**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Turnusol kağıdı ile anlaşılıyormuş amniyotik sıvı mı değil mi..
Gazlı beze sarıp ped gibi kullancaz kağıt renk değiştirirse su geliyor dimekmiş :44::44:

aaa sebıl gıbı onlar bızım sırkette aradım hemen kocayı aksam getır dıye ama ne renk olcakkı tam detaylı ogren bakalım

pur teyseeeeeeeeee yardımına ihtiyacım var çoooooook :76: hanimiş bnm teysem :86:

nst'ye girmedim ben hiç:44: ağrım sızım yok sanki kasılma falan nasıl olacak? Bir de benim doktorum hareketleri say falan demiyor hiç Nasılsın bir problem var mı diyor bebişe ultrasonda bakıyor tansiyon kilo ölçümü sonrasında herhangi eksik ilacım varsa onu yazıyor. Heyecan yaptırmak istemiyor mu ne doğum nasıl olur falan hiçbirşey söylemiyor 2 hafta sonra çatı muayenesinde bakalım dedi bugün de.

boşver ne güzel işte

dogumdan 1-2 gun once ıshal oluyo herkes dıkkat et :111:
ıyılık saglık valla canım nolsun gun sayıyoruz yoksun bayadır ..ozelden yolluyorum face ı sımdı
pur teyseeeeeeeeee yardımına ihtiyacım var çoooooook :76: hanimiş bnm teysem :86:

raht bırak ınsanları tabloya bak ıste en son sen doogurcan ahahahhahahaha

aaa sebıl gıbı onlar bızım sırkette aradım hemen kocayı aksam getır dıye ama ne renk olcakkı tam detaylı ogren bakalım

Mor ya da laciverde dönerse amniyotik sıvıymış :82::82:

Ben de kocişe söliim de alsın himen :82:

bende gıredım hıc :44:yazdıklarının hepsı aynı bızdede

dogumdan 1-2 gun once ıshal oluyo herkes dıkkat et :111:
ıyılık saglık valla canım nolsun gun sayıyoruz yoksun bayadır ..ozelden yolluyorum face ı sımdı

Canım uzun süre oturamıyorum bilgisayar başında ,benim kızın hiç hoşuna gitmiyo :)) Senin durum nasıl Gem cim? Dur
tabloya bakiim..

anammm..ben sürekli diyareyim..karpuzdan mı,çok sıvı tüketiyorum ondan mı anlamadım bi türlü..Ama magnezyumun
prospektüsünde yazıyo..
boşver kabız olmaktan iyidir :)) bekliyorum bilgileri,ben de kontrolden sonra eklenicem listeye..

Kızlar herkese merhaba,
Şimdi doktordan geldik. Kendi doktorumuz izne ayrıldı. Ayın 25inde gelicek. Oyüzden bizi hastanedeki diğer kadın doğumcuya yönlendirdi. Doktorumuz demiştiki; Ayın 15 inde sonra bekle, Haftaya gel muayene ol (çatı muayenesi). Eğer çatın uygunsa normal doğum için bekle ama değilse sezeryana gün verir doktor dedi. Bizde bugün gittik doktora. Muayene edecek diye..Bi problem varmı diye sordu. Ultrasonla bile bakmadı. Haftaya gel dedi. Ben çatı muayenesini 39. haftada yapıyorum dedi. Ya o zamana kadar doğum olursa dedim. Oda sezeryanmı istiyorsun dedi. Bende hayır dedim. Ama benim gittiğim 2 doktor daha vardı, onlar bana boyun kısa ve büyük ihtimal çatıların dardır.Sezeryan olursun diyorlardı. Şimdi bu doktor beni muayene etmedi ya çatılarım darsa?? ben boşu boşuna sancı çekmek istemiyorummmm napıcam kıslar yaa çok canım sıkıldı Bide bu doktor ben sezeryana alırsam temmuz sonunda alırım dedi. E bizim aramızda doğuranlar bile var. 39-40. haftaları görmeyi nasıl garantiliyo bu kadın yaaa pufffff :44::44:

Gem ciğim, söylüyorum, 10 ağustos, Zeynep Duru, İstanbul :) şimdilik belli olan bilgiler bunlar canım...Bi değişiklik olursa haber vererim...

