**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

gunaydın annecıkler

ben bu saatte lohusa serbetı bardaklarımı yapıyorum

benim makınada da15 dk var bide 32 dk. 15 dk az olur diye 32. dk lık ayarda yıkıyorum. dedğin gibi kirli değiller. kurusun belki ütüyüde yaparım bugün gemcim üşenmezsem

benim makınada da15 dk var bide 32 dk. 15 dk az olur diye 32. dk lık ayarda yıkıyorum. dedğin gibi kirli değiller. kurusun belki ütüyüde yaparım bugün gemcim üşenmezsem
bende hergun bugun baslıcam dıyorum ama o gun gelemedı bı turlu :86:
ohh sabah sabah kolay gelsin bakalım

hamarat canım bu hatunlar.. sanada kolay gelsin

dımıııı hele ben bu saatte kalkıcam bıde ıs yapıcam olcak ıs degıl :111:

buaradaaaaaa kandılınız mubarek olsun bayanlar Allah nıcelerını nasıp etsın ınsallah

lohusa bardagı dedıgım sey bu ıste

bıldıgınız mıka bardak,fırfır mt ıle satılıyo kesıp kesıp dıkıyyorum..uzerıne susler alıcam cıkabılırsem ama on fıkır olsun dıye ekledım ...ısteyen her bardaga yapabılır ben kalabalık olucak dusuncesı ıle bu bardakları aldım kullan at..cam bardaklarda daha sık duruyor tabıkısı

eline sağlık gem
çok cahilim kanımca ben lahusa şerbeti nasıl oluyoki

eline sağlık gem
çok cahilim kanımca ben lahusa şerbeti nasıl oluyoki

daha bıtmedı bu halıyle bıseye benzetemedım ben

cahıllık degıl canım cogu yorede yapılan bısı degılmıs ...lohusa sekerı dıye bısı var kırmızı ...bızde bu seker su ıle kaynatılır ıcıne karanfıl atılır yazın soguk kısın sıcak ıkram edılır lohusa donemınde zıyarete gelenlere..

hatta cakma lohusa serbetıde var sekerle suyu kaynatıosun kırmısı gıda boyası atıosun al sana lohusa serbetı :86:

"Beni Doğurtunmu" dedin

evet cnm napiim kaç yıldır tanıdığım doktor,beni bilen,takip eden dr. o girerse daha güvende olucam ama nasip artık.

YAŞASIN EVDE OLMAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK...

süper canım tadını çıkar

togicim,odanız çok güzel,çok ferah çok beğendim.sağlıkla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah

gemcim,bardak süslemesi gayet güzel. aslında bende istiyorum ama benim çevrem,akrabam çok mevlüdde sadece bayanlar olduğu halde 100 kişiyi geçer bu yüzden üşeniyorum. belki 20-30 tane hastane sonrası eve ilk gelecek olanlar için yapabilirim özencim var çünkü. bu lastikli kumaşları tuhafitede bulabilir miyim :44:

herkese merhaba,

mirac kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun. Rabbim bu mübarek günde yavrularımızı zamanında sağlıkla sıhhatle kucaklamamızı nasip etsin.

benim göbeğimin büyümesi durdu sanki,gözüme küçük gelmeye başladı. bi kaç gündür taktım kafaya. yarın kan tahlillerim için hastaneye gidicem bi sorayım doktoruma. c.tesi de muayenesinde kontrolüm var ölçsün biçsin bakalım

canım mevlutte vermıyoruz bız mevlutten once gelenler ıcın ıkram bu..ee zaten ramazan cok kısı gelmes herkes mevlute gelır ..mevlutte et-pıla-ayran 3lusu oluyo bızde..ben yınede 50 tane aldırdım bardak 25 tanesı 2 tl mıydı neydı ama fırfırlar 1 mt aldım mavı 1 mt beyaz ..1 mtden 15 tane cıktı 30 tanede fırfırım olcak cıkarıp takıcaz ..ay cokmu karısık anlattım :44: tuhafıyeden aldık cıcım ..zaten bı dunya alternatıf sunuyolar sana ne yapıcanı soleyınce
amın canım cumlemızın dualrı kabul olur ınsallah
banda kuculdu gıbı gelıo annem gormedı 3 gundur asagı ınmıstır sana ole gelıodur dıdı :26:

ıyı hatırlattın bende cmtsı randevumu alıyım

merhaba anneler. kandiliniz mübarek olsun, Allah bu mübarek günde bütün dualarımızı kabul eylesin inş... hepimizin gönlündekileri hayırlı çocuklarımızı da sağlıklı etsin.amin.

Pur'cum iyiki doğdunnnnnnn yeni yaşın kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

Teşekkürler canım

gunaydın annecıkler

ben bu saatte lohusa serbetı bardaklarımı yapıyorum

Hayırdır rüyanda mı gördün o saatte

Pek cicişş

Demek ki, büyüyecek yer kalmamış
Benim göbeğim de son 2 haftada inanılmaz büyüdü ve büyümeye devam ediyor, ne zormuş böyle

hayırlı kandiller kızlar Alllah dualarımızı kabul etsin inşallh. Ya bu topikten mi devam edeceğiz , doğuma kadar diğerinden mi yoksa herikisi mi
Gemcim bardaklara başlamışsın ellerine sağlık son hallerinin resimlerini de bekliyoruz. Gece uyuyamıyorum sıkıntıdan cam açık uyuyorum sanırım üşüttüm hiç iyi hissetmiyorum bugün

bizde de benzer adetler canım. mevlüt öncesi eve gelenler için ve melütte de şerbet veriliyor ama şart değil. mevlütte zahmetli olur şerbet yaptırmıycam. ayran ve limonata yeterli. doğum arkası eve gelenler için bende hazırlayayım süslerden

küçüldü gibi düşünen tek değilmişim,ay giderek paronayak oldum. birde bu ara göbeğimi gören erkek karnı diyor.kendi doktoruma 3, pur'un deyimiyle yedek doktora 2 kere sorduk.
ama bu çevre yok mu bu çevre aklımı bulandırdı. bu c.tesi bi daha sorucam :86:

koceyı yolladıktan sora uyuyamadım bardaklarda bana bakıodu gelın bakıyımmmmmm sız sole dıdım :111:

burdayız cnm gıtmıyoruz dıger tarafa :86:
son hallerı ıcın benım cıkıp süs püs bısıler almam llasım kısmet
dun gece cok serındı bursa donduk bız bıde deprem oldu amaan pek fena bı geceydı uyuyamadım korkudan

tmm burdan takip edeyim bende süs alınca koyarsın o zamanduydum depremi canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın inşalalh.

mevlutte zor ıs vazgec bencede

yok canım ya dırek kız gobusu senınkı erkek gobusu gormemıs onu dıyenler
bende bole bılmıs bılmıs kesın erkek dıenlere uyusluguna bıde popoma bakın dıorum aaaaaa kız demekkı dıolar o anda kız olduguna kesın kanaat getırıolar ..hayır erkek dıyorum sapıtıyo ınsanlar :111:

genısleyen bır popom ve sıvrı bır karnım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…