Eybu sormuştu galiba bebek telsizi ihtiyaç canım ya çok lazım oluyor...Odasının etrafında gezinip durmak çok yorucu..Telsiz şart bence..
Bebeğim emerken sürekli genzine kaçıyor, boğazında balgam var gibi bundan mı kaynaklanıyor acaba? Bi bilgisi olan var mı???
Evet canım ben sormuştum..bana da çok gerekli gibi geliyor..alalım o zaman hemen koçişe söyleyelim.sağol canm
Kızlar perşembeye gün aldık doğuruyorum sonunda
Bugün doktora gittik, kan verdik ntsye baktırdık..perşembeye gün verdiler ama karışıklık oldu bak anlatayım..
Benim 6. aydan sonra gittiğim doktorum bugün izinden döndü. Beni ntsye bağlıyken gördü ve baktı sancın yok alttan muayene edeyim dedi. Aslında o izindeyken beni yönlendirdiği doktordan bayaa memnundum..muayene etmek isteyince bişeyde diyemedim..muayene etti etti de inanılmaz çok canım yandı..niye okdar acıdı bilmiyorum..resmen bağırdımnormal doğum istiyordun dımı dedi, evet istiyorum ama riskli bir durum varsa sezeryanda olabilirim dedim..çatıların dar, sende zorlanırsın bebekte zorlanır dedi..o zaman sezeryan diyorsanız öyle olsun dedim..oda perşembeye gün verdi..Sonra doktorum izindeyken beni takip eden doktora gittim bilgi vermek için..perşembe günü istiyordun dımı dedi bu doktorda, evet dedim.tamam o zaman perşembe gel dedi. bende diğer doktorunda ogün çağırdığını söyledim, kim yapıcak o zaman doğumumuzu dedim..ben alırım dedi..puff karıştı işler..şimdi ikiside perşembeye gün verdi..napıcam yaa..:97::97:
ayva cekırdegını suda bekletınce jel oluyormus en ıyısı o dıyorlarda ayvayı nerden bulcaksın sımdı ???taze anneler ve anne adayları
gögüslerim yara oldu... öneriniz var mı???
o bebek 5 gunluk fılan oldu :26:Günaydın anneler artık eskısı gıbı forumu takıp edemıyorum ama faceden takıpteyım kım ne yapmıs dieBu arada Esra Erolda dün gece bebişini epidural sezeryan ile dogurmuş 3,250 gr mış bebiş
Evet canım ben sormuştum..bana da çok gerekli gibi geliyor..alalım o zaman hemen koçişe söyleyelim.sağol canm
Bugün doktora gittik, kan verdik ntsye baktırdık..perşembeye gün verdiler ama karışıklık oldu bak anlatayım..
Benim 6. aydan sonra gittiğim doktorum bugün izinden döndü. Beni ntsye bağlıyken gördü ve baktı sancın yok alttan muayene edeyim dedi. Aslında o izindeyken beni yönlendirdiği doktordan bayaa memnundum..muayene etmek isteyince bişeyde diyemedim..muayene etti etti de inanılmaz çok canım yandı..niye okdar acıdı bilmiyorum..resmen bağırdımnormal doğum istiyordun dımı dedi, evet istiyorum ama riskli bir durum varsa sezeryanda olabilirim dedim..çatıların dar, sende zorlanırsın bebekte zorlanır dedi..o zaman sezeryan diyorsanız öyle olsun dedim..oda perşembeye gün verdi..Sonra doktorum izindeyken beni takip eden doktora gittim bilgi vermek için..perşembe günü istiyordun dımı dedi bu doktorda, evet dedim.tamam o zaman perşembe gel dedi. bende diğer doktorunda ogün çağırdığını söyledim, kim yapıcak o zaman doğumumuzu dedim..ben alırım dedi..puff karıştı işler..şimdi ikiside perşembeye gün verdi..napıcam yaa..:97::97:
Dr lar paylaşamamış seni
Hangisinden memnunsan o yapsın canım
Ayy şurda perşembeye ne kaldı
supper olmus
sonucta dogumgununde dogurcaksın gonlune gore oldu ıste
kendı dr una soleseydın ya tekrar..onlar kendı arasında hallederdı..
