saçma sapan kelimeler çıkıyor ama olsun akılda kalıyor ya..
sende şifrele kendine göre derim ben..
bazen çok güzel ilerliyormuşum gibi geliyor bazen hiç yetişmeyecekmiş gibi.off yaaa
hayatımı düzene sokamadım..yürüyüş sporda yapmak istiyorum..
dikiş dikmeye başlamıştım kendi kendime..annemden öğrenmiştim biraz..hadi evde dururken bi işey yarayayım dedim.dikiyordum..şimdi bir sürü kumaşım var modelleride hazır ama dikmeye vaktim yok..
günde 1 saatte ona ayırsam kafamda dağılır..
neyse bakalım daha çlışmaya yeni başladım düzeni oturtamadım ilerde olur inşallah..

canım tarihten bende zihin haritaları çıkarmayı düşünüyorum en azından daha zevkli ve akılda kalıcı olur diye ama daha yeni başladım okumaya ön bilgi olsun diye bide sen hangi kitaptan yapıyosun tatlım bende data var ama çok fazla ayrıntı var gibi geldi offf napcam yaa iyice kafam karışıyoo senağlama

canlarım ya yazdıklarınızı okudum şimdi hepimiz bu aralar moral bozukluğu dönemindeyiz galiba ama çökmek yok halledicez bu yıl bu işi başarıp göstericez çevremizdekilerede kapak yapıcaz hilalcim seninde dediğin gibi herkesin etrafında var sanırım böyle sinir bozucu insanlar :bbo:

dilekcim olacak inş canım

kızlar buarada link vermek yasakmı bilmiyorum ama ben bir sürü kodlama buldum ama çoğu tarihle ilgili

başakcım dersanem var bugün yine akşam geldiğimde sadece tarih çalışırım heralde sabah kalktığımda da biraz daha okudum medeniyet kültüre geçtim birazcık sende okuyabilirsen başla canım en azından altyapı oluşturuyo ama ben çok çabuk sıkılıyorum yaa hemen kopuyorum benneyaptımki

geçmiş olsun ececim temizlik yapıcaktın sanırım bugün dimi canım bende temizlikten sonra kötü hissediyorum kendimi çok yoruyo yapmadanda olmuyo rahat edemiyoruz ben yapmıyım diyorum mesela bu seferde aklım orda oluyo illaki yapıp rahatlıcam biraz uzanıp dinlen canım bide meyve falan ye az da olsa kendine gelirsin opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar geç yattım geç kalktım ben gündüz pek çalışamıyorum gece daha iyi oluyor ama dün 1saat coğrafya çalıştım gece şimdide videosunu izliycem ilk konunun ocakda başlıycaktım herkes çalışıyor ayy bende bi bakıyım dedim burayı çok seviyor çalışmassam daha suçlu oluyorum ölee işteee öptüm hepinizi iyi çalışmalar

ece geçmiş olsun tatlışım her an aklında ders var kuzum ruhun yoruldu iş yaparken yatarken bile çalışıyosun okadar bozma psikolojini oda bedenine vurdu ondan hastalandın belkiimmm dikkat et kendine öptüm

ece geçmiş olsun tatlışım her an aklında ders var kuzum ruhun yoruldu iş yaparken yatarken bile çalışıyosun okadar bozma psikolojini oda bedenine vurdu ondan hastalandın belkiimmm dikkat et kendine öptüm

saol bitanem, bilmiyorum canım ya eşimde kızdı bu kadar üstelersen aklına girmez ara ver uzan tv izle dedi rüyamda bile derslerle uğraşıyorum inan,ama hala boşa çalışıyormuşum gibi hissediyorum verimli değilim gibi offff:gitme:

canım benim çok saol,temizlik yapıcaktım ama hiç halimde yok kahvaltı bile yapmadım uyuz uyuz oturuyorum 20 kadar matematik sorusu çözdüm,kalkıp temizliğe başlamam gerek kapı çalar diye ödüm kopuyorkaydirigubbakcemile3dediğin gibi aklım orda sırtımda dün geceden beri ağrı var aynı pozisyonda akşama bilgisayar başındaydım yaa dün ondan oldu heralde çok yorgunummmirmirmirmir

kızlaar ne güzel çalışıyorsunuz valla benim de çalışmam lazım bu illet sınava ama hiiçç çalışamıyorum düzenli programlı bi şekilde yaaa mafoldumben sizdeki bu çalışma azmini burdan takip ettikçe bana da bi parça geçer belki bu azim diye ben de sizlerin arasına katılmak istedim kaydirigubbakcemile3 umarım düzenli bi şekilde çalışmaya başlarım.önce eğitim bilimine çalışmayı düşünüyorum ben.çünkü onlara geçen seneden tecrübeliyim onları tekrar etsem hatırlarım.ama tarih coğrafya anayasaya falan çook çalışmam lazım.inşallah hepimiz iyi puanlar alırız bu sene.ben şimdi çalışmaya gidiyim bari hepinize iyi çalışmalar kolay gelsin kızlar :1hug:

selm kızlar
bende sabahtan beri halkbank sınav sonucunu bekliyorum saat 17 de açıklanacakmış
boş boş beklemektense derse oturcam şimdi ZATEN PEK UMUDUMDA YOK.en iyisi zaman kaybetmemek.sabahtan beri oturduğumada pişmanım
tarih çalışcam şimdi islamiyetten önceki Türk devleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…