anaaaammmm serkan geliyo valla hadi hayırlısı..Selam anneler....
Oğlumla yatış işlemlerimizi başlattık, odamızı seçtik :)))) evimize geldik, gelsin Cuma hayırlısıyla....
ozamaaaannnnn Bızden Berke ye hedıye olsun ama parasını sen öde
çok sağolunnnn
gem cim bursa dan gelen arkadaşım ödicek ben değil hastanede yanımda kalmak için geliyorr
anaaaammmm serkan geliyo valla hadi hayırlısı..
canım hangi hastane de doğum yapacaksın?
çok sağolunnnn
gem cim bursa dan gelen arkadaşım ödicek ben değil hastanede yanımda kalmak için geliyorr
ne biliyim aldırmam belkide ben
eee gem bişey kalmadı ,ben hala inanamıyorum gerçi
Selam anneler....
Oğlumla yatış işlemlerimizi başlattık, odamızı seçtik :)))) evimize geldik, gelsin Cuma hayırlısıyla....
anaaaammmm serkan geliyo valla hadi hayırlısı..
canım hangi hastane de doğum yapacaksın?
cidden bu topuk kanı hakkında ne düşünüyosunuz,aldıracak mısınız?
Ayy ne heyecanlııı
cok heyecanlııııııııııı
serkan kac kılo oldu buarada
canım son günler çok az kaldı hayırlısıyla.Allah hastaneden sağlıkla taburcu olmanızı nasip etsin.sonrada evinizde güzel günler sizinle olsun
alla allaa anlamadım nası bısı oldugunu batma degıl dımı :44:
ozencch bence, yarın 38 oluyooo
keramos da olabılır ama ozenchte daha cok belırtı var dımı
O kadar çok bırkalandı kii Kuzey yeter artık deyip gelecek
herkese selam:)
4. bebiş gelmiş ne güsel yaaa. darısı başımıza ama hiç normal yok heralde:18: biri güselce acısız normal dogum yapsa da azıcık içim rahatlasa feyz alsam.
beni sağlık ocagından aradılar dogurmadıysan gel dedi hemşire gittim ben de.bebek 5 günlük olunca topuk kanı için götürcekmişiz öle dedi hastanede de alırlar ama 5 günden önce alınan sağlıklı sonuç vermez dedi.bu topuktan kan alma cok can acıtıcı bişe mi? bi kere yaptıralım, olmazsa habire ağlatmasınlar bebişimi kıyamam!
Selam anneler....
MORGÜLLER
sen yatış işlemi yaparsında biz yapamazmıyız cuma günü bende giriyorum sezeryana ay ne güzel geliyo bebişler
bugün gittik doktorumuza yarın yada cuma dedi bizde morgüller teyzemizle aynı gün oldun diye cumayı seçtik
yanlız bugün bebeği 2800 gram ölçtü geçen perşembe 3000 gram ölçmüştü ne oldu zayıflamışmı dedim doktor güldü bundan sonra artık tam ölçemeyiz 3000 civarı doğar bebişin bir problem olmaz dedi. yanlız radyolojiye gircez doğuma kadar ssk doktor raporunu kabul etmiyormuş neden sezeryan oldu felan diye bebeğin yan olduğunu ispatlamak için radyoloji raporu istiyorlarmış yoksa isteye bağlı sezeryan yazarsım 150 tl fazla ödersin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?