2010 kostüm enstitüsü balosuna gelen sanatçılar,mankenler ve kıyafetleri

çok kötü.
dümdüz gidiyor.....

sibel can gibi fizigi olan varsa beni linç edecek şimdi,hazırım..sucluyum kaydirigubbakcemile3

ama kadın halkın onundeee yaa,dıkkat etmesı lazım.

Heidi Klumda 4 cocuk annesi sonucta , adamlar bıle hayretler ıcınde yazmıslar.agustosta hamıle,kasımda podyumda

donutcuğum istese çok kolay verir. önünde o kadar çok imkanları var ki.
ama yiyor demekki....

Aynen ben de buna hayret ediyorum... Tüm imkanlar ellerindeyken kilo verememelerine yani...
Bu arada Donut Sibel Can'ın boyu uzunmuş, 1.70 filanmış yani...

olur mu canım ya en kısalarından sıbel can,en uzunları gulben.zaten bacakların kısalıgındanda bellı

Sibel Can: 1.65 m

Sezen Aksu: 1.55 m

Türkan Şoray: 1.64 m

Hülya Avşar: 1.62 m

olur mu canım ya en kısalarından sıbel can,en uzunları gulben.zaten bacakların kısalıgındanda bellı

Sibel Can: 1.65 m

Sezen Aksu: 1.55 m

Türkan Şoray: 1.64 m

Hülya Avşar: 1.62 m

A auvv... Neyse ama yaklaşmışım aklinialirimsmile Ama öyle deme ben de 1.60ımmm mafoldumben Gülben zaten mankenlik de yapmıştı di mi... Gerçi Hülya Avşar'ın kraliçe seçildiğini düşünürsek, o zamanlar mankenlik için boya pek de gerek yokmuş...

Hulyada da torpil var dıye cıkmıstı gecen gun :)))

ama Sibel Can tombul be canım,birde teşhir ediyor tangalarla falan :))) lafım ona

Hulyada da torpil var dıye cıkmıstı gecen gun :)))

ama Sibel Can tombul be canım,birde teşhir ediyor tangalarla falan :))) lafım ona

Evet torpil çıktı da, gene de o boyla yarışmaya kabul edilmiş olması bile enteresan kaydirigubbakcemile3 Vücudunda iş yok, gençken de yokmuş. Çok da zevksiz. Ama yüzü çok güzel Allah için...

Eheheh ya aslında önemli olan boy değil orantı bence kaydirigubbakcemile3 :kedi:

oran kısmına katılıorum.180 lik 34 bedenleri hic begenmedim.ama 150 lik 70 kıloları da begenmıorum.

ıkı tane bayan begendık bu baslıkta,ikiside cok orantılı ve bir deri bi kemik olmadıgı ıçin ,lömbür lömbür yağ olmadıgı ıcındı

Evet kesinlikle... O çok zayıf olanların zaten vücutlarında şekil kalmıyor ki ya... Bacakları da çarpık görünüyor zayıflıktan... Kadın dediğin midesi göbeği kat kat olmadan, sağdan soldan fışkırmadan taşmadan gözü doldurmalı biraz...

aynen oyle,belki de yaşlandım bılemıorum :))))) bayılıorum ben Kim Kardashian fizigindeki kadınlara :))))

okypetem affet,topikte bole bir alan olustu istemeden kadınları gordukce a.s.

aynen oyle,belki de yaşlandım bılemıorum :))))) bayılıorum ben Kim Kardashian fizigindeki kadınlara :))))

okypetem affet,topikte bole bir alan olustu istemeden kadınları gordukce a.s.

Yok canım ne yaşlanması... Ben 23 yaşındayım ben de aynen Kim'e bayılıyorum yaaa... Olağanüstü... Dümdüz karın mide, incecik bel, dolgun kalça ve göğüsler, ince kollar, ben bacağım diyen sütun gibi bacaklar... Al işte bu da benim kadar bi şey ama taaşşşş kaydirigubbakcemile3

Bu arada Okypete ben de aynı şeyi söyleyecektim... a.s.

Mesela o ne öyle bi Beren Saat tutturmuşlar... Hiç de beğenmiyorum fiziğini...

ay anlatımını seveyım senın,ben sustum anlatmadım oyle detay millet sapıkmısın demesın dıye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süper süper valla aklinialirimsmile

beren saatin boyu 1.62 yaa fizik mi var onda???? bende tuba büyüküstün hayranıyımm boshayallersmile

ay anlatımını seveyım senın,ben sustum anlatmadım oyle detay millet sapıkmısın demesın dıye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süper süper valla aklinialirimsmile

Ama napiyim tutamadım kendimi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kızlar sapık değilim, sadece bu kadının vücuduna çok özeniyorum, benimki de böyle olsun istiyoruummmm delikafadulden :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…