2010 kostüm enstitüsü balosuna gelen sanatçılar,mankenler ve kıyafetleri

beren saatin boyu 1.62 yaa fizik mi var onda???? bende tuba büyüküstün hayranıyımm boshayallersmile

1.62 kısa bir boy sayılmaz bence, hele ki Türkiye standartları için... :umursamaz: Önemli olan orantı. Shakira'ya bakın, Scarlett'a bkın, Kylie'ye bakın, Kim'e bakın vs vs... Kylie'nin boyu 1.52 mi ne, ama hatırlarsanız en güzel bacaklı kadın seçilmişti...zemuszemus

1.62 kısa bir boy sayılmaz bence, hele ki Türkiye standartları için... :umursamaz: Önemli olan orantı. Shakira'ya bakın, Scarlett'a bkın, Kylie'ye bakın, Kim'e bakın vs vs... Kylie'nin boyu 1.52 mi ne, ama hatırlarsanız en güzel bacaklı kadın seçilmişti...zemuszemus

katılıyorum....

evet ya Kim bir tane bende hastayım fizigine..
Beren direk çöpe dıyorum :))))
ve evet su unutulmamalı zamanında Salma Hayek 156 lik boyu ile dunyayı salladı,Madonna 1.58 ki onu anlatmaya sozcukler yetmez..eva longoria 1.56 lık boyu ıle en sahane ev kadını :))) ve Sultan 1.64 boyu ile hala daha Turkiyenin kraliçesi,keza Hulya Avsar 1.62 lık boyu ıle her daim bir numaraydı guzelıkte..

evet ya Kim bir tane bende hastayım fizigine..
Beren direk çöpe dıyorum :))))
ve evet su unutulmamalı zamanında Salma Hayek 156 lik boyu ile dunyayı salladı,Madonna 1.58 ki onu anlatmaya sozcukler yetmez..eva longoria 1.56 lık boyu ıle en sahane ev kadını :))) ve Sultan 1.64 boyu ile hala daha Turkiyenin kraliçesi,keza Hulya Avsar 1.62 lık boyu ıle her daim bir numaraydı guzelıkte..

Ohhh bi rahatladım yav kaydirigubbakcemile3 Donut senin boyun kaç bu arada?? Bu kadar muhabbetin üzerine merak ettim... Ben 1.60, Okypete 1.62. Sen eksik kaldın kaydirigubbakcemile3

birazda makyajlara saçlara bakalım..

n6uum1.jpg

Bu Eva Mendes'in fiziğini beğeniyorum... Ama suratı tam çingene gibi geliyor bana... Ne yapsa beğenmiyorum...

çok sade bir at kuyruğu... bizdekiler olsa ,
amanınn,kabarık kabarık,yapıldığı belli saçlarla katılırlardı...
33wmmmc.jpg

X