haftaya kontrole gittikten sonra geri dönmeyi düşünüyorum zonguldağa muhtemelen bi dahaki randevuyuda doğuma yakın verirler o zamanada zonguldaktaki doktorumuz izninden dönmüş olur bende kendi memelektimte kendi gönül rahatlığı içinde doğum yapmış olurum bebeğe müdahele edilmesi gerekirsede çaresine bakarız nts de kalp atışları normal çıkıyo hep birazda ondan rahat davrandılar herhaldebi anormallik görmediler
anaaa bana catı kontrolu yapılcak yarın ..agda yasak ama yapsam nolur kııııı
tıckerına bak gobus kızın nasıl duruyo oleeeeeeeee
ya bu sıcaklardan dolayı kapı pencere açık yatıyoruz cereyan yaptı galiba ayıptır söylemesi gaz sancısı var akşamdan beri. Oğlumu da sıkıştırıyor galiba vuruyor sürekli. Oofff çok da sıcak sıcak su torbası falan koysam geçer mi ki? Süt bisküvi yedim lavaboya daha rahat çıkabileyim diye ama maalesef. Karnım çatlayacak yawwww
ya bu sıcaklardan dolayı kapı pencere açık yatıyoruz cereyan yaptı galiba ayıptır söylemesi gaz sancısı var akşamdan beri. Oğlumu da sıkıştırıyor galiba vuruyor sürekli. Oofff çok da sıcak sıcak su torbası falan koysam geçer mi ki? Süt bisküvi yedim lavaboya daha rahat çıkabileyim diye ama maalesef. Karnım çatlayacak yawwww
ayyy ne dadludur o yaaaPamuklu uzun kollu bir badi ve altına pijama yada tulum tarzı giydiriyorum.Üstüne battaniye vs.örtmüyorum..Kısa kollu giydirmiyorum, daha çok küçük hassastır vücudu henüz..
ben sözde geçen ağda yapmıycaktım jiletle halledecektim.ama kaşıntı olayı daha çok rahatsız ettiği için ağda yaptım.bir sorun olmadı çok şükür.doğuma bi kaç gün kala tekrar ağda düşünüyorum.
evet canım ya ters dönmüş yavrucak
ama kızım öyle değil sanırım başı aşağıda ama tekmeleri sağ kaburgalarımı kırıcak,nasıl bi şekilde anlamadım
ayyy ne dadludur o yaaakıme benzıyor sence
walla bende kararttım gozu yaptırcam agdayı yavas yavas ...
taam ıste aynı tıckerdakı gıbı durunca totoları ve sırtı kaburgamızı sıkıstırıo yanı bız baktıgımızda oleydı bızımkısı :26:
son 9 gün
ben forum ve gebe ile ilgili siteleri çok okudum herhangi bir zararını görene rastlamadım. doktora danışmakta fayda var tabi ama kişiden kişye değişir. benim acı eşiğim yüksek sayılır çokta kasmam kendimi bu yüzden rahatım bu konuda.
tek hanelere düşmüşsün heyecan dorukta. sağlıkla sıhhatle gelsin serkan bebek
hadı canımmmmmmmm :18::18::18::18:son 9 gün
bende kasmam ..zaten agdacım klınıge 3 dk uzaklıkta ondanda rahatımben forum ve gebe ile ilgili siteleri çok okudum herhangi bir zararını görene rastlamadım. doktora danışmakta fayda var tabi ama kişiden kişye değişir. benim acı eşiğim yüksek sayılır çokta kasmam kendimi bu yüzden rahatım bu konuda.
tek hanelere düşmüşsün heyecan dorukta. sağlıkla sıhhatle gelsin serkan bebek
kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda
Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışımboyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın
Canım inşallah erken gelmez... ama erken gelirsede yapacak bişey yok...
Merak etme, akciğer gelişimi tamamlandı artık, morelini yüksek tut, olasılıklara hazırla kendini...
Kızının kilosuda maşallah gayet iyi
kızlar yaa kalca kemıklerınız agrıyommu bole kut kut sesler gelıo bıde benıımkınden ozellıkle yattıgımda
Doktordan geldik..Gittiğimde sancım vardı. Doktor muayene etti sonra nts ye bağladılar..Sonra doktor tekrar muayene etti açılma varmı diye..1 cm açılmam varmış..Suyun gelirse yada kan gelirse hemen gel dedi. Birde, eğer eve gidemezsen yatış veririm serum takarlar dedi. Bende yoo eve gidebilirim dedim, dedim de sonra acaba kalsamıydım serum sancımı azaltırmıydı diye de düşünmeden edemedim:44::44: Bebeğim 2.900 gr olmuş. doktor çatılarada baktı. bu hafta doğum olursa normal olur ancak bu hafta gelmezse bebek sezeryana gün vericem dedi. Çünkü ben, 3500gr çocuk doğuramazmışımboyum kısa olduğu için..Hala sancım var, dua ediyorum daha bebişim gelmesin diye..çünkü 37. haftayı yeni bitirdik.Biraz daha büyüsün meleğim..Sizde dua edin kızlar, sancılar artmasın
Sağol canım inşallah bakalım..Gelme diye telkinler veriyorum cadımıza ama, doktorda dedi pek gününü bekliycek gibi durmuyo diye..hayırlısı olsun artık.bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?