hoşgeldin cnm bebegin hayırlı olsun, bende yeniyim seninde dedigin gibi bende sessiz takipcilerdendim kilo konusunda rekoru kimseye vermem şuana kadar 26 kilo aldım ve daha 6 haftam var doguma ama sezeryan istiyorum oyüzden daha erken olucak sanırımArkadaşlar selam aslında bende kasım 2010 hamilelerindenim sat a göre 30 Temmuz ama ilk doğumum sezeryan olduğu için dr 18 temmuz haftası alırız dedi net bir tarih belirtmedi, ben sizin uzun süredir sessiz bir takipçinizim bebeklerinizin ağırlığını sizde olan değişiklikleri hiç topiğe yazmasam da takip edenlerdenim ama artık bende sizin aranıza katılmak isterim eğer çok geç kalmadı isem, Çünkü ne güzel kendi aranızda bir iletişim sağlamışsınız imrenerek okuyorum yazdıklarınızı ilk oğlumun adı kaan 6 yaşında şimdiki bebeğimiz gene erkek olacak ismini oğlum koydu "hakan" bu hafta işyerindeki son haftam ptesi itibari ile izne ayrılıyorum toplamda 16 kg aldım sanırım en fazla alan ben oldum okuduğum kadarıyla benden bu kadar şimdilik arkadaşlar yeni eve taşındığımız için henüz evde internet bağlantımız yapılmadı haftasonuna kadar evden bağlantı sorunu da halledilir benden şimdilik bu kadar
Slm kizlar hepinizin kaNdili mubarek olsun birbirimize dua etmeyi unutmayalim
purcum dogum gunun kutlu olsun canim hep pesin sirami dogmusuz ne :))))))
toplight aramiza hg canim hayirli olsun oglusun
selam kislar ben yine havuzdaydim az once geldim yarindan sonra hava bozcakmis firsati degerlendirayim dedim
hoşgeldin cnm bebegin hayırlı olsun, bende yeniyim seninde dedigin gibi bende sessiz takipcilerdendim kilo konusunda rekoru kimseye vermem şuana kadar 26 kilo aldım ve daha 6 haftam var doguma ama sezeryan istiyorum oyüzden daha erken olucak sanırım
valla işlerden fırsat buldukça yazdıklarınızı okumaya çalışıyordumHoşgeldin diyeceğim ama sen zaten aramızdaymışın
Geç değil daha bebişlerimizi boyumuz kadar yapacaz burada
saolasın göbüş sana ne soracağım sen bebekte de aynı nicki mi kullanıyordun? orda göbüşün lezzet diyarı vardı çok güzel yemek tarifleri verirdi hep merak ediyorum yoksa sen o musun?hoşgeldin Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Valla deneyimli güya ama ben ikinci çocuk olayını tamamen gündemimden çıkarmıştım nerdeyse beynimi sıfırlamışım hatta hastane çantamı hazırlarken bile sizlerden kopya çektim bebeğin bütün kıyafetlerini yeniden aldım bütün herşeyi elden çıkarmışım:)daha once katılsaymıssın aramıza keske deneyımlı anne olarak soru bombardımanı yapardık sana
bundan sonrada bızımle olmana cok sevınırız..dogumada az kalmıs.Allah yavrucuklarını bagıslasın hayırlısıyla Hakan'ı(cooooook severım bu ısmı) kucagına alırsın ınsallah ..
