ya bir de riskli gebelikti. 9 ay boyu progesteron iğnesi yedim, 3. haftaydı daha gebelik şekerim çıktı,günde 4 kez insülin yaptım. doğuma gidesiye dek kustum, 9 ay diyet yaptım yarım portakal için ara öğün saati bekledim deli gibiibi...hipotiroiddi,pcostu ne ararsan vardı...35. haftaya dek haftada 6 gün tüm gün ayakta çalıştım.sanki çok kolay geçirmişim gibi hamileliği özlüyorum.elim göbeğimde uyuyormuşum hala,okşaya okşaya
aynı sorun bizde de var canımKızlar sarılıkla ilgili yaşadıklarınızı yazar mısınız lütfeeennçıldırıcam .. siz neler yaptınız? sarılık değerleri kaç vs...
aynı sorun bizde de var canım
pazartesi hastaneye yattık 20 ydi değerimiz
fototerapi aldık iki gün
ve 2 saatte 30-35 cc civarında süt verdim hep
hala da o şekilde devam etmeye çalışıyorum.
dün değerimiz 9 du. ama beslenme çok önemliymiş
yoksa düşmez miş dğerler
çok teşekkür ederim sayende yaptım valla..http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
burda gebelik için olanı sen çocuk olarak değiştir aynı yolu takip et :)
keramos cum sol gögsüm düzeldi Allah razı olsun.. şimdi sıra sağdaben bi tüpü bitirmek üzereyim.
geceleri yıkaması zor oluyor die gece sürmeyi bıraktım. gündüz sürüyorum.
bağırmadan oflamadan emzirebiliyorum artık...
umarım sende de işe yarar...
sarılık için lavanta demleyin için çok iyi geliyo sarılığaevet şapkayı çıkarınca indi pütürler :)) sıkıntılı kızım benim..
kızlar biz sarılık konusunda pes ettik artık.eşimle ters düştük.delik deşik oldu kızım diyo eşim..tahlil mahlil yaptırmayacaksın dedi.Ben de dün son kez gidecektim..korkudan gidemedim..Zaten çok yüksek değerlere çıkmamıştı sarılık. 15 güne kadar geçer değil mi ..??
15. gün hem kilosuna baktırayım diyorum.Hem de geçmiş olur sarılık inş...
Siz ne yapıyosunuz sarılık konusunda??
maşallah tosuna tabi sana da maşallah canım iyicesaret kutlarımOglumu uyutmusken dogum hikayemi yazim size....
Sali gunu sabah 9 da hastanedeydim dogumhaneye gittim doktor geldi acikligima bakildi 1 cm ultrasonda bebege bakildi 3.800 civari dedi doktor 10.00 da suni sanci verildi ogle arasi kasilmalarin basladi 125 leri gosteriyordu sancim aman dedim sanci buysa cok kolay cekerim bunu diyordum arkadasim ziyaretime geldi guluyorduk hatta..... Ogleden sonra 3 bilemedin 4 gibi hatirlamiyorum suni sanci etkisini gostermeye basladi aman allahim yok boyle birsey belimden aldi agri kopuyo belim dayanamiyorum doktoru cagirttirdim sezeryane al beni diye muayene etti iyi hersey dedi devam ben agliyorum yalvariyorum doktora ama yok son zamanlara dogru sanci hic durmadi gibi birsey yok boyle birsey ama cok kotu ve cekilmez birsey surekli konusuyor yalvariyordum ben normal yapamam uyusturun beni ve dayanamiyorum diyordum cogunu hatirlamiyorum bile ikinma zamanlari geldiginde cok iyi degerlendirdim acilma iyi gitti saat gece yarisina yakladtiginda catala alindim 3 ikinma ve ebenin birden kuvvetlice karnima bastirmasi sonucu pirt diye cikiverdi oglum kesi atildi 7-8 tane dikisim var cok sukur yirtigim olmadi ve tosunum topigin sampiyonu olarak 4250 kilo ve 52 cm olarak 09.08.2011 tarihinde dogdu.....
Hala o aksam aklima geldikce cildiriyorum daha cocuk mocuk yapmayi dusunmuyorum tosunum yeter bana..,:)))
ve oglum ruyamda gordugum gibi kara sacli veeee annesine benziyor bu cok hosuma gidiyor......
