ne bilim yawf!!! hep karnımda kalcak gibiydi... çıkışa mı gidiyo oğluşum
şafak:27 bekliyoruz ailenin küççük misafirini
kıslar bugün bende bi gariplik var...
karnım sanki aşağı inmiş gibiiiii
yarın kontrol var bakalım nolcek???
haklısın valla bişi kalmadı haftaya başlıyor doğumlar yaşaşın bebişler geliyo artık bebişleirmizin fotolarını eklemeye başlarız ay ne güzel kızlar yaa 8 aydır birlikteydik ve nihayet sonuna geldik allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin neler yaşamadıkki başta bebişlerini kaybedenler oldu 5.5 aylıkken topiğimizin tek ikizi nazın kızlarını kaybettik dawn sendromlu bebişimiz oldu ona destek olduk. benim problemli bebişim için beraber dua ettik neler yaşadık beraber bu yazdıklarım kötüleriydi ama 30 bayanla beraber bu duyguları yaşamak paylaşmak çok güzeldi veda konuşması gibi oldu ama burdayım biryere gitmiyorum. ama hepinize herşey için çok teşekkür ederim.
keramos senle ikimizinde 33 günü kalmış aynı haftadayız (36.hafta) artık inmesi normal çıkışa doğru gidiyorlar doğrusu benimki daha bulamamıştı çıkışa popoyu dayamıştı ama bakalım haftaya cuma görcez bu arada kk da baktım bir bayanın 32.hafta ters 34.düz 36 ters ve 38de tekrar düz ve nihayet orda kalmışta 40 da normal doğum yapmış bakalım bizimkinede daha var doktorda bekleyeceğiz diyor
keramos senle ikimizinde 33 günü kalmış aynı haftadayız (36.hafta) artık inmesi normal çıkışa doğru gidiyorlar doğrusu benimki daha bulamamıştı çıkışa popoyu dayamıştı ama bakalım haftaya cuma görcez bu arada kk da baktım bir bayanın 32.hafta ters 34.düz 36 ters ve 38de tekrar düz ve nihayet orda kalmışta 40 da normal doğum yapmış bakalım bizimkinede daha var doktorda bekleyeceğiz diyor
çok güsel olmuş yeni mekanımız gem cim ellerine sağlık
bizim tahmini dogum tarihimiz 13 agustos, adımız da deniz olcak, bide antalyadayız :49 bi
bi de bişe sorcam size benm göbekimin tam alt kısmı acıyo sanki içinden bişeyleri çekiyolar gibi iç karnım büyüdüğü için olabilirmiş öle okudum ama emin olamadım dünden beri acıyo yarın doktora gidicez bakalım sorarız artık.
2010 Kasım Hamişleri olarak hamilelik surecımızde cok sey paylaştık,paylaşıyoruz.
Kese goruldumu derken sımdılerde son haftalarımızı yasıyoruz..
Emınımkı her doguma bırlıkte gıdecegız sonrasında guzel bebıslerımızı bırlıkte buyutecegız..
Doğumdan sonrada guzel sohbetlerımıze devam edebılecegımız,bebeklerımızın buyume sureclerını beraber takıp edebılecegımız yenı topığımız hayırlı ugurlu olsunnnn
________Listeye eklenmesini istediginiz bilgiler icin özelden msj atabilirsiniz______
:nazar :|NICK | TAHMINI D.T |GERCEKLESEN D.T| BEBİŞİN İSMİ| KİLO| BOY| DOĞUM ŞEKLİ |ŞEHİR|BURÇ|
1|Gem|9 Agustos|| Şevket ||||BURSA|
2|Pur |7 Agustos||||||İZMİR|
3|TurkuazM|9 Agustos|| Berkay ||||RİZE|
4|Selina|9 Agustos|| Kaan ||||MERSİN|
5|Ozencch
6|Morguller||| Serkan |||Sezeryan|İSTANBUL
7|Keramos|21 Temmuz||||||DIYARBAKIR
8|Knmhtp||| Göktuğ Bera ||||YOZGAT
9|Aysegulcin|1 Eylül ||||||ANKARA
10|Togi_Eylul|12 Agustos|| Berke ||||İSTANBUL
11|gobus|15 Agustos|| Gülin |||Sezeryan|İZMİR
12|Gnl84|27 Temmuz|| Emir Feyyaz ||||İSTANBUL|
13|cigtanem|
14|İlknuroz |19 Agustos|| Emir
15|seker83|3 Agustos|| Metehan ||||BURSA
16|serapbilbey|6 Temmuz || Berkay |||Sezeryan|BURSA
17|smallangel|25 Agustos|
18|ilknaz |
19|lalezar_84|
20| mavibahar |
21|ege1281|
22|melisax|29 Temmuz|| Semih
23|Betylena|
24|seckin38|
usenıyomuşşş
tasıyamıyorum kendımı desenee :86::86:
Bizim tarihimizde 25 ağustos , bizi de eklermisin gem teysesi:26:
Nasıldı düğün çüçükcüüm
Bi ceee yapiyim didim uyku tutmadi cepten giriyorum zor oluomus bole:)herkese iyi geceleeeer
kızlar bu arada babamız dün kararını vermiş
oğlumuzun adı kesinleşti
ege koyuyoruz.
hem egeliyiz hem egeyi severiz hemmmm deee
e eşimin baş harfi
g benim ismimin baş harfi
e oğlanın baş harfi
soyadımızla da uyumlu bi isim...
hatta başka bebek istemeyen babamız dün ilk defa ne dediiiii???
ikinci oğlanın adını da efe koyarız dedi...
tek çocuk istemiyordum bi kaç yıl sonra ikna ederim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?