38 haftalikti drum bana 29da gelecek demist ama nisan 21de dogdu..
sıkı takip yapmıssın bravooo
günaydınnnnn
dün gece bi sancı tuttu
eyvahhhh
oğlan durmıcak geliyo dedim
kemiklerim ayrılcaktı sanki..
göbeğim gerildiii
nasıl basıyo kafa
kızlardan önce doğurcam didim bi an..
yazık kocam da korktu
(oğlum sakin ol rahatsız etme anneyi) diyo
sanki çok dinliyo da oğlan
10 dk sonra herşey normale döndü..
oğlum kafasını kanala sokmaya çalışıyo
ne acelesi varsa
ayy 3 ağustos geliversin çok tırsıyorum:18:
3 ağustos ta saat 9 a kadar doğan aslanlarımızın yükseleni başak
10-12 arasında doğanların terazi oluyomuş
drda randevumu 10 a almış ameliyethaneden
9a kadar doğsaydı didim bari yükseleni annesiyle aynı olsaydı
kadın başladı gülmeye
napiyim canımmm seviyom burcumuuu
mrb arkadaşlar....
ben de henüz doğurmadım.
salı günü en son muyaneye gittiğimde kendim 100 gr oğlum 300 gr almış 3500 kilo olmuştu. çatı muyanesi oldum ve gerçekten çok etkilendim. o günden beridir sezeryana eğilimliyim. bu salı kontrolde doktorla konuşacağım.bakalım ne diyecek, benim doktor pek sezeryana yanaşmıyor. ama ben kafamda konuşacaklarımı tasarladım. rahmim düşmemiş henüz, doktor belkide geç kalacaksın hareketlenmeye bak, sürekli hareket halinde ol dedi.
ozench doğum yapmış. tebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün.
İlahi togii...Başak iyidir iyidir...
Özench doğurmuş muuuuu????Hala haber yok di mi?
Keramos sağol canım,iyi ki söyledin bol bol hasta bezi alayım ben..yani o muşamba gibi olanlardan.İyi misin?
benım oğlanın lakabı koca kafalı oldugem sanırım sezeryan olacaksın. kafası büyük diye mi öyle okudum sanırım. benim kızında haftasına göre başı büyük acaba banada sezeryan derlermi ki. devlet hastanesine gittiğim için çok açıklama yapmıyolar. çatı muayenesi de olmadım. haftaya gidicem doktora sorucam ama acaba sırf başı büyük diye sezeryan mı olurum merak ediyorum.hiç istemiyorum bu arada ameliyat falan. normalden korksamda en normal şekilde doğurmak isterim
merak ettık bızde ...saglıcakla kavus yavruna ınsallah senın seruvende bıttıherkese meraba:)
bi kaç gündür giremiyorum eşim geldi son hazırlıkları yapıyoruz birazcık geziyoruz.pazartesi sabah 8 de hastanede olucaz öğlene kadar işallah bebişimize kavuşucaz.sanırım pazartesi yalnız değilim geçmişi tam okuyamadım ama başka bebişlerimizden de gelenler olcak:)
gem ve selina siz de mi sezeryan olcaksınız kesinleşti mi?hayırlısıyla alalımda kucakımıza minikleri:))
Ozench sabah sabah aglattı benı yaa o nası bı çoçuktur oleeeeee masallah 41 kere...cok cok cok mutluyum sukurler olsun kavustu yavrusuna..
veee herseyın normal sekılde gelısmesı cok mutlu edıcı umarım cok zorlanmamısdır..
ay ayyy dayanamıyorum ben artık gelsın kucuk aslanım
sezeryan raconunu hıc bılmıyordum ogrenmıs oldum
Allah bır kesıkte kurtarsın
nete giremedim canım! doktor niyetin yok doğurmaya dedi, çalış köle dedi !E oğluşun geç kalmış o zaman
Kafayı sokarken öyle mi oluyo :44:
Ben de sabah 4le 7 arası doğurmak istiyorum, yükseleni de aslan olsun
Ayy biz sana doğurdu gözüyle bakıyordukNerlerdesin yahu
Ozencch doğurdu canım bu sabaha karşı, çok tatlı bir oğluşu olmuş
slm hanımlarr biz oğluşumla dün evimize geldikk,2 mizde çok şükür iyiyiz,ayrıntıları sonra anlatırım şimdi oğluşumu uyuttum duş aldım gelen gidenden bi türlü uyumak fırsat olmadı,yazımı yazıp uyucam biraz,oğluşum çarşamba sabahı 8 58,de dünyaya geldi,3 550gr,49 cm doğdu,ismimiz SEMİH KOYDUK,rabbim sizlerede nasip etsin inş,görüşürüs kıslarr
ya gununden once gelırse endısesı yasanıyo boledeÇok tatlı maşallah
Günler sayılı olunca zor oluyo demi
çok sukur saglıkla kavustun yavruuna..sıkıntınız yoktur umarım..fırsat bulunca gel anlat bıze :79:slm hanımlarr biz oğluşumla dün evimize geldikk,2 mizde çok şükür iyiyiz,ayrıntıları sonra anlatırım şimdi oğluşumu uyuttum duş aldım gelen gidenden bi türlü uyumak fırsat olmadı,yazımı yazıp uyucam biraz,oğluşum çarşamba sabahı 8 58,de dünyaya geldi,3 550gr,49 cm doğdu,ismimiz SEMİH KOYDUK,rabbim sizlerede nasip etsin inş,görüşürüs kıslarr
ya gununden once gelırse endısesı yasanıyo bolede
çok sukur saglıkla kavustun yavruuna..sıkıntınız yoktur umarım..fırsat bulunca gel anlat bıze :79:
Rüyanda beni görmedin mi daha
ya dun gece gordum aslında ama toparlayamıorum hala bak ozench cıgtanem dogurdu sımdı sende sıra hadı fılan dedım ama yarım yamalak hatırlıorum ..
buarada ozenchın dogurdugunu bılmıodum
bu ruyaya gore cıgtanemde bugun dogurcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?