2010 KPSS'ye hepbirlikte alalm

süremere gidiyorum ihtiyaç yargı iyi! yediiklimi tam bilmiyorum o yüzden yorum yapamam ihtiyaç türkiye geneli denemesini yaptı bile ilkini soruları gorunce gercek kpss ye gırıyor gıbı hıssettım :) tarih zordu zaten sayısalcıyım gerçi çalışmış olsaydım ne olurdu bilemem :S anca 65 gelıyor 85 almam lazım bakalım ne olcak denemeden kac alırsam gercek kpss de tabi yine soru stilleri değişmezse aynısını alırım gibime geliyor! artık başlama zamanı ama hastayım kac gundur baslayamadım yarında dershane var ne olcak bılmem hafta içi kpss kursu hafta sonu kpds kursu yarına iyi olmam lazım inşallah iyi olurum ya bizim dershane sımdı 2 haftada 1 deneme yapacak 1-2 ay kala her hafta deneme yapacak sen sımdı hangı sehırdesın? sımdı bu kıtapla ıdare edıcem ama konular bıtınce datanın tarıh soru bankasından almayı dusunuyorum deneme gıbı 30 sorudan olusan kıtabından :) ama konular bıtse!!!

kırıkkaledeyim canım ben . yediiklimi beğeniyorum bende şu anda eğitime ondan çalışıyorum yargı ve datanın tarihi var elimdede onlardanda tarihe başlııcam inş ama bugün bi ağırlık var üzerimde hiç çalışamadım
denemeler başladı ama benim hiç giresim yok bişey yapamam moralim bozulur
senin branşın neydi canım

canım tarıh işini naptın

nasıl calısmayı düşünuyosun ve nerden

başakcım tarihten pegemle yargının konu anlatımı kitapları var bende datanınkinide kütüphaneden alıcam burdan önce yargınınkinden başlııcam daha zaman olduğu için ilk konudan başlııcam eğitime çalıştığım gibi altını çizip özet çıakrıp soru çözcem ama işte bi başlayabilsem bugün gözümü açamadım tekrar motive etmem lazım kendimi off ya off
sen geçen sene girdin mi kpssye aralık atamasına başvurabiliyomusun

hımm bende ihtiyaçtan çalışacagım :) bide setindeki kitaplar güzel konu anlatıyor :) renkli renkli balık diyagramı falan var :) sıkılmazsın :) ama tabi eline alsan kitabı gerisi gelir :) az önce zar zorda olsa elime türkçeden test aldım 2 tane onları çözdüm biri 15 soru biri 12 soruydu birazdanda matematik testi çözmeyi düşünüyorum 30 soru nasipse tabi :) türkçe diyip geçiyoruz ama benim 5 -7 boşum çıkıyor çözerken sıkılıyorum ilk denemeydi gerci ama 6 tane atladım sıkıldımda onu aşmam lazım 6 soru 6 sorudur hergün türkçeden 30 soru çözeyim dıyorum :) o zaman kolaylasır işim :) matematikte sorun yok ama geometri işte :S konulara bakmam lazım koniyi falan unuttum hep denemede koni bile çıktı :S 4 tane mi ne geometri vardı onlarda boş kaldı bide bi tane matematik dikkatsizlikten yanlış çıktı önce bunları halledeyım dıyorum sonra tarih coğrafya ve vatandaşlığa başlarım zaten nankör dersler hemen unutuluyorlar :S

data cok guzel dıolar ben de alcam onu.ben ihtıyactan ılk konuları altını czdm sadce

datayı alınca özete baslıcam tabı bıde cogfarya var

yok cnm baraj 80 basvuramam

kızlar nerelrdesınz nette sorun vardı demı ben deyatcam smdı matematıkten bırazcık soru çözdm bıde egıtımden bı bolum okudum sonra dizi izledm gttı 2ssat smdı da yatıyorm ıyı gecelr

tesekkur ederım tatlım ıyıyım sen nasılsn

sız de süpersiniz canlarım .kaydirigubbakcemile5 derslerden soğumamak ıcın aksatmamaya calısyorum sen neler yaptın bakalm nasıl gectı bayram

iyiydi canım bayram memleketteydim ailemle beraber geçirdim nasıl geçtiğini anlamadım hiç o kadar çabuk geçti ki