Panik yapma hemen Aramızdaki doğuranlar zaten 38 ve 39. haftalarındaydılar..
Şimdiler de genelde 38 bitince sezeryana alıyorlar.. Kendi dr unu ara söyle durumu o yönlendirsin seni olmadı..

Hadi kızlar hep beraber su içmeye
ben baska bı sıvı ıctım sayılırmı sımdı bıde su ıcersem wcden cıkamıorum sora
Şimdiler de genelde 38 bitince sezeryana alıyorlar.. Kendi dr unu ara söyle durumu o yönlendirsin seni olmadı..

ayneeeeeeeeen katılıyorum bu yoruma :13:

Sezeryan 38. haftadan önce olmuyor benim bildiğimde. İçin rahat etsin istiyorsan doktorunu ara bence de. Boyla çatının alakası varmıy mış ben bunu ilk kez duyuyorum

benim annem de yarın geliyor hemde oğlumu da getiriyo çok özledim onu ben yaa ayrılalı 12 gün oldu ama nasıl gözümde tüttü oğluşum
bu arada bende oğlumla bebeği hiç yalnız bırakmayacağım çünkü ne yapacağı hiç belli olmaz

eve taşındık taşınalı 1 ay oldu nerdeyse ilk defa bugün temizlik yapayım dedim hazırl evdeyim diye hep ya temizlikç.i geldi ya da kuzenlerim ya da eşim temizlemişti evi
mutfakta elektrik süpürgesi bozuldu allahtan sadece oraqsı kalmıştı ama temizliğe sabah başlamıştım daha az önce bitti eskiden yarım saatte yaptığım işi nerdeyse tüm günde yaptım kendimi fazla yormayayım diye
hihiih inş.

bu arada şu bezden kangurular varya onlar hakkında ne düşünüyosunuz ? :86:
ben ilk oğlumda hiç kullanamamıştım onu

anakucagı ne aldınız bu arada :44:
o da ilk oğlumdan kalmıştı yeni değil idare edeceğiz bunda

kızlar ya kuzenıım soledı de bılgısı olan varmı ..bı ped varmış gelen sıvı akıntımı amnıyotık sıvımı onu gosterıomus dr u bunu soleyen oldumu hıç :44:
turnusol kağıdı benim kuzneim kadın doğumcu o söylemişti ama denemedim hiç iç çamaşırımda 2 gündür ıslaklık çok fazla daha önce olduğunda dr sızıntı yok olabilir amniyo sıvısı gayet iyi demişti ama şimdi acaba bende mi alsam turnusol kağıdı da baksam en azından içim rahat eder

Sezeryan 38. haftadan önce olmuyor benim bildiğimde. İçin rahat etsin istiyorsan doktorunu ara bence de. Boyla çatının alakası varmıy mış ben bunu ilk kez duyuyorum

tam mantıgını bılmesemde genelde kısa boylarda normal yaptırmıolar

benım drda gecen hafta sıkıntı yok dedı ama 1 hafta gectı ıcım rahatlasın dıye yapıcam

Arada konuya parantez açıp temmuz annelerinden bir çalıntı yapayım:

(Süt olması için denemiş kadın ve fışkırmış resmen :86:)

"2 cay kasigi zencefil(toz koydum, tarifte taze zencefil diyordu)
2-3 cubuk tarcin
2 tatli kasigi karanfil
2 tatli kasigi tane karabiber
Sabun kadar lohusa sekeri
Buyukce bir tencerye yaptim, aldigi kadar su koydum, icine de damak tadima gore toz seker ekledim. Yarim saat kaynattim. Sonra bir bardak sicakken ictim, aksama da dolaptan cikarip soguk ictim. "

Canım doktorun numarası yok, Ama sanırım dediğin gibi ben bi 38. haftayı bekleyeyim. Haftaya gel dedi nasıl olsa. Şuan 37. haftamızın içindeyiz. Haftaya kadar sabır o zaman..puff gerçekten son günler geçmek bilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…