**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

maşallah nasıl taşıyosun bu göbişi ayyy heran fırlayacak gibiii
sağlıklı günlerde kullansın canımm çok tatlı rengi de süper

moralini bozmıyım ama sana sezaryen yolları görünüyor sanırım
şevko alıyo kiloları maşallah

beni de ağlatacaksın ufff
bak ne güzel kavuşacaksın yavruna
Allah yardımcın olsun
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm

iyi günlerde kullanın inşllh canm

ay bugun bebegine kavusacaksin allahin izniyle
senin adina cok mutlu ve heyacanliyim guzel haberlerini bekliyoruz rabbim yar ve yardimcin olsun..

Şu saatlerde ameliyata hazırlanıyorsundur, allah yardımcın olsun..ben acil sezeryana alındığım için bir gün öncesi paniği yaşamadım ama senin korku ve endişelerini anlayabiliyorum, keşke şu anda sana ulaşma imkanım olsa da doğumdan önce kulağına birşeyler fısıldayabilsem...Sadece hisset bir mucize gerçekleştireceksin ve bir ömür sadece sana ANNE diyecek bir meleği dünyaya getireceksin...Allah ikinizide sağlıklıca kurtarsın.Dualarım seninle

Kızlar hamilelikleriniz zor dönemlerinize girdiniz, Allah yardımcınız olsun hep diyordum ya son günler zor günler..ama geçiyor işte oğlumun yarın yarım kırkını çıkaracağız allahın izniyle..Bu arada aklıma gelen bir iki şeyi paylaşayım..Göğüs pedi alacaksanız ben Bebedor'un göğüs pedinden memnun kaldım Phılıps ve Dalininkileri beğenmedim, almayın bu markalardan derim..Bir de almadıysanız burun aspiratörü alın, bebeğin hınkırma güdüsü olmadığı için burnunu temizlemek başka türlü çok zor bu işini kolaylaştırıyor.Uykusuz gecelere hazır olun, bebeğim 2 saat bazen 1,5 saatte bir uyanıp emiyor, bazende sabaha karşı 4.30da uyanıp epey bi uyumuyor...Bu arada bebeğiniz uyuyor diye gece bile olsa altını değiştirmeyi ihmal etmeyin, benim oğluş bırakın kakasını ,çiş yapsa bez değiştirilmeden uykuya dalamıyor, bende geceleri alt değiştiriyorum..Bebeğiniz uykuya dalsın diye sallamayın, çünkü bebekler sallanmaktan anlamıyor onlara sallanma isteğini biz alıştırıyoruz..Bırakın beşiklerine oyalanarak yatsınlar, zaten ağlıyorsa altı temiz karnı doymuşsa muhtemelen gazı vardır, verdiğim çay tarifi çok işe yarıyor gerçekten bebeğim hem gazı kolay çıkarıyor, hemde uykusu güzel oluyor, sütüm de iyi çok şükür..Şimdilik bu kadar aklıma gelince yazarım yine..Bebişlerinize ve kendinize ii bakın..(ANNE OLMAK SABIR İŞİ..)

msllh totosuna onunhakkimizda hayirlisi:)

moralini bozmıyım ama sana sezaryen yolları görünüyor sanırım
şevko alıyo kiloları maşallah
tesekkurler teyzecıkler ...ıkımızde nasıl saglıklı oacaksak oyle olsun tabisi ama ne bılıyım ben sezeryandan korkuyorum cok :18:
kocaman oldu artık masallaah
aspırator chıcco almıs annem senınkı ne memnunmusun??
hıc sallamak ıstemıyorum ınsallah basarırım bende
sutun bolca olsun ınsallaah
canım sen su tarıfı zahmet olmazsa bıda paylas ılk sayfaya ekleyelım

deli kız aglattın benıde
sen coktan oğlusuna kavustun ben totomu kaldırana kadar ınsallah hersey super gecmıstır cok mutluyum senın adına ve sabırsızlanıyorum artık bende
Allah acılarını gostermesın saglıklı sıhatlı hayırlı evlat olsun ınsallahh..en kısa zmnda bısıler yazmanı dılıyorum
cırkın oglunu bı solukta ıcıne ceeeeeek benım ıcın

togiiiiiiiii ay masallaaah yaaa cok cırkın olmus bu Berke poza bakkkkkk saglıcakla gelsın ınsallaah

bu saat ıtıbarı ıle Morguller ve Gnl84 yavrularına kavusmustur Allah tan bı mani olmadıysa

Ohhh maşallah..Adam olmuş valla..

