**2010 Kasim Hamişleri Bebişlerini Buyuturken**

Eybu sormuştu galiba bebek telsizi ihtiyaç canım ya çok lazım oluyor...Odasının etrafında gezinip durmak çok yorucu..Telsiz şart bence..

Eybu sormuştu galiba bebek telsizi ihtiyaç canım ya çok lazım oluyor...Odasının etrafında gezinip durmak çok yorucu..Telsiz şart bence..

Evet canım ben sormuştum..bana da çok gerekli gibi geliyor..alalım o zaman hemen koçişe söyleyelim.sağol canm

Kızlar perşembeye gün aldık doğuruyorum sonunda
Bugün doktora gittik, kan verdik ntsye baktırdık..perşembeye gün verdiler ama karışıklık oldu bak anlatayım..
Benim 6. aydan sonra gittiğim doktorum bugün izinden döndü. Beni ntsye bağlıyken gördü ve baktı sancın yok alttan muayene edeyim dedi. Aslında o izindeyken beni yönlendirdiği doktordan bayaa memnundum..muayene etmek isteyince bişeyde diyemedim..muayene etti etti de inanılmaz çok canım yandı..niye okdar acıdı bilmiyorum..resmen bağırdım normal doğum istiyordun dımı dedi, evet istiyorum ama riskli bir durum varsa sezeryanda olabilirim dedim..çatıların dar, sende zorlanırsın bebekte zorlanır dedi..o zaman sezeryan diyorsanız öyle olsun dedim..oda perşembeye gün verdi..Sonra doktorum izindeyken beni takip eden doktora gittim bilgi vermek için..perşembe günü istiyordun dımı dedi bu doktorda, evet dedim.tamam o zaman perşembe gel dedi. bende diğer doktorunda ogün çağırdığını söyledim, kim yapıcak o zaman doğumumuzu dedim..ben alırım dedi..puff karıştı işler..şimdi ikiside perşembeye gün verdi..napıcam yaa..:97::97:

Bebeğim emerken sürekli genzine kaçıyor, boğazında balgam var gibi bundan mı kaynaklanıyor acaba? Bi bilgisi olan var mı???

Bebeğim emerken sürekli genzine kaçıyor, boğazında balgam var gibi bundan mı kaynaklanıyor acaba? Bi bilgisi olan var mı???

Canım bak anneme söyledim,oda şöyle bir yorum yaptı : sütün çok geliyorsa, bebeğinde çok acıkıyorsa birden çekiyordur o yüzden genzine kaçıyor olabilir dedi..

Dr lar paylaşamamış seni
Hangisinden memnunsan o yapsın canım

Ayy şurda perşembeye ne kaldı

taze anneler ve anne adayları

gögüslerim yara oldu... öneriniz var mı???
ayva cekırdegını suda bekletınce jel oluyormus en ıyısı o dıyorlarda ayvayı nerden bulcaksın sımdı ???
lansınoh almamısmıydın sen
Günaydın anneler artık eskısı gıbı forumu takıp edemıyorum ama faceden takıpteyım kım ne yapmıs die Bu arada Esra Erolda dün gece bebişini epidural sezeryan ile dogurmuş 3,250 gr mış bebiş
o bebek 5 gunluk fılan oldu :26:
supper olmus
sonucta dogumgununde dogurcaksın gonlune gore oldu ıste
kendı dr una soleseydın ya tekrar..onlar kendı arasında hallederdı..

Dr lar paylaşamamış seni
Hangisinden memnunsan o yapsın canım

Ayy şurda perşembeye ne kaldı

Biraz öyle oldu galiba
Ayyy evet düşündükçe heyecan basıyoooooo

supper olmus
sonucta dogumgununde dogurcaksın gonlune gore oldu ıste
kendı dr una soleseydın ya tekrar..onlar kendı arasında hallederdı..

