sağol mehtapcım..togiii ne ciciymiş odanıs... mutlu huzurlu ve sağlıklı büyüsün oğlun bu odada inş.
teşekkürler...cok sirin cnm bayildim hayirli ugurlu olsun
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgüzelll çokkk tatlııı güle güle kullann canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayır olsun ruyan
benm makınada 24 dk bı program var onda yıkadım hepsını nasılsa kırlı degıller..2 posta yıkanana kadar dıgerı kurudu zaten ..yıkama kurutma ısı kolay ..daha utuye bulasamadım
ohh sabah sabah kolay gelsin bakalımgunaydın annecıkler
ben bu saatte lohusa serbetı bardaklarımı yapıyorum
Kızlarrr bebişin eşyalarını attım makinaya yıkanıyorrr bi postasını astım bile
bende hergun bugun baslıcam dıyorum ama o gun gelemedı bı turlu :86:benim makınada da15 dk var bide 32 dk. 15 dk az olur diye 32. dk lık ayarda yıkıyorum. dedğin gibi kirli değiller. kurusun belki ütüyüde yaparım bugün gemcim üşenmezsem
ohh sabah sabah kolay gelsin bakalım
hamarat canım bu hatunlar.. sanada kolay gelsin
Eki Görüntüle 216220
lohusa bardagı dedıgım sey bu ıste
bıldıgınız mıka bardak,fırfır mt ıle satılıyo kesıp kesıp dıkıyyorum..uzerıne susler alıcam cıkabılırsem ama on fıkır olsun dıye ekledım ...ısteyen her bardaga yapabılır ben kalabalık olucak dusuncesı ıle bu bardakları aldım kullan at..cam bardaklarda daha sık duruyor tabıkısı
eline sağlık gem
çok cahilim kanımca ben lahusa şerbeti nasıl oluyoki
"Beni Doğurtunmu" dedin
YAŞASIN EVDE OLMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK...
canım mevlutte vermıyoruz bız mevlutten once gelenler ıcın ıkram bu..ee zaten ramazan cok kısı gelmes herkes mevlute gelır ..mevlutte et-pıla-ayran 3lusu oluyo bızde..ben yınede 50 tane aldırdım bardak 25 tanesı 2 tl mıydı neydı ama fırfırlar 1 mt aldım mavı 1 mt beyaz ..1 mtden 15 tane cıktı 30 tanede fırfırım olcak cıkarıp takıcaz ..ay cokmu karısık anlattım :44: tuhafıyeden aldık cıcım ..zaten bı dunya alternatıf sunuyolar sana ne yapıcanı soleyınceevet cnm napiim kaç yıldır tanıdığım doktor,beni bilen,takip eden dr. o girerse daha güvende olucam ama nasip artık.
süper canım tadını çıkar
togicim,odanız çok güzel,çok ferah çok beğendim.sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah
gemcim,bardak süslemesi gayet güzel. aslında bende istiyorum ama benim çevrem,akrabam çok mevlüdde sadece bayanlar olduğu halde 100 kişiyi geçer bu yüzden üşeniyorum. belki 20-30 tane hastane sonrası eve ilk gelecek olanlar için yapabilirim özencim var çünkü. bu lastikli kumaşları tuhafitede bulabilir miyim :44:
amın canım cumlemızın dualrı kabul olur ınsallahherkese merhaba,
mirac kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun. Rabbim bu mübarek günde yavrularımızı zamanında sağlıkla sıhhatle kucaklamamızı nasip etsin.
