- Konu Sahibi Pimpirikli
-
- #2.001
kızlar merhaba
bayram nedeniyle şehir dışına çıktık kaç gündür giremedin nete.geçen hafta dershaneyede gitmedim.pek derste çalışamadım.
amaaaaa şimdi bomba gibi döndüm.artık gezmek yoklmaz:sistemli çalışmaya başlıyorum.
tarihten kurtuluş savaşını bitirmek üzereyim bugün soru çözücem.
ayrıca bugün anayasadan yasama konusunu tekrar edeyim diyorum
canım maşallahyerimseniben tarihe ilk baştanmı başladın eğer öyleyse süpersinn kaydirigubbakcemile5ben ilk konuya baktım ama aklımda kalmıyo ilk konuları en sona bırakayım karışık çalışayım diyorum ama tarihte konular birbirine bağlı olduğundan kafam karışırmı ki offff bir iki konu ilerlesem içim rahatlıycakta olmuyo matematik çalışıyorum hala ben:gitme:
cnm hiç gözünde büyütme yerimsenibenben de ilk başta çok panik yapmıştım,panik olunca insan okuduğunu da anlamıyor.ben 2008 de hazırlandığım için az da olda temelim vardı.şuan da ilk baştan başladım çalışmaya.
ilk baştaki konuya 1 hafta ver.(orta asya ya)ilk gün konuyu oku,önemli yerleri çiz gerekirse özet çıkar.böylelikle beyninde konunun iskeleti oluşacak.(psikolog tavsiyesiydi nette okumuştum)ondan sonraki 6 gün yarım saatini ayırıp okuduklarını tekrar et.adın soyadın gibi aklında kalıcaktır.düzenli başladığın taktirde nasıl ilerlediğine şaşıracaksın.konuyu bitirince tekrar yapmak zevkli oluyor zaten.kolay gelsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?