**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

ben korkmuyorum hatta erken dogurayım diye dua ediyorum hatta abartıp evde agır işler falan yapıyorum ama nafile gelmiyo inatcı kız :))

aman canim cokta erken iyi deil ben 38,haftayi bekleemek istiyorum kucuk bebekte zor oluyo iyice toparlansin

Ayy ne güsel
Heyecanla bekliyoruz ilk meleğimizi

Amanın merak ettim ben şimdi seni :18::18:

Zaten ben sizi merak etmekten doğuracam

canim iyiyim merak etme ama gercekten cok sik sanccim oluyo dogurcam diye korkuyorum

kasım hamişlerinden doğuran yok herhalde daha. bizim sezeryan tarihimiz 15 temmuz. ilk ben doğurccam heralde

yarın sabah benim için büyük günnn 9 ayın sonunda nihayetinde bebişime sabah kontrole gittim rahimde incelme varmış yarın sabah sezercik olucam dua edin benim için topiğin ilk bebeği geliyo rabbimin izni ile:))) allahım önce beni sonra da sizleri bir avazda kurtarsın inşallah...

evet cnm izmirdeyim. Tahliller için Konak kadın doğum evine gidiyorum,doktorum orda çalışıyor.Alsancakta'da özel muayenesine gidiyorum.Adı Gonca Aksoy.
ultrason ölçümlerine göre 11 ağustos, sezeryan olacağı ve doktorum 1 ağustos itibari ile izne çıkacağı izin % 100 olmamakla birlikte 29 temmuz diye konuştuk.
seninde hayırlısı olsun cnm,sağlıkla gelsin inşallah

geçmiş olsun canım ya sakın soğuk karpuz kavun yiyip mideyi üşütmeyes,in dikkat et biras

teşekkür ederim canım sağol,evet biraz dikkat etmem lazım

cnm maşallah sana ve bebişine,sezeryan günümüz aynı cnm ama sen bir hafta gerisin nasıl aynı güne doğumlarımız denk geliyorki onu anliyamadım,benim sat,ım 31 ekim cnm,seninki kaç

cnm benim sat 8 kasım bugüne kadar ultrason ölçümlerinde 13-15 ağustos arasıydı doğum tarihi. c.tesi günü 11 ağustos olarak verdi,sezeryan olacağım için ve doktorum 1 ağustosta izne ayrılacağı için 29 temmuz gibi düşünelim dedi. erken değil mi dedim,değil gelişi gayet yolunda. zaten o güne kadar takibimiz devam edecek dedi.

canım büyük ve güzel heyecan.Allah yardımıcın olsun,sağlıkla sıhhatle kucaklamak nasip olsun.Dualarımız seninle.Allah'a emanet olun.

kızlar ben 2 gündür kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
ayaktayken ağrı geliyo nefesim kesiliyor sanıyorum.
otururken çok anlamıyorum ama yatarken kasıklarım batıyo
ayakta dururkenki ağrı belime ve bacağıma vuruyo korkuyorum yaa
dr um tatilde
ama ben yarın gidicem arkadaşına muayene olucam nst ye bağlanayım belki de gerçek ağrıdır.
bi de gece rüyamda normal doğum yaptığımı gördüm.
ve ağrısız doğuruyodum şok oldum
şimdi işteyim
ama ben 37 ye kadar çalışamıcam galiba

mrb arkadaşlar.doğuran yokgaliba. ben burada doktorumu seçtim. bilmeyenleriçin tekrarlayım doğum için ailemin yanına konyaya geldim. yarın doktorumlailk muyaneyi yapacağız bakalım o neler söyleyecek. hakkımızda hayırlısı....

serap bugün için doğuma giriyormuş Allah sağlıkla sıhhatle bebebğini kucaklamayı nasip etsin. hepimize inş. çok heyecanlı topiğimizin ilk bebeği geliyor.

burada pek internete giremiyorum ben. sizleri merak edip bakmak istedim... her şey yolunda gibi... umarım hep deöyle olur.

az önce dr dan geldik oğluşum pek kendini göstermedi bu sefer ama dr hareketleri gelişimi gayet iyi dedi biraz kasılmalarım oluyormuş nst ye görte ama o normal dedi 1 haftada 200 gr almış oğluşum 3030 gr olmuş dedi bu haftadan sonra artık bu kadar artmaz dedi sezeryan gününe karar vermedi henüz ama 18 i gibi olur heralde dedi haftaya kesin söyleriz dedi eğer kendi kendine gelmezse dedi ilk oğluşum sezeryan olmak zorunda olmuştu doğum kanalına girmeyince o yüzden mecburen bu da sezeryan canım sende dikkat et kendine mideni üşütmüşsün sanki
yıldız cım dikkat etkendine dinlen sana söylüyorum ama bende çalışırken hiç izin rapor kullanmamıştım kendini yormamaya dikkat et iyice dinlen
valla keramos metpamid bulantı hapı sütü artırıyormuş öyle dediler ilk doğumdan tecrübe arkadaşlar protein direk sütü artırıyor her gün mutlaka yumurta kırmızı et yiyince süt artıyor aslında zamanı olsa boza da çok güzel artırıyor sütü yeşillik dereotu yeşil soğan bulgur da artırır ama gaz yaptığı için ilk günler tavsiye edilmez

