Betylena ; tebrik ederim hayırlı olsun bebişin sağlıkla mutlulukla büyüsün işallah
ben de dün doktora gittim ama kafam karıştı cok moralim bozuldu hala kendime gelemedim.bebişimiz 2 kilo civarında boyu 41 cm olmuş sanırım forumdaki en küçük bebek benimkisi nese artık kilosunu sorun etmiyorum ama doktorum hem alttan hemde üstten kontrol etti akciğer gelişmii için yapılan iğnelerden yapmaya başlıycaz dedi.aslında erken dogum riski olanlarda yapılıyormuş öle bi risk mi var dedim hayır ben tüm hastalarıma yaptırıyorum istisnasız, ama sende biraz erken başlıycaz dedi. haftada bir kez 2 doz şeklinde 3 hafta iğne olcaz.ilkini hemen yaptılar zaten orda.gelişimi birazcık geri ama dogum tarihini değiştirmez dedi.benm mide sorunu nedeniyle beslenme sorunum oldugu için birazcık geri kalmış dünya kadar şey ye dedi yediğim herşeyi iki katına cıkartıcam ilaçları da ve 10 gün sonra tekrar gidicem anlamadım neden bu kadar erken tekrar gel dedi.döne döne sordum bişe mi var risk mi gördünüz die yok dio acaba korkmıyım die mi öle dedi?doktoruma güveniyorum ama bide iğneyle ilgili bişeler okudum nette kafam daha da karıştı.habire kendimi telkin ediyorumbu iğneden olan var mı içimizde daha önce hiç okumadım acaba ben mi kaçırdım ya da bilgisi olan?
Ayy komşum doğurmuş
Onun tarihi 20 temmuzdu, normal doğum yapmış
Bu aydaki bebelerde hep erkenci :18::18:
ama onda yıkıyolar amac o zaten en son cıkarıp duru su dokuyolar :44:Nufus memurunun insafına kalacaz artık
Tummy de rahat yıkanmaz ki, o keyfi :44:
Küvet de lazım :44:
Bi de kargo ücreti ekle etti 80 :97::97:
Betylena ; tebrik ederim hayırlı olsun bebişin sağlıkla mutlulukla büyüsün işallah
ben de dün doktora gittim ama kafam karıştı cok moralim bozuldu hala kendime gelemedim.bebişimiz 2 kilo civarında boyu 41 cm olmuş sanırım forumdaki en küçük bebek benimkisi nese artık kilosunu sorun etmiyorum ama doktorum hem alttan hemde üstten kontrol etti akciğer gelişmii için yapılan iğnelerden yapmaya başlıycaz dedi.aslında erken dogum riski olanlarda yapılıyormuş öle bi risk mi var dedim hayır ben tüm hastalarıma yaptırıyorum istisnasız, ama sende biraz erken başlıycaz dedi. haftada bir kez 2 doz şeklinde 3 hafta iğne olcaz.ilkini hemen yaptılar zaten orda.gelişimi birazcık geri ama dogum tarihini değiştirmez dedi.benm mide sorunu nedeniyle beslenme sorunum oldugu için birazcık geri kalmış dünya kadar şey ye dedi yediğim herşeyi iki katına cıkartıcam ilaçları da ve 10 gün sonra tekrar gidicem anlamadım neden bu kadar erken tekrar gel dedi.döne döne sordum bişe mi var risk mi gördünüz die yok dio acaba korkmıyım die mi öle dedi?doktoruma güveniyorum ama bide iğneyle ilgili bişeler okudum nette kafam daha da karıştı.habire kendimi telkin ediyorumbu iğneden olan var mı içimizde daha önce hiç okumadım acaba ben mi kaçırdım ya da bilgisi olan?
canım kılo ve boyu normalkı yanı onu dert etme ıgne hakkında bı bılgım yok erken dogumlarda yapıldıgını bılıorum sadece benım rıskım varken bahsetmıstı drum..mesela benım dr da 34 haftaya kadar progestan ıcırdı bana her hastasına verıomus senınkıde ıgne yapıormus dr una guvenıyorsan dert edecegın bısı yok ...bızde kımse olmadı sanırım ıgnedensaol canım yaaa kötü düşünmemeye çalışıyorum ben de, ama işte o sorular bi kafanın içine girince insan takılmadan duramıyo yani en azından ben öle oldum.bi de kendimi cocuguma karşı suçlu hissettimii besleyemedim onu ya bişe olursa die.
