- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.081
pikocum sınavlar baslamadı daha ocak subat gıbı düşünuyorlarmıs bencede ıyı olan o ya
szın dersane demı ihtıyac yayınlarını veryorlar
ıyı calısmalar cnm ben de okulda test çözuyorm öğrenme psıkoljısınden
sabahta beri 185 soru çözdmkaydirigubbakcemile2
vallahi ben de senin gibi ders ders gidiyorum arkadasım..tarihten basladım ben..30 sorudan 3 yapabiliyorken bir ayda 27 nete kadar geldim...şimdi sıra coğrafyada sonra anayasa sonra mat.ve egitim biimleri..dersleri tek tek bitirmek daha mantıklı ama unutmamak için soru cözümü şart..
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza..biraz okumaya çalıştım sayfaları tam bitiremedim çok yazmışsıznız yaa...
ben size kendimden bahsedeyim biraz..
dersanede matematik öğretmenliği yaptım ama aşırı yoğundu çok fazla yoruluyordum..
evlendim bıraktım.2008 kpss ye girmeye karar verdim ama çalışamadım içimden gelmedi nedense..
sonra hamile kaldım doğum yaptım şimdi 9 aylık kızım var.kpss ye girmeyi asla düşünmüyordum
zaten fen fakültesi mezunuyum ve eğitim bilimleri için değil memurluk için girmek istiyorum..
daha doğrusu uzman,denetmen yardımcılığı hedefim..çok komik ama ben buna bugün karar vredim..aman bebeğim var küçüktü falan derken sallamıştım..
sonra birden şimşekler çaktı..napıcam dedim hep evde mi duracağım..dersanede öğretmenlik zaten istemiyorum...
uzman,denetmen yardımcılıkları gy,gk ve yd istiyor..zaten matematikçiyim o tamam..türkçeyide yaparım..ingilizcede biliyorum..tarih coğrafya hukuk iktisat vs çalışırım dedim..
eşim zaten hukukçu o bana yardımcı olur..neden şansımı denemiyorum dedim..
istikrarlı çalışmayla olur ki eşimde sınavını evde çalışarak tek seferde kazanmış..
bana cesarette verdi sağolsun..kararın ne olursa olsun destekçinim arkandayım dedi..
yarın kesin olrak başlıyorum çalışmaya..sabah erken kalkacağım..ve başlayacağım..
ne hikayeler duyuyoruz ilkokul mezunu sonradan dışarıdan bitirmiş..üniversite mezunu olmuş..doktor olmuş..biz neden yapmayalım ya..
sadece inanmak kendine güvenmek..
çocukta değilizki öss öğrencisi olsak çalışma yöntemini bilmiyor oluruz,kendimizi çalışıyor sanır çalışmayız..
ama artık nasıl çalışmamız gerektiğini biliyoruz..
banada destek olursunuz değilmi...
kızlar bende katılmak istiyorum aranıza..biraz okumaya çalıştım sayfaları tam bitiremedim çok yazmışsıznız yaa...
dersanede matematik öğretmenliği yaptım ama aşırı yoğundu çok fazla yoruluyordum..
evlendim bıraktım.2008 kpss ye girmeye karar verdim ama çalışamadım içimden gelmedi nedense..
sonra hamile kaldım doğum yaptım şimdi 9 aylık kızım var.kpss ye girmeyi asla düşünmüyordum
zaten fen fakültesi mezunuyum ve eğitim bilimleri için değil memurluk için girmek istiyorum..
daha doğrusu uzman,denetmen yardımcılığı hedefim..çok komik ama ben buna bugün karar vredim..aman bebeğim var küçüktü falan derken sallamıştım..
sonra birden şimşekler çaktı..napıcam dedim hep evde mi duracağım..dersanede öğretmenlik zaten istemiyorum...
uzman,denetmen yardımcılıkları gy,gk ve yd istiyor..zaten matematikçiyim o tamam..türkçeyide yaparım..ingilizcede biliyorum..tarih coğrafya hukuk iktisat vs çalışırım dedim..
istikrarlı çalışmayla olur ki eşimde sınavını evde çalışarak tek seferde kazanmış..
bana cesarette verdi sağolsun..kararın ne olursa olsun destekçinim arkandayım dedi..
yarın kesin olrak başlıyorum çalışmaya..sabah erken kalkacağım..ve başlayacağım..
ne hikayeler duyuyoruz ilkokul mezunu sonradan dışarıdan bitirmiş..üniversite mezunu olmuş..doktor olmuş..biz neden yapmayalım ya..
çocukta değilizki öss öğrencisi olsak çalışma yöntemini bilmiyor oluruz,kendimizi çalışıyor sanır çalışmayız..
canım benım aramıza hogeldın kenlkle cok dogru bi yerdesın burda hepımız bırbırımıze desstek oluyoruz yanlız hıssetmezsn kendını hem nıe yapamıcaksın kı herkes nasıl basarıyo
bak burda arkadslar var evli hKatta hamile olanlar var cocugu olanlar var onlar senı daha fazla aydınlatcaktr calısman koAnusunda .tekrardan hosgeldn cnm sakın pes etme
hoşgeldin aramıza canım
bende bebek bekliyorum ama kpss de çalışmak zorundayım evde oturmakla olmuyo.
seninde kararın isabetli olmuş
kolay gelsin azmin elinden bişey kurtulmaz
benim matematiğim fena değildir.ayrıca eşim mat ve geo öğretmeni takıldığınız yerleri yazarsanız ben burdan yardımcı olurum
ohcanimadeysin kullanıcısından alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?