**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Gemciğim seninkide siyatik sinir sıkışmasıdır. Ben yatakta dönemiyorum bile çok şiddetli ağrım umarım biran önce doğrur kurtuluruz
İnanılmaz adapteyim doğurmaya doğursakta kurtulsak
bı avazdaaaaaaaa ınsallah
tek kullanımmlık canım sterıl oldugundan
Süt saklama poşetlerini kaç defa kullanabilirim?

Steril süt saklama poşetleri anne sütünün saklanması, toplanması için üretilmiştir. Tek kullanımlık olup, hava ve nem geçirmeyen, anne sütünün kalitesini korumasını sağlayan özel LDPE’den yapılmıştır. Birkaç defa kullanım için süt saklama kapları mevcut ve bunları bebek malzemeleri satan yerlerden satın alabilirsiniz. Ancak tek kullanımlık bebeğinizin sağlığı ve kafanızın rahatlığı açısından oldukça pratık..

Morgüller..Tebrikler..Şu an off durumdayım ..:2::2::2:ne zaman kendime gelirim bilmem .. Allah biran önce bize de yaşatsın.

morguller benide mahvettin valla cok fena oldum acaba bende o gunleri gorebilcekmiyim diyorum Allah ogluna uzun omurler versin.

Morgülcüm, çok güzel anlatmışsın, içim kıpır kıpır.. Sen anlattıkça heyecan sardı..
Sağlıkla, huzurla gelsinler, mutlulukla büyütelim meleklerimizi

:60
bayıldım okurkenhikayene cnm ne kadar güzel anlatmışsın olayı an ve an,helede eşinin pilav üstü tavuk olayı kopardı beni resmenallahım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin cnm..

Mor Güller; ne güzel anlatmışsın, benide mahvettin valla
canım Allah size bağışlasın bebeğinizi..uzun güzel ömürler nasip etsin rabbim..

Gem yalniz degilsin benimde gozyasim hic durmuyor canimda sıkkın zaten morgullerde gece gece salya sumuk etti beni zaten bizde biran once kavussak yavrularimizada bu guzel duygulari yasasak....

sanada gecmisler olsun allah anali babali buyutsun

Teyseleri güsel dua ve dilekleriniz için çoooooooookkkk teşekkür ederis

Afacan oğlum emdi ve uyuduuuuu

Resmen savaşıyor annesiyle

Datlum, bal kaymağım benim....

kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum izmir gazi hastanesinde sabah saat 9da olucak inşallah
hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Keramoscuğum lansinohu önceden kullanmanın avantajı var... fakat yine de tam olarak acıyı almıyor, sızlama hafif ağrı illa ki oluyor, zamanla düzelecek inşallah... nasıl sızlamasın vakkumluyolar resmen

Birisi sezeryandan sonra ne zaman banyo yapılıyor diye sormuş.... hemen ertesi gün yaptım banyomu hastanede ohhh misss

Sezeryan olacaklar sakın korkmayınnnnnn, ilk günden sonra herşey çoooook kolay.... ben eve geldim daha hiç yatmadım

Benden bir kaç tavsiye size... süt hemen gelmeyebilir ama mamayı hemen dayamayın çocuğa, alıştırmayın, her ağladığında önce memeyi verin çünkü süt bebek emdikçe salgılanarak çoğalıyor... hastanenin ikramı lohusa şerbeti ve kayısı kompostosunu booool bolll için, hatta yakınlarınız yapsın getirsin... rezene çayı sütü bayaaaa çoğaltıyor... sütüm hemen gelmedi diye üzülmeyin, ben çok üzüldüm, çok az geldi, bebeğim aç kaldı mama verdiler diye 2 gün ağladım, sinirlerim bozuldu ama eve geldim sıcak su banyosuyla göğüslere masajdan sonra akşama sütüm çoğaldı

Bebeği emzirmeden önce mutlaka altını kirletmişse temizleyin, memeden sonra uyuya kalıyor, altı tekrar açıldığında huysızluk yapıyor, tekrar uyanıyor...

Her emzirmeden sonra bebeğiniz kucağınıza alın, sırtına hafif hafif vurun, gazı kolayca çıkıyor, rahat uyku uyuyorlar...

Bebeğiniz ağlarken acıkmış olduğunu düşündüğünüz için hemen emzirmek isteyeceksiniz... fakat memeyi almakla ilgili huysuzluk yapıyorsa, başka sıkıntısı vardır... altına yapmış veya gazı olabilir...

Bebeğin acıktığını anlamak için, alt dudağına parmağınızı sürün ağzını emecek gibi açıyorsa açtır, emzirin....

Her 2 saate emzirin, zaten bir kaç gün sonra emme ve uyku düzeni sağlanıyor...

2 saatten fazla uyutmamaya özen gösterin, Allah muhafaza sarılık ilerleyebilir, uyandırın emzirin uyandırmak için, topuklarını hafif sıkın, gıdıklayın, altını açın, kısacası rahatsız edin... yoksa kendi kendilerine uyanmak istemiyorlar saatlerce, düzene girince 2 - 3 saatte bir kendiliğinden uyanacaktır, tecrübeyle sabittir

Bebeğinizin kakasından yada çişinden hafif kan gelebilir, sakın telaşa kapılmayın, bizden bebeğe geçen hormonlar sayesinde olabilirmiş...

Göbeği düşene kadar yıkanması sakıncalıymış, ben yıkarım diye düşünüyordum...

Göbeğini steril için hergün en az 3 kez babusol sıkın...

Üşür diye kat kat giydirmeyin, sıcaklar mahvoluyorlar

Hava çok sıcak, emerken terliyorlar, bir de üşür diye sıkı sıkı sarmalamayın...

morgüller ne güzel yazmışsın çok saol pek aydınlatıcı olmuş.biz de öğrencez heralde böle deneyerek:)

pur maşallah kocamn olmuş bebişin eee doğsun artık tam sevmelik kıvama gelmiş senin ki.

yarın dogum yapcak arkadasın adını unuttum oğlak75 miydi.canım sana da hayırlı dogumlar sağlıkla ve mutlulukla alırsın işallah kucagına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…