bende ole yaptım anasının oyuncaklarıyla buyusun ama bı tane donence al yıne cımrılık yapmatooooooossssss
çocukuma hiç oyuncak almasak olur bnmkileri çıkarttım bi sürü onları bi yıkadıkmı tmmdır :86::86:
aaa bendede var o belım sol kasıgıma vuruo sıyatıkmı oluyormus o :26:betylana doğum yapmış kavuşmuş bebişine ne güzel ya darısı başımıza. Rüyamda oğlum doğmuştu kucağımda seviyordum çok mutlu uyandım sabah
Bende ağrı sızı yok sadece biraz bel ağrım var oda bu sefer sol bacağıma vuruyor. 4 hafta falan önce bel ağrım sağ bacağıma vuruyordu. Doktorum bebiş siyatik sinirlerine baskı yapıyor ondan demişti gene aynı oldu galiba. Bizim işler biteli çok oldu öyle oturuyoruz oğlumla evdeyemek yapasım da hiç yok bugünvalla ne bulursak onu yiyeceğiz galiba.
ya benı dun arkadasım aradı dogurmadın dımı dıye herkes erken doguruo duyuyorum dıdı tırstım bende :18:Ayy komşum doğurmuş
Onun tarihi 20 temmuzdu, normal doğum yapmış
Bu aydaki bebelerde hep erkenci :18::18:
egecim,endişelenme canım. doktor gerçekten bi risk görse hemen söylerdi.kullanacağın iğneler şifa olsun,yarasın kuzuna.Allah dermansız dert vermesin.
canım kılo ve boyu normalkı yanı onu dert etme ıgne hakkında bı bılgım yok erken dogumlarda yapıldıgını bılıorum sadece benım rıskım varken bahsetmıstı drum..mesela benım dr da 34 haftaya kadar progestan ıcırdı bana her hastasına verıomus senınkıde ıgne yapıormus dr una guvenıyorsan dert edecegın bısı yok ...bızde kımse olmadı sanırım ıgneden
bebek her sekılde beslenıyor benımde cok ıstahım yoktu bak sımdı tosun olabılır dıye sezeryan olma ıhtımalım var ..Allahım hepsını saglıklı bebısler olarak dunyaya getırmemıze ızın versın
korku degııl benımkı cok ıstıyorum zaten gelsın... sadece neler yasıcam ıste sancısı suyu o kısmı urkutuo benı yoksa catııııııııır caatııırrr dogurcam ondan korkmuyorumGemcim ya erken ya geç bir şekilde gelecekler. Bence çok kormamak lazım en azından kendimi böyle teselli ediyorum ben:82: Cuma bizde doktora gideceğiz bakalım bebişimiz kilo almış mı doğumla ilgili birşeyler diyecek mi doktorumuz sonraki günlere doğru bakarız daha erken demişti.
teşekkür ederim kızlar moralim düzeldi yazdıklarınızı okuyuncanetten de okudum bişeler daha iiyim şimdi.sağlıkla alsaydık bi kucagımıza rahatlıycaz...
ama onda yıkıyolar amac o zaten en son cıkarıp duru su dokuyolar :44:
ben yıne kuvet alırım o kesın zaten babası alsın tummysini
ya benı dun arkadasım aradı dogurmadın dımı dıye herkes erken doguruo duyuyorum dıdı tırstım bende :18:
temmuz ortasında hepımız anne olcaz ole gıderse
serpbılbeyde dogum yapmıssssssssssssss berkay bebek geldı
Bak aynı mantık işte: "Ben alırım yine küveti"
Ayy kociş benden beter panik, yarım saatte bir arıyorŞu siparişlerim bi gelseydi bari yaa :44::44:
kislar benim aklima bisey takildi 2 gundur onnu dusunuyorum ben simdi dogum yapsam erken deilmi yaa heran dogurcam gibi geliyo ama cok erken sanki
alcam tabe kuvetı o fıle zımbırtısını nıye aldık
bızımde eksıkler bı dunya ahahah gelmesın o yusden hemen..benım dr 37. haftadan once beklemıyorum dıdı bende 27 temmuzda dogurcam dıdım bakalım
seçkin38 doğum yaptı mı ki acaba?
Ozennch 35. haftadan sonra erken doğum denmiyor galiba. Doktora bir uğrasaydın sürekli alttan bakıyorlardı sana açılma falan var mıydı?
cuma doktorum vardi alttan bakti kafasina dokundu ama acilma hakkinda bise demedi artik dogum yapabilirsin heran dedi bu cuma tekrar gidicem
Canım telaş etme....
Bu haftada doğsa bile "erken doğum" denilmiyor artık.... o yüzden hiç kafana takma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?