sonunda bizim kızımızda aramızda rabbime çok şükür sağlıklı sadece biraz sarılığımız var ama onuda atlatıcaz inş.3.400gr doğduk şimdilik herşey yolunda
sarılık için lavanta demleyin için çok iyi geliyo sarılığa
kaç günlük oldunuz peki şimdi? bi de ne zaman tekrar göstermek gerekir acaba? ben 15. günü beklemekle beklememek arasında kaldım..ya artarsa
bugün 9 günlük olduk
dün değerimiz 9.9 du
ama bizim idrar yolu enfeksiyonumuz da var
10 gün sonra kontorole gidicez
heralde o zaman yine bakılır sarılığı da
anladım canım..biz de 10 günlük olduk..idrar yolu enf.. için ne yaptılar? yani tedavi olarak?[/QTE]
öncelikle duyarlı olduğu antibiyotiği tespit ettiler
sonrasında da damardan antibiyotik tedavisi 3 gün
yarından itibaren de iğnelere devam edilecek 6 gün boynca
inşallah geçer de tekar hastaneye yatmka zorunda kalmayız
Offf bu cocuk bakmak ne zor sey yaaa odum kopuyor herseyden kussa bile gpanik oluyorum birsey olcak diye aklim cikiyor cok emse bi dert emmese bi dert bu aksam her emzirmemin ardindan kaka yapti 3 defa pespese sonra cisini yapoyo ve her defasinda belinden veya bacagindan cikiyo gobegi islaniyor offf bu cocugu buyutene kadar kafayi yerim ben herhalde herseye cok takiliyorum
İyi olmanıza sevindim
Ayy maşallah, dombik dombiktir şimdi meleğin ne güzel
Adıyla yaşasın canım
sedacım elma yağı ve hatta gülmeyin göbeğine rakı bilem sürdük güya iyi geliyormuş olmayınca olmuyo
maşallah gülseren kızın ne güzel 3400 doğmuş doğum hikayen nasıldı zor oldu mu? teyzem gelecek diyodun doğumda yanında o mu vardı neyse birden kendimi çok meraklı gördüm:26:
canım 19 çıkmıştı bizim oo yüzden 24 saat fototerapi vermöişlerdi 15 e düşünce de çıkarmışlardı dr daha sonra götürdüğümüzde tekrar kan almayalım ağlatmayalım bebeği gececek ama biraz uzun sürecek demişti kilosu da doğum kilosunu geçince bi daha kan almadılar,
gem teyzemizde doğum yapmış darısı pur ve turkuazm teyzelerimizde hadi bakalım hayılrısı olsun
bizim bebek görme misafirlerimiz(çok yakın olmadıklarımız) yeni gelmeye başladılar şimdiye kadar sezeryandı dinlenmelisin diyorlardı bugun misafir vardı yarın gene var öğle ayrı akşam ayrı bakalım ne kadar devam edecek
anladım canım..biz de 10 günlük olduk..idrar yolu enf.. için ne yaptılar? yani tedavi olarak?[/QTE]
öncelikle duyarlı olduğu antibiyotiği tespit ettiler
sonrasında da damardan antibiyotik tedavisi 3 gün
yarından itibaren de iğnelere devam edilecek 6 gün boynca
inşallah geçer de tekar hastaneye yatmka zorunda kalmayız
anladım canım..inş. bidaha yaşamazsınız
Ayy benim kocada cok sakin ben dun aksam sinir krizi geciriyordum nerdeyse o sakin sakin halletti herseyi
benim ki altini cok cabuk kirletiyo daha emzirirken pirttttttt kakasini yapio emziriom uyuyo altini degisiom uyanio sonra yine emzir deliriyorum ya 3 kez pespese kaka yaparmi bunlar yaaaa
Canım Allah analı babalı büyütsün... geçmiş olsun dikkat et kendine...
saolun canlarım operız sızı sutlu sutluGemcim canim hayirli olsun gecmis olsun
bende firsat bulup dogum hikayemi yazamiyorum normal yapmama ragmen sutum gelmedi cok az geliyo mama verioz sarilikta olduk azicik
ıslak bezle vucudunu sıl dedı dr bana cok zorlanınca ole uyandırıyorumOffff ya bu benim tosuncuk uyanmiyor kizlar ya cok uyuyor uyandiramiyorumda bir turlu evham yapip duruyorum cok pimpirikliyim sariligimizda vardi
gozunuz aydın saglıcakla buyusun ınsallaahsonunda bizim kızımızda aramızda rabbime çok şükür sağlıklı sadece biraz sarılığımız var ama onuda atlatıcaz inş.3.400gr doğduk şimdilik herşey yolunda
al aynı muhabbet ıstee..bıde benı kaburgalarım ve sırtım baya hasar aldı dogumda normal dogum yaptım sankıAyy benim kocada cok sakin ben dun aksam sinir krizi geciriyordum nerdeyse o sakin sakin halletti herseyi
benim ki altini cok cabuk kirletiyo daha emzirirken pirttttttt kakasini yapio emziriom uyuyo altini degisiom uyanio sonra yine emzir deliriyorum ya 3 kez pespese kaka yaparmi bunlar yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?