Evet canım inşallah kızımız 2 gün daha sabreder..
Artık perşembe günü gidince bakıcaz duruma..Kendi doktorumuda söylerim durum böyle diye..Artık kendi aralarında paylaşsınlar beni

Birde ben bişey sorucam..Sezeryanda 2 günmü yatırıyorlar hastanede? Yoksa 1 günde çıkabiliyormuyuz? Hastane 2 gün dedi ama puff 2 gün hastanede yatmak çok sıkıcı olur Hem bebişim hep yanımda mı olucak acaba?:97::97:

peki sezaryende kaç gün yıkanamayacağız? günde üç kez duşa girer oldum da, günlerce yıkanamamak mahveder bizi...

peki sezaryende kaç gün yıkanamayacağız? günde üç kez duşa girer oldum da, günlerce yıkanamamak mahveder bizi...

eve geldiğinizin ertesi günü yalnız kesilen bölgeye sabunluk yapmak yasak sadece su dökülüp çıkacaksınız zaten doktorunuz sizi bilgilendirir bu konuda

kızlarrrr kanamam oldu çok koyu renkli bi kan..
doktoru aradım hemen, bugünkü muayeneden dolayı dedi. eğer ağrın olur, kanaman artarsa hemen gel dedi. off deli oldum.ya doğumu tetiklerse bu doktor beni 2 kere muayene ettide bişey olmadı ne kanamam ne ağrım sızım.. izinden dönen doktorum niye bu kadar canımı acıttı yaa..inşallah doğumumuzu tetiklemez..zaten günlerimiz artık..off dua edin bana nolur..kızım bekle nolur 2 gün daha bekle

eve geldiğinizin ertesi günü yalnız kesilen bölgeye sabunluk yapmak yasak sadece su dökülüp çıkacaksınız zaten doktorunuz sizi bilgilendirir bu konuda
oh ya ben de yaz günü terleyeceğim diye şimdiden tasası tutmuştu:)

haydaaa! uzan ,bol su iç.dualarım seninle.

gözümüzün nuru,umudumuz ve annesi bu topaçta olduğu üçün ben de sinsi sinsi sizi okuyorum.kim bu sapık demeyin hem geleceğin kasım annesiyimdir belki kimbilir

hepinize sağlıklı doğumlar doğuranlara da hayırlı hayatlar dilerim

:79:slm hanımlar az önce drumuzdan geldikk,oğlum iyi çok şükür,bacak boyuda 3mm daha uzamış dedi,herşeyi tamamlanmış sen dışarda ona daha iyi bakarsın o yüzden çarşamba 8 de hastanede ol.dedi.oğlum çarşamba geliyo inş kıslar allahtan bir aksilik çıkmazsaa....
eşimde panikledi hemen dışardan istediğim bişiler getiricek hemde ben söylemeden,bol bol yarın geceye kadar ye şifa olsun dedi....

ama ben çok heyecanlıyımm,son kez valizimizi gözden geçiricem birazdan..

10. bebişimiz geliyor yani hadi gözünüz aydın. Sezeryan günü belli olunca daha heyecanlı oluyor ya sanki bizde bekliyoruz bakalım

Amanınn

Var mı bi gelişme :26:

Son düzenleme:

Ahh ne güzel, bebikin çok yakında kollarında olcak

saglikla gelsin kuzun kollarina
bendede tik yok bu cocuk sanirim 40 haftaya kadar gelmez

anaamm nısan denen sey olmasın
kımmıs kı acaba :26:
tesekkur ederısssssssss
ayyyyyy hadı bakalım gelsın artık

merhaba kızlar .... sonunda yazabiliyorum bende
kasım hamilesiyken şimdi zaman geçmiş temmuz annesi olmuşum bile
6 temmuzda doğdu benim minik kızım yarın 20 günlük oluyor bile kilolarımın çoğunu doğumda verdim,, şimdi işlerimide daha bir rahat yapıyorum. sezeryan oldum bende ilk gün kötü geçti ama ikinci gün gayet iyiydi bebişime ilk günden beri ben bakıyorum altını bile daha başka kimse değiştirmedi annelik harika bir duygu ve bu melekler çokkkkkk tatlı çokkkkk hepinize hayırlı doğumlar diliyorum...

sımdı kı aklım olsa su hamıle yastıklarından ılk gun alırdım ne gusel bısımıs yaaaaa:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…