bızde bı TurkuazM hanım var rekor ondaydı ama bayadır yazmadı kılosunu
gorusmek uzere hep beklerız :80:
benim ilk doğumumdaydı rekor 30 kilo ile tamamlamıştım ama bebek doğduktan sonra 4. ayda diyetisyen kontrolünde diyete başlayıp 6 ayda 25 kg vermiştim ama bu hamileliğimde çok kilolu olarak başladım hatta ilk 5 ay hiç kilo almadım 6. ayda 7 kilo aldımdiğer kiloları da 8. ayda aldım inşallah daha fazla almam çünkü artık çok ağırlaştım yatıp kalkmak çok zor geliyor banahoşgeldin cnm bebegin hayırlı olsun, bende yeniyim seninde dedigin gibi bende sessiz takipcilerdendim kilo konusunda rekoru kimseye vermem şuana kadar 26 kilo aldım ve daha 6 haftam var doguma ama sezeryan istiyorum oyüzden daha erken olucak sanırım
teşekkürler turkuazMSlm kizlar hepinizin kaNdili mubarek olsun birbirimize dua etmeyi unutmayalim
purcum dogum gunun kutlu olsun canim hep pesin sirami dogmusuz ne :))))))
toplight aramiza hg canim hayirli olsun oglusun
hoşgeldin cnm bebegin hayırlı olsun, bende yeniyim seninde dedigin gibi bende sessiz takipcilerdendim kilo konusunda rekoru kimseye vermem şuana kadar 26 kilo aldım ve daha 6 haftam var doguma ama sezeryan istiyorum oyüzden daha erken olucak sanırım
neeeeeeeee 26 mııanaaam bende kendıme kızıyordum 16 kılo aldım dıye doktoruma senı solıyımde rahatlıyım bari kkikikikikikiki kıslar topıkte benden once dogurcak olan yokmu yahu cok tırsıyorum ben bı ıkı dogum hıkayesı okusamda rahatlasam yada bursadaki kızlar gelın elımı tutun dogumda olmazmı yıldırım dorukta dogurcam hepınızı beklerım bu gurbet elde yalnız bırakmayın beni
seçkin normal doğum mu olacak? benim ilki de sezeryan olmuştu ameliyathane aile meclisi gibi olmuştu kardeşimin eşi dr o girmişti elimi o tutmuştu epidural sezeryan olmuştum ben de teyzemin kızı da aynı hastanede intern dü o da girmişti hatta bebeği o teslim almıştı dr danneeeeeeeee 26 mııanaaam bende kendıme kızıyordum 16 kılo aldım dıye doktoruma senı solıyımde rahatlıyım bari kkikikikikikiki kıslar topıkte benden once dogurcak olan yokmu yahu cok tırsıyorum ben bı ıkı dogum hıkayesı okusamda rahatlasam yada bursadaki kızlar gelın elımı tutun dogumda olmazmı yıldırım dorukta dogurcam hepınızı beklerım bu gurbet elde yalnız bırakmayın beni
saolasın göbüş sana ne soracağım sen bebekte de aynı nicki mi kullanıyordun? orda göbüşün lezzet diyarı vardı çok güzel yemek tarifleri verirdi hep merak ediyorum yoksa sen o musun?
en basta en cok kılo alan sendın hale bak yaaa sımdı zayıf kaldınay en iyiniz ben miyim yoksam şuan itibariyle tam 12 kilo almış bulunmaktayım. ama bunu şeker yüzünden yaptığım diyete bağlıyorum yoksa 20 ye dayanmıştım kesin ilk 6 ayda 8 kilo alan biri olarak.
herkese merhaba,
bugün hastanede hemogram için tahlilim ve pıhtılaşma takibi için ultrason takibim vardı. ultrason iyi geçti çok şükür. sonuç kağıdında ağırlığı da yazıyordu.
2.307 gr olmuş maşallah kuzuma
c.tesi doktor kontrolümüz var bakalım 3 günde kaç gr alacak
evet cnm e bebek te ki göbüş benim, artık girmiyorum. göbüşün lezzet diyarı isminde blog sayfam var istersen oradan takip edebilirsin
ne gusel haberler masallah
pıtırcık buyumus gecen kontrolden bu yana nekadar almıs
ben de çok çok uzun zamandır girmiyorum bebeğe ordaki saçma sapan tartışmalar yüzünden bırakmıştım blogundan bakarım o zaman çok güzel hatay yemekleri tarifi veriyordun az yemek yapmadım senin tariflerinden
bu arada bebişin de maşşalah gayet iyi imiş hadi bakalım kaç gr alacak ctesi ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?