Maşallah prensese Hamburger mi

O tansiyon düşmesi bende de var

Tarih de belli olmuş ohh ne güzell

kasım hamişlerinden doğuran yok herhalde daha. bizim sezeryan tarihimiz 15 temmuz. ilk ben doğurccam heralde

Serap var önce, sonra Betylena var, ama sonrası piyangooo

Ayy çok heyecanlıı
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inş

En kısa zamanda da haber+foto isteriss

Biz aylaklar bile ahh uhh yaparak hareket eder olduk, sen bi de çalışıyorsun, yorgunluktandır muhtemelen :44:

Amin canım...
Güzel haberlerini bekliyoruz...
Allah sağlık versin, herşey kolayca olsun bitsin inşallah

önemli olan sağlık... sen işin içindesin en iyisini bilirsin...
git bakalım ne durumdasın:26:

ayyy valla dayanamıcam galiba kafasını basıyo aşağı aşağı
Amin canım...
Güzel haberlerini bekliyoruz...
Allah sağlık versin, herşey kolayca olsun bitsin inşallah

önemli olan sağlık... sen işin içindesin en iyisini bilirsin...
git bakalım ne durumdasın:26:

bilmek de çok kötü yaa
aklıma neler geliyo neler
dr umda tatilde ya bu adam elle muayene etmek isterse
naparım

Yeni drlarımıza gittik bugün (kocişin arkadaşı ve onun hocası), kızım sevdi yeni dr abisini ve amcasını, pek bi kıpırdaktı
Benim de içime sindi, şükür!..

Bebişim 50 cm 2650 gr olmuş, 8 günde 410 gr almış
Kan tahlillerim gayet normal, hiç bir sıkıntımız yok

Bundan sonra her hafta gidecekmişim

Aaa önemli bişeyi unuttum, çoçukum yine iki kat olmuş :96::96:
Son haftada bile dönen var dedi dr amca, inş bakalım :26:

Son düzenleme:

maşallahhhh

yaa bunca grmı nasıl aldırıyorsunuz bebelerinize???
ben sıcaktan yemek yiyemiyorum, bebem napıyor acaba???
ctesi doktora gidices...

maşallahhhh

yaa bunca grmı nasıl aldırıyorsunuz bebelerinize???
ben sıcaktan yemek yiyemiyorum, bebem napıyor acaba???
ctesi doktora gidices...

Canım ben çok az yemek yiyorum, dediğin gibi sıcakta hiç gitmiyor
Ama çok fazla meyve yiyorum O yarıyor olabilir :44:

ayyy maşallah uzun olucak. kilo da iyi.
yine 2 kat maşallah bu kız kesin jimnastikçi

ohhh yiyin meyveleri ben onu da yiyemiyom şeker yüzünden büyümicek oğlum

geçmiş olsun cnm. gün içinde 1-2 kere bende de ağrı oluyor doktorum yalancı kasılma dedi. eğer en ufak bir kanama yada su boşalması olursa hemen gelirsin dedi.Allah korusun.:18:
son haftalardayız senin işin birde yoğun bu zamana kadar maşallah iyi çalıştın.Korkulcak birşey yoktur inşallah.Doktordan iyi haberlerle dönersin umarım.

Maşallah prensese Hamburger mi

O tansiyon düşmesi bende de var

Tarih de belli olmuş ohh ne güzell

sağol cnm,evet hamburger benzetmesi yaptı
tarih belli olduğundan beri eşimle leyla gibiyiz,geceleri zaten uyuyamıyordum hepten kaçtı uykum :96:

canım maşallah prensesine.doktora içinin sinmesine sevindim.
kim canım doktorun nereye gittin

iyi güzel haberler var gene topicte sevindim. İlk bebeğimiz de geliyor hadi darısı başımıza bakalım Tam günü bilmek daha heyecanlı gibi siz ne dersiniz? Bizimkilerin ne zaman gelecekleri şimdilik belli olmadığı için daha uzakmış gibi görünüyor ama sancılar gelince anlayacağız ne kadar az zaman kalmış olduğunu

ayyy maşallah uzun olucak. kilo da iyi.
yine 2 kat maşallah bu kız kesin jimnastikçi

ohhh yiyin meyveleri ben onu da yiyemiyom şeker yüzünden büyümicek oğlum

Saol canım, Berke de büyücek kocaman abi olacak annesi

Bi de drlar yeri daraldıkça az hareket eder diyorlar, halt yimişler bizim zillinin yanında

Saol canım
Leyla gibi dolanmak en doğal hakkımız

Tepecik Eğitim Araştırmada, Ahmet Güler..

canım umarım yoktur.
senle sat larımız aynı biliyosun.
aynı zamanda doğum yaparız inşallah..
erken olmasın..

canım umarım yoktur.
senle sat larımız aynı biliyosun.
aynı zamanda doğum yaparız inşallah..
erken olmasın..

sağlıkla canım inşallah. evet cnm satlar aynı.doktorun normal doğum mu diyor senin için, benim sezeryan olacak. verdiği tarih 38. hafta oluyor

pur'cum doktorun hayırlı uğurlu olsun.bu durmda doğum hastanede olacak dimi ?

işallah meyve yeterli oluyordur. bende serinletiyor diye sık sık yiyorum
soğuk süt sevmem diye sütte içemiyorum artık
yoğurt ayran cacık takılıyoruz son günlerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…