benim göbeğimin büyümesi durdu sanki,gözüme küçük gelmeye başladı. bi kaç gündür taktım kafaya. yarın kan tahlillerim için hastaneye gidicem bi sorayım doktoruma. c.tesi de muayenesinde kontrolüm var ölçsün biçsin bakalım
Pur'cum iyiki doğdunnnnnnn yeni yaşın kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydın annecıkler
ben bu saatte lohusa serbetı bardaklarımı yapıyorum
Eki Görüntüle 216220
lohusa bardagı dedıgım sey bu ıste
bıldıgınız mıka bardak,fırfır mt ıle satılıyo kesıp kesıp dıkıyyorum..uzerıne susler alıcam cıkabılırsem ama on fıkır olsun dıye ekledım ...ısteyen her bardaga yapabılır ben kalabalık olucak dusuncesı ıle bu bardakları aldım kullan at..cam bardaklarda daha sık duruyor tabıkısı
herkese merhaba,
mirac kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun. Rabbim bu mübarek günde yavrularımızı zamanında sağlıkla sıhhatle kucaklamamızı nasip etsin.
benim göbeğimin büyümesi durdu sanki,gözüme küçük gelmeye başladı. bi kaç gündür taktım kafaya. yarın kan tahlillerim için hastaneye gidicem bi sorayım doktoruma. c.tesi de muayenesinde kontrolüm var ölçsün biçsin bakalım
canım mevlutte vermıyoruz bız mevlutten once gelenler ıcın ıkram bu..ee zaten ramazan cok kısı gelmes herkes mevlute gelır ..mevlutte et-pıla-ayran 3lusu oluyo bızde..ben yınede 50 tane aldırdım bardak 25 tanesı 2 tl mıydı neydı ama fırfırlar 1 mt aldım mavı 1 mt beyaz ..1 mtden 15 tane cıktı 30 tanede fırfırım olcak cıkarıp takıcaz ..ay cokmu karısık anlattım :44: tuhafıyeden aldık cıcım ..zaten bı dunya alternatıf sunuyolar sana ne yapıcanı soleyınce
amın canım cumlemızın dualrı kabul olur ınsallah
banda kuculdu gıbı gelıo annem gormedı 3 gundur asagı ınmıstır sana ole gelıodur dıdı :26:
ıyı hatırlattın bende cmtsı randevumu alıyım
koceyı yolladıktan sora uyuyamadım bardaklarda bana bakıodu gelın bakıyımmmmmm sız sole dıdım :111:Teşekkürler canım
Hayırdır rüyanda mı gördün o saatte
Pek cicişş
Demek ki, büyüyecek yer kalmamış
Benim göbeğim de son 2 haftada inanılmaz büyüdü ve büyümeye devam ediyor, ne zormuş böyle
hayırlı kandiller kızlar Alllah dualarımızı kabul etsin inşallh. Ya bu topikten mi devam edeceğiz , doğuma kadar diğerinden mi yoksa herikisi mi
Gemcim bardaklara başlamışsın ellerine sağlık son hallerinin resimlerini de bekliyoruz. Gece uyuyamıyorum sıkıntıdan cam açık uyuyorum sanırım üşüttüm hiç iyi hissetmiyorum bugün
koceyı yolladıktan sora uyuyamadım bardaklarda bana bakıodu gelın bakıyımmmmmm sız sole dıdım :111:
burdayız cnm gıtmıyoruz dıger tarafa :86:
son hallerı ıcın benım cıkıp süs püs bısıler almam llasım kısmet
dun gece cok serındı bursa donduk bız bıde deprem oldu amaan pek fena bı geceydı uyuyamadım korkudan
bizde de benzer adetler canım. mevlüt öncesi eve gelenler için ve melütte de şerbet veriliyor ama şart değil. mevlütte zahmetli olur şerbet yaptırmıycam. ayran ve limonata yeterli. doğum arkası eve gelenler için bende hazırlayayım süslerden
küçüldü gibi düşünen tek değilmişim,ay giderek paronayak oldum. birde bu ara göbeğimi gören erkek karnı diyor.kendi doktoruma 3, pur'un deyimiyle yedek doktora 2 kere sorduk.
ama bu çevre yok mu bu çevre aklımı bulandırdı. bu c.tesi bi daha sorucam :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?