**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Kızlar beni görenler 14 günüm kaldı diyince "aaaa...karnın inmemiş aşşağı" diyolar öyle bişi var mı? Ya da ne bileyim karnı aşşağı inen var mı? Kızımın kafası aşşağıda ama göbeğim normal göbek işte :))

Neyi riske atamıyor ben onu anlamadım :26:

dogru diyosun herşeyin hayırlısını istemek lazım ama işte moral bi bozuldu mu bi süre böleee takılı kalıyo

Neyi riske atamıyor ben onu anlamadım :26:

bebeği riske atmak istemiyorum dio sürekli küçük bebeklerin anne karnında cok fazla kalmasını sevmeyiz dio.herhangi bir risk oluşabilir bebek acısından dio..güveniyorum ben de napiyim güvenmesem kafam daha da karışacak.

Hıııı...

Hayırlısı olsun canım, 1 ağustos güzel bir tarih

selam kislar disardaydik yeni geldim malum annemlleri gezdiriyorum hemde vakit gecirmeye calisiyorum geceleri hic uyuyamiyorum 2 gundurde akintim cogaldi bole yapiskan yapiskan dogum yaklastimi acaba

selam kislar disardaydik yeni geldim malum annemlleri gezdiriyorum hemde vakit gecirmeye calisiyorum geceleri hic uyuyamiyorum 2 gundurde akintim cogaldi bole yapiskan yapiskan dogum yaklastimi acaba

O gezmeye hala doğurmadıysan, akıntıdan falan korkma

benim sıpa uykuyu sevmeyecek de prova mı yaptırıyor ki bana? hiiiç uykum yok...içimde de bir sıkıntı...

Son gunler bolca uyu,uyku depola diyolarya nasi oluyo o is anlAmiorum.ginde 3 saat uyursm ne mutlu

lansinoh işe yaramıyor mu?

lansinoh aldım tabiykiside
yaradan öncede sürmeye başladım ama her seferinde krem sür bebek emsin olmuyor...
emzirme öncesi memeyi temizlesen olmuyor

sonuç olarak memeyi yumusattığı için acıyı hafifletiyor ama suana kadar iileştiriyor diyemem.
sürmeye devam ...
ama cok canım yanıyor

anneme dedim ki: en zor kısım doğurmak değilmiydi??? emzirmek daha zormuş:26:
annemde benimle dalga gecio tabikide

Sicak ve lanet sinekler uyutmadi bi turlu sag tarafta uyumak istiyorum dondugum an kereta basiyor hareketi oda rahatini biliyor offfff 10 gun kaldi bakalim nasil gececek

Ozenchcim arkadasim demisti ki dogum yaklastiginda akinti artiyormus bende hic artma olmadi

Son gunler bolca uyu,uyku depola diyolarya nasi oluyo o is anlAmiorum.ginde 3 saat uyursm ne mutlu

al bendende o kadar cnm,uykum beni terketmiş,çokta sıcak var zaten camlarımda hepsi açık ama bana hiç işlemiyo serinlik,kalkıyimde süt içip tekrardan uyumaya çalışayım bari,nede olsa bugün son günüm,yarın sabah oğlum kucağımda olucak inş,dualarınızı eksik etmeyin olurmuu!!!!

bozma moralini canım sağlığı tehlikeye girmsin de gerisi sorun değil.. küçük bebekler çok çabuk toparlıyo benim hastam 1850 doğurdu 32 haftada 1 ayda 1 kilodan fazla aldı bebek.. anlıyorum haklı olarak endişe ediyorsun ama dr lara güvenmekten başka seçenek de yok.. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun 1 ağustos sen 3 ağustos beeennnn
benim de normal doğuma göre 17 günüm var ama hala göğsümde karnım dert etme valla bana kalsa 3 üne kadar kalsın böle çünkü aşağı inerse doğmak ister benim oğlan
eeee maşallah yani nasıl geziyosun hala.. ben tıslıyorum hemen bi de çok ayakta kalınca ağrım oluyo. dikkat et akıntın arttıysa seninki sinyal veriyooooo

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.. bol bol ayetel kürsi oku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…