2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kızlar napıyorsunz ay sıze pek alıstım bakmadan yapamıyorm

ben de matematık vıdeosu izlıyorm bölunebılme öff tarıh yyıne kaldı bugun bı baslaymadm

yenı gele arkadlas var hepınz hosgeldınzopuyorumnanaktan

iyi akşamlar hepinize kızlar

başakcım kusura bakma nolur dersaneden ancak 9 da gelebildim yemek falan derken bu saat oldu valla içim içimi yedi haber veremedim sana diye şimdide o kadar yorgunum ki ama başlıcaz dedik tarihe bugün az da olsa başlıyım diyorum ilk konudan

yazdıklarınıza bi göz gezdireyim hemen başlıyorum tarihten

başakcım bende de var datanın tarihi kaydirigubbakcemile5 mor kitap kral kızı değil benimkisi ama inş. aynıdır ikimizinde A'dan Z'ye tarih yazıo üzerinde 1. bölümü bitirebilirmiyim bilmiyorumm marım biter canım bugünlük özet çıkarmadan okucam alıştırıyım kendimi biraz diye daha sonrada özete başlıcam opuyorumnanaktan

ay dlkcım gıttın sandm
önemlı degıl tatlım valla ben de baslamdm sen yoksun dıe bide defter almam lazım yenı ve guzel deftere yazarm ben

yarın baslıcam artık bnede data kral kız yazıo.yarın özete baslıyorm kesın

kızlar bugün demonte aldığımız çalışma masası portmanto falan vardı bütün gün onlar ve pislikleriyle uğraştık..topu topu matematikten 100 soru çözdüm..çok az da tarih çalıştım yaa..vicdanım hiç rahat değil..ezel şimdi bitmek üzere en az 1 saat çalışmam lazım en az.....

saol canm valla bılgısayrın basında takılı kaldım felsefen bu sene atanan bı arkadsm varda antalayaya atandı onla konusyordm sen matematıkte nerdeydın vıdıolarda nerden çözuyın soru

canım ben denklem çözmeyi bitirdim basit eşitsizliklere yarın geçicem aslında çok yorgunum sabah 9 dan beri bilgisayarın başından ara ara kalkıyorum popom ağrımışkaydirigubbakcemile3birdee canım çok sıkıldı yaa neden bilmiyorum içim sıkıldı ağlayasım geliyo,bırakıcaktım ama içime sinmedi ekol hocaya girdim video açıp çalıştığım konulardan soru çözüyorum videoyu durdurup hem hatalarımıda göreyim diye 60 soru çözdüm 100 olsun kalkıcam artıkmirmirmirmir

Meltemim nerde sözleşmeli ben ücretli çalışıyorum.

Sözleşemli de olsa razıyım.Yeter ki atamam olsun

Gülşah branşım Türkçe

ah canım benim yaa inşallah olur bu sefer
ama bak söz ver bu sene daha sıkı çalışacaksın :teselli:
ben sana destek olucam sen bana destek olacaksın başarıcaz bu işi Şeniz

kendi adıma hoşbulduk diyorum canımm opuyorumnanaktan

arkadaşlar branşlar neydi;daha önce sormadım sanırım;benim sosyal bilgiler..

bana da branşımı öğretirmisinizz :kedi:
ben müzeciliğe başvurucam daha hiç bişey bilmiyorum kpss hakkında
sadece çalışıyorum :kedi:

ah canım benim yaa inşallah olur bu sefer
ama bak söz ver bu sene daha sıkı çalışacaksın :teselli:
ben sana destek olucam sen bana destek olacaksın başarıcaz bu işi Şeniz

:
Kuzucum elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağım da

bu düğün müğün işleri de araya girecek umarım üstesinden gelebilirim

Senin de durumun gerçi aynı artık her gün sorcam sana çalıştın mı diye kaydirigubbakcemile3

canım bende suan bolunebılme vıdeosunu izliom hala bırtmedı hocanın agzından cıkan herseyı yazıom valla.cnm ekolhocadan nasıl neyı dınlıon ben de bakayım soylerımsn bana da

valla iyi dedin şeker bu düğün falan derken baya boşlayabiliriz ama yok! sıkı tutucaz birbirmizi klava:

bende bi de bitmemiş bi açıköğretim derdi var canım onun da mayısın son haftası finalleri beni bekliyor olacak opuyorumnanaktan ay ne yoğun bi yıl bu 2010:çok üzgünüm:

cnm düzenli çalışırsan çok rahat halledersin.kadrolulara bakıp gaza gelmelisin.benim 2 arkadaşım memur oldu yaaa benden neleri eksik:umursamaz:zekilikle hiç alakası yok,bu sınavı sadece ama sadece çalışan kazanıyor. sorma o evlilik muhabbetleri benim başımda da var ama ertelemeye çalışıyorum bölünmeyim diye.gelin hem ağlarım hem giderim dermiş ya biz de hem evleniriz hem kpss ye hazırlanırızkaydirigubbakcemile3

cnm ekol hoca dan ben de izlemiştim video hatta matematikten çoğu konuyu bitirdim.temelin çok sağlam değilse benim gibi Doğan Ulu hocayı tavsiye ederim muhteşem anlatıyor

başakcım çok haklısın bu site bağımlılık yaptı bana dakaydirigubbakcemile3ya ders çalışırken bile aklım burda,kızlar naptı acaba diye merak ediyorum.demek ki tek ben de olmuyormuş:roflol:çok uykum geldi yatıcam ama dayanamayıp girdim gene.
bu arada bugün 100 hukuk sorusu çözdüm ve yarın ki derste işleyeceğimiz konuya baktım.
geometriden de benzerliğe baktım yarım saat.
hepinize iyi geceler kızlar.opuyorumnanaktan

pıkocum benım afaerın baya calısmıssn hatta bagımlkılk yaptı bend e dogan hocayı dınlıyorm canım hocanın agzından cıkan herseyı yazdgm ıcın gec bııtıo

iyigecekr tatalım yarın erken kal kbak

Ayy açıköğretim zaten başlı başına bir zorluktur gülüm.

Kaç parçaya bölünecez bu yıl bilmiyorum.Haydi rastgele CADIARZU

Ben o yüzden mayı^s'ta evleneyim de en azından o aradan çıksın diye düşünüyordum

şimdi sevcülüm yaz olsun diyor.İyice yoğunluk olacak

Gerçi gidip kitaplarımı alayım da belki gazlanırım.zemuszemus

canım bende suan bolunebılme vıdeosunu izliom hala bırtmedı hocanın agzından cıkan herseyı yazıom valla.cnm ekolhocadan nasıl neyı dınlıon ben de bakayım soylerımsn bana da

canom ekol hoca yaz googleye çıkıyo orda bisürü ders var matematiğe girip çözüyorum ama hoca o kadar hızlıki fize mübarek anlatımı çok hızlı kendi biliyo ya bilmeyenleri takmıyo gibi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…