tek kötü tarafı hiç ders çalışamadan geçti ama bu hafta telafi edicem inşallah yarından itibaren başlıyorum biriken sorularımı halledicem pazartesiye kadar yerimseniben

ne güzel canım eseslileri burda görmek kaydirigubbakcemile5 moral depolayıp dönmüssündür inşallah güzel bi şekilde başlarız hepimiz derslere bu hafta Çok da yoğunmuşsun canım ya haftaiçi kpss hafta sonu kpds opuyorumnanaktan

telafi edicem artık canım ya planladıklarımı yapamayınca biraz moralim bozuluo inşallah odaklanabilirim tekrar bu hafta öptümm senii kocaman opuyorumnanaktan

Slm kızlar
ben de kaç gündür gelemiyorum.
dershanem başladı hani şu ihtiyacın uzaktan eğitimi
gelişim ve ölçme ile başlamışlar ben sonradan yazıldığım için videoları izleyerek açığı kapattım
eğitimden iki konu bitti sayılır
bence çok güzel uygulama uzaktan eğitim
önceden tereddütlerim vardı ama şimdi daha yararlı olduğunu düşünüyorum video kayıtlarını dilediğim zaman istediğim kadar izliyorum
gy-gk ocakta başlıycak ben de o zamana dek tarihi bitirmiş olurum:)) kendim çalışarak

bende bayramda calısamadım yaa şimdi eiğitm de gelişimi tekrar ettim soruları çözdüm ölçmeye bakacam bugun arada matematikde çözerim off ya çok çalışamıom ben ne yapacagım kıslarrr

kızlar neler yapıyosunuz ben bugun kotu bişey yaptım kursa gitmedim ama hastaydım ondan uyanamadım hemde bugun tarih coğrafya vardı 4 saat gitti ama yarın gideceğim matematik var belki tarih coğrafya varsa onlarada girerim telafi olarak tabi oda şansıma ben dün türkçecen 27 soru çözdüm matematikten 30 soru cozdum! bugün daha çözmedim aslında tarihten tekrar yapmam lazım belki soru cozmemde tekrar yaparım bugün neyse ne yaptıgımı yarın soylerım :) sımdı ne desem yalan olur arkadaslar ben tekrarı beyaz yazı tahtası oluyor ya kucuk! tahta kalemıde aldım onla yapıcam tahtaya yazarak tekrar yapıcam sızde oyle yapın eglencelı olur :) okuyun kıtabı sonrada tahtaya aklınızda kalanları yazın :) kagıda yazana kadar tahtaya yazmak daha kolay oluyor :) bugun tekrar yaparsam oyle yaparım :)

kızlar neler yapıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo ben matematik çalıştım bugün bayaa devam edicem birazdan ara verdim takılayım biraz yemekte hazırlamam gerek offffffff

slm kızlar aranıza yenı katıldım yanı bugun basladım calısmaya ben tarıhden basladım bugun 1 konu bıtırıp onunla ılgılı testler cözecegım dershane konusunda hala kararsızım offffff bılmıyorum umarım son kpss sınavımız olurrr

ben bugün tarihden milli mücadele hazırlık dönemini bitirdim
şimdi yemek yapcam
zaman olursada 1. tbmm dönemine geçicem
off bitmiyo bu tarih özet çıkarma işini bıraktım
çok vaktimi alıyodu birazda böyle deniycem
tarih bitse coğrafyaya geçmek istiyorum artık
coğrafyaya geçince tarih tekrarı yapcam

arkadaslar bence her hafta tarihten belli konuyu çalışalım yani herkes aynı konuyu çalışsın ve haftasonu soru sorarız bırbırımıze :) mesela elff arkadasımız mıllı mucadele hazırlıgı bıtırmıs bu hafta gec oldu o yuzden haftaya carsambaya kadar hepimiz milli mücadele hazırlıgı bıtırelım :) her hafta bı konu yanı sonra persembe cuma sorular sorarız bırbırımıze gelecek cmtde mıllı mucadele muhaberebelere baslarız cumaya kadarda ona calısırız :) boyle olunca mecbur hızlanmamız gerekecek :) konuları bıtırırız hemen :) yanı program yapmıs oluyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…