Allah yardımcın olsun..İnşallah ikinizde sağlıklı bir şekilde dönersiniz sahalara :)) Darısı başımıza...

Maşallah dombiliye
O elleri yirin

kızlarrrr sizlerin adına okadar cok sevınıyorumkı anlatamammmmm
bebeklerını kucaklarına alan annelerı tebrık edıyorum ve hayırlı evlat olmalarını dılerım.bebıslerını karıncıklarında buyuten annelerınde bebıslerını saglıkla kucaklarına almaları ıcın dua edıyorum..cok zor gunler cok sıcak..Allah kolaylıklar versin hepimize sizlere imreniyorum ayrıca ne güzel çok az zamanınız kaldı bende inşallah o günleri görürüm..çok sabırsızlanıyorum sizin heyecanınızı tahmin dahi edemiyorum..
son günlerde dikkatimi çeken şey sezaryan doguma herkesin istekli olduğu.ben hiç düşünmüyorum.tabiki sezaryan nasıl bilemem ama tahmin etmek hiç zor değil.sonuçta bir operasyon geçireceksin ve karın kasların tamamen kesilecek o ağrılar sancılar hemde en güzel ve özel günümüzde bana düşünmesi bile korkunç geliyor.ayrıca arkadaşım 4100 gr epidurulasiz kolayca doğum yaptı bilmenizi isterim.ve ultrason 300 gr yanılma payı var biliyorsunuz.yani bence sebebiniz bu olmamalı kilolu diye sezaryana girmeyin bence.çünkü garanti değil.plesanta doğum yolunu kapamadıkça bebek ters gelmedıkce ve catınızda doguma ızın verdıgı surece normal dogum bence daha mantıklı.belkıde bız annelerın korkusu bu...ama sonrası bebegımızle ılgılenebılecegımız zamanın kalıtesı agrısız sancısız gecen gunlerı dusunun bır..bır ıkı dıkısın cok zararı olacagını sanmıyorum..bence dogumu zor yapan ılk sancı geldıgınde hastaneye kosup orda suni sancı cekmek ve saatlerın uzaması.bu konuda bılınclı olursak bence kendımız ve bebegımız ıcın en saglıklı kararı vermıs oluruzz...
sizi seviyorum ve sizin kadar heyecanlıyım:))takibimdesiniz güzel annelerrr

bugun ıtıbarıyle 9 tane annemız 9 tane bebegımız vaaaaarrrrrrrrr

dahada coğalalım bı suru olalımmmmmm

41 kere maşallah

biizm park yatağımızın aynısı,bizimde içimize sindi çok beğendik. iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah canım.

maşallah canım size

şu sattlerde oğluşunla koklaşıyorsunuzdur.gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün

canım maşallah çok tatlı oğluşun yerim ben onu

lohusa serbetını soran arkadaslar annemın onayıyla bu tarıfı eklıyorum

Lohusa Şerbeti Malzemeler:
Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil
Yapılışı:
Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.

sağlıklı günlerde kullansın canımm çok tatlı rengi de süper

iyi günlerde kullanın inşllh canm

Sağol canım ben eczaneden wee nin aspiratörünü aldım, gayet memnunum..

Tüm arkadaşlarım için süt artırıcı ve bebeğin gazını alıcı çay tarifini veriyorum bana bu tarifi veren akrabama duacıyım , siz de bana duacı olacaksınız

yarım tatlı kaşığı tane kimyon
bir tatlı kaşığı rezene
bir tatlı kaşığı anason
bir tutam ısırgan otu
bir tutam ıhlamur
bir kaba koyun, üzerine kaynamış 2,5 su bardağı su koyun, demlenince bir sabah bir de akşam için...Afiyet şifa olsun anneciklere

Son düzenleme:
Ayy ne tatlı olmuş Berke yaaa, yumuk yumuk maşallah
teşekkür ederiz pur teyseeee
sağol gobüscümmm

sağol canım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…