**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

selam kislar gecmisi okudum hersey yolunda gozukuyor,yarin annemler turkkiyeden yola cikiyolar 1 kac gune burda olcaklar insallah stresliyim biraz

he iyi bariiii
Olabilir mi:26:
bılmemkı dogurcammı ne dıyıpp duruyodu annesıde geldı onun rahatlıgıyla olabıler :44:
selam kislar gecmisi okudum hersey yolunda gozukuyor,yarin annemler turkkiyeden yola cikiyolar 1 kac gune burda olcaklar insallah stresliyim biraz
Alllah kavustursun bakalım kalabalıkmı gelıcekler
öylemi dersin 2 haftada ne kadar daha alabilirki kg,zaten moralimide bozdu dr sanki bacak boyuda kısa gibi geldi bana dedi,inş sorun yoktur yaa

2tane saglıklı cocugun var buda sapasaglım gelıcek annesı
400-500 gr alır rahat

bugece herkes uyudu demekkı

yokkk gemcim ne uykusu..geceleri kabus olmaya başladı.. ben şahsen ayaklarımın ağrısına ve kasılmasına uyuyamıyorum..kızımda maşallah bi hareket bi hareket.. ha bide çarpıntıda başladı..off off uyku falan yalan oldu yani ..

kokla oglunu benım ıcın totosunu op
hııııc gazınız olmaz umarım
kılosu ve boyu nasıldı ekleyelım lısteye

morgullermasallah serkanın kılosu cok ıyı olacak dogdugunda da

k,losu 3.500 boyu 51 cm canım ...

maşallah maşallahhh her resmi birbirinden çirkin bu prensesin :89:

günaydınnnnnn gülçincimmmmmmm :))

Eskisi gibi senle ben warız sabahın bu saatınde forumda.. bide nevincim eksik :)

Allah nazarlardan korusun canım ,çok güzel 41 kere maşallah
kilosu da çok iyi

oyyy kocaman olmuş serkan maşallah
tarihinizde hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin inşallah. senden 1 hafta sonrada ben varım kısmetse

canım Allah sağlıkla kavuştursun,şimdiden gözün aydın

herkese günaydın

iş yerinde bugünü saymazsam son 3 günüm kaldı

doğum heyecanı ve kızıma kavuşma anını düşündükçe kalbim daha hızlı çarpıyor sıcakta birleşince gece uykuları haram oldu

günaydınlarr
serap maşallah senin bebiş de çok güzel gelmiş boyu kilosu gayet iyi bu arada ne güzel bütün kiloları vermişsin darısı başımıza
yaa sanırım herkesde aynı problem ben artık ellerimi bile kullanamıyorum laptap ta yazmak öy7le zor geliyor ki bir an önce doğurayım istiyorum parmaklarım dolma gibi oldu ayaklarımı hiç saymıyorum bu arada

bugece herkes uyudu demekkı

Nerdeeee

k,losu 3.500 boyu 51 cm canım ...

Maşallah kuzuya

maşallah maşallahhh her resmi birbirinden çirkin bu prensesin :89:

:76::76::76:

Saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…