- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.181
:çok üzgünüm:ya kızlar birde yargının kitabında harzemşahlar cengiz han tarafından yıkılmıştır diyo,ihtiyacınkinde alaaddin keykubat tarafından yıkılmıştır diyoo bu ne şimdi hangisine inanayım:gitme::a015:
başakcım ya bana da hoca öss kitabına çalışma kpss daha kolay oluyo dedi.bence çok saçma,onu dinlemeyip çalışıcam.öss temelini alan tüm soruları yapar bence.elimde güveder öss soru bankası ve çözümlü konu anlatımlı kitabı var,nasıl sence?
:çok üzgünüm:ya kızlar birde yargının kitabında harzemşahlar cengiz han tarafından yıkılmıştır diyo,ihtiyacınkinde alaaddin keykubat tarafından yıkılmıştır diyoo bu ne şimdi hangisine inanayım:gitme::a015:
arkadaşlar şu soruyu bi yaparmısınız-4<x<4 -6<y<2 x.y alabileceği değerlerin bulunduğu geniş aralık nedir
arkadaşlar şu soruyu bi yaparmısınız-4<x<4 -6<y<2 x.y alabileceği değerlerin bulunduğu geniş aralık nedir
kızlar ben yatıyorum bugün 5 saatlik uykuylaydım bide üstüne temizlik yapınca kötü oldum çok yormuşum galiba kendimi öpüyorum hepinizi iyi geceler yarın bomba gibi bir güne başlarız umarım hepimiz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?