• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

kaydirigubbakcemile5
canım ben buraya yazdıktan sonra 5 gibi oturdum açtım 2 kitabıda bir ondan bir ondan başladım çalışmaya bir kitaptaki ek bilgileri diğer kitabın konusunun altına not aldım 2,5 saatte bitirdim islamiyet öncesi türk tarihini 100 tane de soru çözdüm toplam 5 yanlış falan çıktı oda yorum sorularında iki şık arasında kalıyorum bu sorunuda çözebilsem ii olcak canım benim pikolata arkadaşımız gaz verdi bana bayada işe yaradı şimdi daha da gaza geldim ilk konuyu bitirdim gerisi gelir inşallah ama sürekli tekrar etmek gerek sende başla,başta sıkılsında oturunca gerisi geliyo tatlım hadi hepimize kolay gelsin birbirimizi gaza getirelimkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5[/QUO

canım süpersin ne güzel yapmışsın alkisalkisalkis haklısın başına oturunca gerisi geliyo
söz yarın bende dersaneden geldikten sonra tarihe başlıcam size söz verince herşeyi daha iyi yapıyorum güsel oluo kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5
canım süpersin ne güzel yapmışsın alkisalkisalkis haklısın başına oturunca gerisi geliyo söz yarın bende dersaneden geldikten sonra tarihe başlıcam size söz verince herşeyi daha iyi yapıyorum güsel oluo kaydirigubbakcemile5[/QUOTE .!.:
kolay gelsin canım bismillah diyip başla bak gerisi nasılda geliyo allah hepimize zihin açıklığı versinkaydirigubbakcemile5

Kızlar öncelikle herkese merhaba başlığı görünce balıklama daldım belli kişilermi yazışıyo hiç bakamadımda diğer sayfalara sohbetinizi böldüm kusura bakmayın.Bende 2008 sınavında dersaneye gitmiştim ozaman yüksek lisansta yapıyodum ama kendime göre baya iyi hazırlandım ama hala atanamadım memur olarak bile meb i geçtim.Bu senedemi hazırlansam diye düşünüyodum sizi görünce gaza geldim ama bu sene çooooook daha zor 85 almak bile bi işe yaramayacak gözümde yemiyo açıkçası Allah herkesin gönlündekini nasip etsin ne deyim.ınşallah sizler istediğiniz puanları alabilirsiniz

canım benım hosgeldınopuyorumnanaktan bu kız nereye kayboldu yıne demıstım.bıdaha gtmek yok yalnız kalıom burda valla.cnm ne guzel ya bı de ben tarıhte ılerleyebılsem

ben de yenı dersnaneden geldm cok yoruldm birsuru de tekrar etcek sey var.

buarada dün tarıh datayı aldm.lisansı gelmemıs önlisans vardı aynı o da dedı onu aldm bayadr bekledm aynı olunca aldm bende ama özetlere baslamdm daha .sadece ıhtıyactan gördugumz yerlerın altını çizdm ınsan calısınca hakıkaten anlıo sonra bıraz soru çözdm yapabıldm ama tabı kalıcı olmuo.özet soru çözumu ve tekrar ŞART.

dersanede tarıhten osmanlıda kultur medenıyete gectık.canım tarıhte senın destegıne ıhtıyacım varr.yardımcı olursun demı data al dedın aldım bakk

özledm valla senı cnm

ben de çok ösledimopuyorumnanaktan
biz dershanede daha orta asyadan çıkamadık:roflol:data'yıda aldım şimdi geriye bol bol okumak tekrar etmek kaldı.örneğin Türklerin tarih sahnesine çıkışını bugüne kadar 5 kez tekrar etmişimdir yarın bir daha tekrar edicem.sınava kadar her konuyu 20 kez tekrar ederim diye düşünüyorum çünkü ezberim çok kuvvetli değil bakmazsam unutuyorum.:utangac:

ben de bugün 112 tarih, 30 türkçe sorusu çözdüm.anayasadan yasama konusunu tekrar ettim.küçük not defteri aldım.çözdüğüm soru sayılarını yazıp kendimle gurur duymak içinzemuszemus
benim matemetik de kötü,2 haftadır tek soru çözmedim yavaştan ona da başlamalıyım.hepinize iyi geceler kızlar.

canım ben buraya yazdıktan sonra 5 gibi oturdum açtım 2 kitabıda bir ondan bir ondan başladım çalışmaya bir kitaptaki ek bilgileri diğer kitabın konusunun altına not aldım 2,5 saatte bitirdim islamiyet öncesi türk tarihini 100 tane de soru çözdüm toplam 5 yanlış falan çıktı oda yorum sorularında iki şık arasında kalıyorum bu sorunuda çözebilsem ii olcak canım benim pikolata arkadaşımız gaz verdi bana bayada işe yaradı şimdi daha da gaza geldim ilk konuyu bitirdim gerisi gelir inşallah ama sürekli tekrar etmek gerek sende başla,başta sıkılsında oturunca gerisi geliyo tatlım hadi hepimize kolay gelsin birbirimizi gaza getirelimkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile5

100 soruda 5 yanlış süper valla.bu işi başarıcaz.baya ara verdiğim için çok gaza geldim tutmayın beni:roflol:bu arada sizin bölüm neydi?

kızlar çok yorum yazdım ama yarın ki planımı da eklemek istiyorum.kaydirigubbakcemile4
tarih: orta Asya ve ıslamiyete geçişi tekrar edip soru çözücem.
anayasa: temel hukuk kavramlarını tekrar edicem.
matematik:gözüme kestirdiğim bi konuyu tekrar edip soru çözücem.
birazda tezime bakarım...

iyi gecelr kızlar
bugün dershane vardı
biraz önce konuları tekrar ettim 1 saat falan
evde misafir vardı gidince ancak oturabildim
yarından itibaren her güne bi ders çalışcam
konular gitgide birikiyo tekrar etmek lazım

günaydınnn şekerler hihoyyytbende dün gece uyuyamadım kalktım coğrafyadan konu tekrar edip soru çözdüm ben hala metamatik videosunu izleyemiyorum yaa:1no2:

canım buarada sen cografyaya nasıl calısyorsun özet falan cıkarıyromusun bana bıraz akıl verebılrmısın

canım ben önce konuyu okuyorum sonra tekrar okurken önemli yerleri not alıyorum aklımda kalıyo,coğrafyayı diğerlerine göre daha kolay öğreniyorum,harita aldım bi tane büyük mesela dağları akarsuları haritada bularak kafamda şekillendiriyorum şimdilik öyle yapıyorum,ama bölgeleri çalışsak zaten dağları akarsuları gibi herşey özet olarak verilmiş gibi olucak.coğrafi bölgelerin özet şeklinde çıktısını aldım oralara yazıcam özetlerini eksik olanları yani,baya karışık anlattım tatlım yaŞeniz

Back