**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

egecim,endişelenme canım. doktor gerçekten bi risk görse hemen söylerdi.kullanacağın iğneler şifa olsun,yarasın kuzuna.Allah dermansız dert vermesin.

Ayy komşum doğurmuş
Onun tarihi 20 temmuzdu, normal doğum yapmış

Bu aydaki bebelerde hep erkenci :18::18:

acelesi varmış bebişin
Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ayşecim kolay gelsin,yorma sakın kendini

Nufus memurunun insafına kalacaz artık

Tummy de rahat yıkanmaz ki, o keyfi :44:
Küvet de lazım :44:

Bi de kargo ücreti ekle etti 80 :97::97:
ama onda yıkıyolar amac o zaten en son cıkarıp duru su dokuyolar :44:
ben yıne kuvet alırım o kesın zaten babası alsın tummysini

canım kılo ve boyu normalkı yanı onu dert etme ıgne hakkında bı bılgım yok erken dogumlarda yapıldıgını bılıorum sadece benım rıskım varken bahsetmıstı drum..mesela benım dr da 34 haftaya kadar progestan ıcırdı bana her hastasına verıomus senınkıde ıgne yapıormus dr una guvenıyorsan dert edecegın bısı yok ...bızde kımse olmadı sanırım ıgneden
bebek her sekılde beslenıyor benımde cok ıstahım yoktu bak sımdı tosun olabılır dıye sezeryan olma ıhtımalım var ..Allahım hepsını saglıklı bebısler olarak dunyaya getırmemıze ızın versın
tooooooossssss
çocukuma hiç oyuncak almasak olur bnmkileri çıkarttım bi sürü onları bi yıkadıkmı tmmdır :86::86:
bende ole yaptım anasının oyuncaklarıyla buyusun ama bı tane donence al yıne cımrılık yapma
aaa bendede var o belım sol kasıgıma vuruo sıyatıkmı oluyormus o :26:
Ayy komşum doğurmuş
Onun tarihi 20 temmuzdu, normal doğum yapmış

Bu aydaki bebelerde hep erkenci :18::18:
ya benı dun arkadasım aradı dogurmadın dımı dıye herkes erken doguruo duyuyorum dıdı tırstım bende :18:

temmuz ortasında hepımız anne olcaz ole gıderse

Gemcim ya erken ya geç bir şekilde gelecekler. Bence çok kormamak lazım en azından kendimi böyle teselli ediyorum ben:82: Cuma bizde doktora gideceğiz bakalım bebişimiz kilo almış mı doğumla ilgili birşeyler diyecek mi doktorumuz sonraki günlere doğru bakarız daha erken demişti.

egecim,endişelenme canım. doktor gerçekten bi risk görse hemen söylerdi.kullanacağın iğneler şifa olsun,yarasın kuzuna.Allah dermansız dert vermesin.

teşekkür ederim kızlar moralim düzeldi yazdıklarınızı okuyunca netten de okudum bişeler daha iiyim şimdi.sağlıkla alsaydık bi kucagımıza rahatlıycaz...

serpbılbeyde dogum yapmıssssssssssssss berkay bebek geldı

korku degııl benımkı cok ıstıyorum zaten gelsın... sadece neler yasıcam ıste sancısı suyu o kısmı urkutuo benı yoksa catııııııııır caatııırrr dogurcam ondan korkmuyorum
teşekkür ederim kızlar moralim düzeldi yazdıklarınızı okuyunca netten de okudum bişeler daha iiyim şimdi.sağlıkla alsaydık bi kucagımıza rahatlıycaz...

Bak aynı mantık işte: "Ben alırım yine küveti"

Ayy kociş benden beter panik, yarım saatte bir arıyor Şu siparişlerim bi gelseydi bari yaa :44::44:

Son düzenleme:
serpbılbeyde dogum yapmıssssssssssssss berkay bebek geldı

Olleyyy

Bebişlerimiz geliyor yavaş yavaş, ohh ne güzell

Kayınvalidemin iki arkadaşının kızları da doğurmuş, aman allam bugün 4 doğum haberi aldım

Bak aynı mantık işte: "Ben alırım yine küveti"

Ayy kociş benden beter panik, yarım saatte bir arıyor Şu siparişlerim bi gelseydi bari yaa :44::44:

alcam tabe kuvetı o fıle zımbırtısını nıye aldık

bızımde eksıkler bı dunya ahahah gelmesın o yusden hemen..benım dr 37. haftadan once beklemıyorum dıdı bende 27 temmuzda dogurcam dıdım bakalım

Olleyyy

Bebişlerimiz geliyor yavaş yavaş, ohh ne güzell

Kayınvalidemin iki arkadaşının kızları da doğurmuş, aman allam bugün 4 doğum haberi aldım

maşallaaah ne bereketlı gunmus

kislar benim aklima bisey takildi 2 gundur onnu dusunuyorum ben simdi dogum yapsam erken deilmi yaa heran dogurcam gibi geliyo ama cok erken sanki

seçkin38 doğum yaptı mı ki acaba?
Ozennch 35. haftadan sonra erken doğum denmiyor galiba. Doktora bir uğrasaydın sürekli alttan bakıyorlardı sana açılma falan var mıydı?

Ben de diyorum kocişe bari şu işleri tamamlasaydık diye, düşündüğün şeye bak diyo

seçkin38 doğum yaptı mı ki acaba?
Ozennch 35. haftadan sonra erken doğum denmiyor galiba. Doktora bir uğrasaydın sürekli alttan bakıyorlardı sana açılma falan var mıydı?

cuma doktorum vardi alttan bakti kafasina dokundu ama acilma hakkinda bise demedi artik dogum yapabilirsin heran dedi bu cuma tekrar gidicem

Canım morelini hiç bozma... doktorunun vardır bir bildiği.....

Bentylena....

Serap Bilbey

Allah analı babalı büyütsün

Ne güsel haberler var....

Seçkin38 doğurdun mu şekerim...

Bu bebekler Ağustosu beklemicek galiba

cuma doktorum vardi alttan bakti kafasina dokundu ama acilma hakkinda bise demedi artik dogum yapabilirsin heran dedi bu cuma tekrar gidicem

Canım telaş etme....

Bu haftada doğsa bile "erken doğum" denilmiyor artık.... o yüzden hiç kafana takma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…