peki sezaryende kaç gün yıkanamayacağız? günde üç kez duşa girer oldum da, günlerce yıkanamamak mahveder bizi...
oh ya ben de yaz günü terleyeceğim diye şimdiden tasası tutmuştu:)eve geldiğinizin ertesi günü yalnız kesilen bölgeye sabunluk yapmak yasak sadece su dökülüp çıkacaksınız zaten doktorunuz sizi bilgilendirir bu konuda
haydaaa! uzan ,bol su iç.dualarım seninle.kızlarrrr kanamam olduçok koyu renkli bi kan..
doktoru aradım hemen, bugünkü muayeneden dolayı dedi. eğer ağrın olur, kanaman artarsa hemen gel dedi. off deli oldum.ya doğumu tetiklersebu doktor beni 2 kere muayene ettide bişey olmadı ne kanamam ne ağrım sızım.. izinden dönen doktorum niye bu kadar canımı acıttı yaa ..inşallah doğumumuzu tetiklemez..zaten günlerimiz artık..off dua edin bana nolur ..kızım bekle nolur 2 gün daha bekle
:79:slm hanımlar az önce drumuzdan geldikk,oğlum iyi çok şükür,bacak boyuda 3mm daha uzamış dedi,herşeyi tamamlanmış sen dışarda ona daha iyi bakarsın o yüzden çarşamba 8 de hastanede ol.dedi.oğlum çarşamba geliyo inş kıslar allahtan bir aksilik çıkmazsaa....
eşimde panikledi hemen dışardan istediğim bişiler getiricek hemde ben söylemeden,bol bol yarın geceye kadar ye şifa olsun dedi....
ama ben çok heyecanlıyımm,son kez valizimizi gözden geçiricem birazdan..
kızlarrrr kanamam olduçok koyu renkli bi kan..
doktoru aradım hemen, bugünkü muayeneden dolayı dedi. eğer ağrın olur, kanaman artarsa hemen gel dedi. off deli oldum.ya doğumu tetiklersebu doktor beni 2 kere muayene ettide bişey olmadı ne kanamam ne ağrım sızım.. izinden dönen doktorum niye bu kadar canımı acıttı yaa ..inşallah doğumumuzu tetiklemez..zaten günlerimiz artık..off dua edin bana nolur ..kızım bekle nolur 2 gün daha bekle
:79:slm hanımlar az önce drumuzdan geldikk,oğlum iyi çok şükür,bacak boyuda 3mm daha uzamış dedi,herşeyi tamamlanmış sen dışarda ona daha iyi bakarsın o yüzden çarşamba 8 de hastanede ol.dedi.oğlum çarşamba geliyo inş kıslar allahtan bir aksilik çıkmazsaa....
eşimde panikledi hemen dışardan istediğim bişiler getiricek hemde ben söylemeden,bol bol yarın geceye kadar ye şifa olsun dedi....
anaamm nısan denen sey olmasınkızlarrrr kanamam olduçok koyu renkli bi kan..
kımmıs kı acaba :26:gözümüzün nuru,umudumuz ve annesi bu topaçta olduğu üçün ben de sinsi sinsi sizi okuyorum.kim bu sapık demeyinhem geleceğin kasım annesiyimdir belki kimbilir
hepinize sağlıklı doğumlar doğuranlara da hayırlı hayatlar dilerim
ayyyyyy hadı bakalım gelsın artık:79:slm hanımlar az önce drumuzdan geldikk,oğlum iyi çok şükür,bacak boyuda 3mm daha uzamış dedi,herşeyi tamamlanmış sen dışarda ona daha iyi bakarsın o yüzden çarşamba 8 de hastanede ol.dedi.oğlum çarşamba geliyo inş kıslar allahtan bir aksilik çıkmazsaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?