2010 kostüm enstitüsü balosuna gelen sanatçılar,mankenler ve kıyafetleri

Allegra Beck Versace

34hutd1.jpg

Bu senenın en guzel vucutlu kadını secıldı ve tabuları yıktı bu kadın..yalnız sunun modası asla gecmıyor " büyük gögüsler "

ne kadar büyük değilmi göğüsleri..
Jayne Mansfield,Dolly Parton ve samantha fox ta büyük gögüsleriyle meşhurdular

Valla ben de en çok bunun ve Bar'ın vücudunu beğendim... Bu kadın tam kadın gibi işte, göğüsler kalçalar... Ele avuca gelme kaydirigubbakcemile3 Yüzü de çok hoş...

ne kadar büyük değilmi göğüsleri..
Jayne Mansfield,Dolly Parton ve samantha fox ta büyük gögüsleriyle meşhurdular

evet cok buyuk,ama itici gelmedı bana..kadın bembeyaz porselen gibi birde o da cok hosuma gitti.

Valla ben de en çok bunun ve Bar'ın vücudunu beğendim... Bu kadın tam kadın gibi işte, göğüsler kalçalar... Ele avuca gelme kaydirigubbakcemile3 Yüzü de çok hoş...

aynen bende aynı fıkırdeyım,bu kadın tam bır balıketi guzeli..heryeri orantılı derecede kalın..

bizde maalesef balıketi denince akla Sibel Can gibi bir dana gelıyor :)))

evet cok buyuk,ama itici gelmedı bana..kadın bembeyaz porselen gibi birde o da cok hosuma gitti.

aynen bende aynı fıkırdeyım,bu kadın tam bır balıketi guzeli..heryeri orantılı derecede kalın..

bizde maalesef balıketi denince akla Sibel Can gibi bir dana gelıyor :)))

Hahahahah Donut koptum şu an, Sibel Can gibi bir dana hahaha Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 Ama çok doğru yorum kaydirigubbakcemile3

bizde maalesef balıketi denince akla Sibel Can gibi bir dana gelıyor :)))[/QUOTE]

ay sen çok yaşa emi.. aynen :roflol:

ama oyle :)))

bel oyuntusu falan hak getire,odun gibi..birde minnacık..bacaklar kısacık kalın kalın ..tobe tobee gunaha gırıyorum :)))

1_d.jpg

26799238ot4.jpg

8.jpg

X