- 29 Mart 2010
- 10.477
- 2
- 37
en akıllısı olandan dicem ama o da çok kısa boyluydu yaa :)
heuehueheuekaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en akıllısı olandan dicem ama o da çok kısa boyluydu yaa :)
kendıme engel olamıyorum her cıkısımda bısı alıyorum :) ama havluya ihtiyacımız vardı :)
havlumuz da aynı :) güle güle kullanın canım...
kick&play almışsın sen de :))
Bunlarıda dün aldık kızımıza,3lü pijama takımları
kendıme engel olamıyorum her cıkısımda bısı alıyorum :) ama havluya ihtiyacımız vardı :)
ayy hastane cıkıslarımız da aynıydı galıba :)) ama napam bı havlum vardı sadece, bunu da ucuz gorunce hıc dayanamadım aldım :))
kick&playi sorma ya, alcak bısı bulamadık bı gun ama ılla para harcayacaz ya, kocam sen bunu tek basına tasıyamazsın bunu alalım dedı aldık, sankı cok agır bısıdı de :)) ohoooo bı dogsalar, 40 ları cıksa da ustlerıne koyup fotolarını cekıp koysak :)
Hayır mothercare değil, Debenhams dıye bı magaza, boyner ykm fln gıbı dusun.. saol cnm..prop çokk güzelmiş ozellikle o çizgili siyah beyaz tulum. nerden aldın mathercare den değil heralde?? güle güle kullansın oğluşunn:))
gripin senin cimcimenin pijamaları da çokk güzelll güle güle kullansın inşallahh..
sen 40 i cikana kadar demirin fotosunu eklemicenmi??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
gripincim bebegin güle güle giysin bebisin cicilerini