- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.401
başakcım bende de var datanın tarihi kaydirigubbakcemile5 mor kitap kral kızı değil benimkisi ama inş. aynıdır ikimizinde A'dan Z'ye tarih yazıo üzerinde 1. bölümü bitirebilirmiyim bilmiyorumm marım biter canım bugünlük özet çıkarmadan okucam alıştırıyım kendimi biraz diye daha sonrada özete başlıcam opuyorumnanaktan
başakcım kolay gelsin bende matematikten çalıştığım konulardan soru çözüyorum
saol canm valla bılgısayrın basında takılı kaldım felsefen bu sene atanan bı arkadsm varda antalayaya atandı onla konusyordm sen matematıkte nerdeydın vıdıolarda nerden çözuyın soru
Meltemim nerde sözleşmeli ben ücretli çalışıyorum.
Sözleşemli de olsa razıyım.Yeter ki atamam olsun
Gülşah branşım Türkçe
kızlar napıyorsunz ay sıze pek alıstım bakmadan yapamıyorm
ben de matematık vıdeosu izlıyorm bölunebılme öff tarıh yyıne kaldı bugun bı baslaymadm
yenı gele arkadlas var hepınz hosgeldınzopuyorumnanaktan
arkadaşlar branşlar neydi;daha önce sormadım sanırım;benim sosyal bilgiler..
Kuzucum elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağım daah canım benim yaa inşallah olur bu sefer
ama bak söz ver bu sene daha sıkı çalışacaksın :teselli:
ben sana destek olucam sen bana destek olacaksın başarıcaz bu işi Şeniz
:
canım ben denklem çözmeyi bitirdim basit eşitsizliklere yarın geçicem aslında çok yorgunum sabah 9 dan beri bilgisayarın başından ara ara kalkıyorum popom ağrımışkaydirigubbakcemile3birdee canım çok sıkıldı yaa neden bilmiyorum içim sıkıldı ağlayasım geliyo,bırakıcaktım ama içime sinmedi ekol hocaya girdim video açıp çalıştığım konulardan soru çözüyorum videoyu durdurup hem hatalarımıda göreyim diye 60 soru çözdüm 100 olsun kalkıcam artıkmirmirmirmir
Kuzucum elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağım da
bu düğün müğün işleri de araya girecek umarım üstesinden gelebilirim
Senin de durumun gerçi aynı artık her gün sorcam sana çalıştın mı diye kaydirigubbakcemile3
Kuzucum elimden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağım da
bu düğün müğün işleri de araya girecek umarım üstesinden gelebilirim
Senin de durumun gerçi aynı artık her gün sorcam sana çalıştın mı diye kaydirigubbakcemile3
canım ben denklem çözmeyi bitirdim basit eşitsizliklere yarın geçicem aslında çok yorgunum sabah 9 dan beri bilgisayarın başından ara ara kalkıyorum popom ağrımışkaydirigubbakcemile3birdee canım çok sıkıldı yaa neden bilmiyorum içim sıkıldı ağlayasım geliyo,bırakıcaktım ama içime sinmedi ekol hocaya girdim video açıp çalıştığım konulardan soru çözüyorum videoyu durdurup hem hatalarımıda göreyim diye 60 soru çözdüm 100 olsun kalkıcam artıkmirmirmirmir
valla iyi dedin şeker bu düğün falan derken baya boşlayabiliriz ama yok! sıkı tutucaz birbirmiziklava:
bende bi de bitmemiş bi açıköğretim derdi var canım onun da mayısın son haftası finalleri beni bekliyor olacak opuyorumnanaktan ay ne yoğun bi yıl bu 2010:çok üzgünüm:
canım bende suan bolunebılme vıdeosunu izliom hala bırtmedı hocanın agzından cıkan herseyı yazıom valla.cnm ekolhocadan nasıl neyı dınlıon ben de bakayım soylerımsn bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?