Tüm ev mi badana olacak yoksa sadece bebişin odası mı :44:
Bizim bi sulu diş kaşıyıcımız var daha
Ayy komşum doğurmuş
Onun tarihi 20 temmuzdu, normal doğum yapmış
Bu aydaki bebelerde hep erkenci :18::18:
kislar benim aklima bisey takildi 2 gundur onnu dusunuyorum ben simdi dogum yapsam erken deilmi yaa heran dogurcam gibi geliyo ama cok erken sanki
ya ne bilim bebek kucuk olursa solunum problemi olursa falan die taktim kafama
beebişlerimiz gelmeye başlamış maşallahkızlar bende çok kötü üşüttüm bu sıcakklarda koca kışı geçirdim böle olmadım doktorum antibiyotik verdi . almak zorunda kaldım inş. bişeycikler olmaz antibiyotik beni hep korkutmuştur doğal yöntemleri denedim ama nafile ya canım sıkıldı
listedeki tahmini d.tarihlerine göre ben 5.sıradayım
2si gitti
kaldı 2
serpbılbeyde dogum yapmıssssssssssssss berkay bebek geldı
zuhaaaa badana başlıcak yarım saate dua edin bana herşey yolunda gitsinkoceylede kavga ettik bu badana yüzünden :86::86:
neyse geçer heralde
Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım
kislar benim aklima bisey takildi 2 gundur onnu dusunuyorum ben simdi dogum yapsam erken deilmi yaa heran dogurcam gibi geliyo ama cok erken sanki
Bence sen Morgülden önce doğurursun :86::86:
Kaldı 1
Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım
listedeki tahmini d.tarihlerine göre ben 5.sıradayım
2si gitti
kaldı 2
benim 32. den beri hazır gelmiyo o yüzden hazır olmasa gelirdi kesin :)Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım
Kızlar oğlum dünyaya geldi, evdeyim, dün sabah saat 7:00 de acil doktora gittim çünkü doğum sabahının gecesi normal sancılar çektim ama yalancı sancılardır diye umursamadım pek sabah 5:00 gibi nişan gelince doktorumu aradım ve hemen hastaneye gelmemi söyledi, bende plesanta previa marjinal olduğu için sezeryana acil olarak alındım 07:15 de en son saate bakabildim sonrası genel anestezi zaten, 07:30 da bebeğimi annemlere vermişler.bende 8:00 gibi odama çıkarıldım oğlum emiyor ama benim daha süt gelmedi,yarına inşallah gaz sancım olmadı kendiliğinden gazım çıktı, evin içinde yürüyüp geziyorum çok şükür hiçbir problemim yok..ALLAH HEPİNİZİ KURTARSIN
ayyyyyyy seçkin38'de doğurmuşşş...Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?