çok kötü.
dümdüz gidiyor.....
olur mu canım ya en kısalarından sıbel can,en uzunları gulben.zaten bacakların kısalıgındanda bellı
Sibel Can: 1.65 m
Sezen Aksu: 1.55 m
Türkan Şoray: 1.64 m
Hülya Avşar: 1.62 m
Hulyada da torpil var dıye cıkmıstı gecen gun :)))
ama Sibel Can tombul be canım,birde teşhir ediyor tangalarla falan :))) lafım ona
Evet kesinlikle... O çok zayıf olanların zaten vücutlarında şekil kalmıyor ki ya... Bacakları da çarpık görünüyor zayıflıktan... Kadın dediğin midesi göbeği kat kat olmadan, sağdan soldan fışkırmadan taşmadan gözü doldurmalı biraz...
aynen oyle,belki de yaşlandım bılemıorum :))))) bayılıorum ben Kim Kardashian fizigindeki kadınlara :))))
okypetem affet,topikte bole bir alan olustu istemeden kadınları gordukce a.s.
Yok canım ne yaşlanması... Ben 23 yaşındayım ben de aynen Kim'e bayılıyorum yaaa... Olağanüstü... Dümdüz karın mide, incecik bel, dolgun kalça ve göğüsler, ince kollar, ben bacağım diyen sütun gibi bacaklar... Al işte bu da benim kadar bi şey ama taaşşşş kaydirigubbakcemile3
Bu arada Okypete ben de aynı şeyi söyleyecektim... a.s.
Mesela o ne öyle bi Beren Saat tutturmuşlar... Hiç de beğenmiyorum fiziğini...
beren saatin boyu 1.62 yaa fizik mi var onda???? bende tuba büyüküstün hayranıyımm boshayallersmile
ay anlatımını seveyım senın,ben sustum anlatmadım oyle detay millet sapıkmısın demesın dıye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süper süper valla aklinialirimsmile
oraları hıc karıstırma,nebahat derim orda da kaydirigubbakcemile3