**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Tüm ev mi badana olacak yoksa sadece bebişin odası mı :44:
Bizim bi sulu diş kaşıyıcımız var daha

bizim hiç oyuncağımız yok.:26: diş kaşıyımız bilem yok...:26:
playscool un çıngıraklı patiklerini alcam

Ayy komşum doğurmuş
Onun tarihi 20 temmuzdu, normal doğum yapmış
Bu aydaki bebelerde hep erkenci :18::18:

bende hergün beklemedeyim ama tık yok

kislar benim aklima bisey takildi 2 gundur onnu dusunuyorum ben simdi dogum yapsam erken deilmi yaa heran dogurcam gibi geliyo ama cok erken sanki

canım arkadaşım 34. haftada doğum yaptı. bebesi büyüdü normal kiloya ulaştı. hastane ve doktorun ii olduktan sonra Allah sağlık probl. vermezse bebelerimiz çok güçlü - yaşama direniyorlar

kvaltı için misafirimiz vardı...
şimdi gitti...
akşama ne yapsak babamıza

face de bakim... ne var ne yok

ya ne bilim bebek kucuk olursa solunum problemi olursa falan die taktim kafama

olmaz canım niye olsun... gelişimi gayet iyiydi bebeğinin yanlış hatırlamıyosam....

doktor öle dedi diye de şartlandırma kendini...

35. haftadan sonra her an olabilir dedi benim doktorumda....

beebişlerimiz gelmeye başlamış maşallah kızlar bende çok kötü üşüttüm bu sıcakklarda koca kışı geçirdim böle olmadım doktorum antibiyotik verdi . almak zorunda kaldım inş. bişeycikler olmaz antibiyotik beni hep korkutmuştur doğal yöntemleri denedim ama nafile ya canım sıkıldı

canım bende hamilelikte vit ve kan hapı dışında ilaç içmedim tam sona geldik kış bitti derken 20 lik diş yüzünden 4 gün 40 derece ateşlere çıktım. duş dinlenme kar etmedi. diş için atb. aldım ama ateş düşünce hemen bıraktım...
bebelerimiz büyüdü artık bişi olmaz bence...sen yinede bol vitamin al, dinlenmeye çalış... kutuyu bitirmeden bırakırsın belki!!!

listedeki tahmini d.tarihlerine göre ben 5.sıradayım
2si gitti
kaldı 2

Doğum haberleri geliyor ne güzel..Çok heyecanlanıyorum..heran bebişim gelicekmiş gibi hissediyorum bende..

Dün akşamdan beri kızım çok hareketli. Çok sert vuruyo..bazen canım acıyo..Acaba yine ters mi döndü..Doktor belki dönebilir demişti. Dün ne güzel baş aşağı duruyodu..Ay inşallah dönmemiştir.

Doktorum bu hafta izne ayrılıyor. Acaba hafta bitmeden yine gitsemmi. Hem kendi doktorum hemde diğer doktor muayene etse..Aklıma geldikçe canım sıkılıyo pufff

Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım

Kızlar ben doğum haberlerini okuyunca kalktım çantamı hazırladım walla bu gidişle daha erken erken diye diye hiç hazırlamayacaktım sanırım

haklısın ne olur ne olmaz hazır tutmak lazım. benim kaba taslak hazırdı ama küçük detaylar kalmıştı ( ıslak mendil,havlu kağıt ,tarak vb.) bu h.sonu onlarıda tamamlayayım da aklım kalmasın

kislar benim aklima bisey takildi 2 gundur onnu dusunuyorum ben simdi dogum yapsam erken deilmi yaa heran dogurcam gibi geliyo ama cok erken sanki

erken degıl canım uzulme oyle bısey olursada ama sen nıye dogurca dıye dusunuyosun kı anlamadım:26:

Bence sen Morgülden önce doğurursun :86::86:
Kaldı 1

bende doğum belirtisi yok kiii amaaaa :)
ctesi kontrole giderken foto mak tlf sarj aleti vb herbişi alcam...
belki oğlumun sezercik olası gelir:)

maşallah sanada ...
bende okudukça bebemi içimde tutasım geliyoooo:)

veeeeeeeeeeeeee SECKIN38 de bebegıne kavusmus 3. oğlumuz geldı

hepsının bahtı sansı guzel olsun ınsallaah darısı basımızaaaaaaaa

benim 32. den beri hazır gelmiyo o yüzden hazır olmasa gelirdi kesin :)

sağol canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün sütünde gelir emsin bol bol ay ne güzel ya darısı başımıza

ayyyyyyy seçkin38'de doğurmuşşş...Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhh

ayyyy ne oluya yaa listeye göre 3. sıradayım kalan ilk 3
morgüller 21 temmuz
karamos 23 temmuz
ve benn 27 temmuz bu arada 15 gün boşmuyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…