- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm buji arada bakıyorum cicilerinize 2009 kasım annesiyim şu en üstten 2. fotoda mavi patikli pantolon var gülücük baby onlardan bidaha alma çünkü o tür lastuıklı olanca ilk yıkamadan sonra aşırı gevşiyor giyilmez hal alıyor o tür lastikliler hiç kullanışlı değil normal lastiklilerden alın size tavsiyem ben onlardan bidünya aldım ve hiç giydiremedim
bijocum çook tatlı hepsi maviş maviş... güle güle giysin oğlun :)
teşekkürler canlarım opuyorumnanaktanbiju gule gule kullanin hepsini, iyi gunlerde...
kizlar bakiyorum da herkes emzik almis, bi ben almadim galiba bilmiyorumkismile
teşekkürler canlarım opuyorumnanaktan
emzik kullanıcam ben alırsa eğer o yüzden aldım ama kauçuk öneriyorlar en azından ilk 3 ay aklında olsun..
sağol canım tavsiyen için de eltimin kızı iki bebeği için de en çok onlardan memnun olduğunu söyledi ve de sürekli kullanıyor. acaba senin ürünlerinde mi bir sorun vardı ki?
saol cnm..gecelikler yıkandı ütü bekliyo :) ama zaten giymeyınce anlasılmaz modelı fln dantelı mantelı gorunmez askıdan :)
evet canım kocam da onları gördükten snr yeni haberlerımızı 3. sayfadan takip edersiniz artık
ay düşünsene ilerde buluştuğumuzda fln bunlar birbirleirne aşık olurlarmışD: bebekler 2 yaşında fln birbirlerini dudaktan öpmeye başlıyolar yaa ayy düşünemiyorum çocukluk aşkı d.D:aso talip misin oğluma yoksa opuyorumnanaktan alırım senin kızı bak :))
saol cnm..
weewell ıyı dıye dydum demıstım ya, bu oyle degıl ama senın ıstedıgın gıbı goruntululerın bı ozelıgı var kı valla yeme de yanında yat, alet sureklı calısmıo sadece ses algıladıgında calısmaya baslıo, yanı durup dururken radyasyon yaymıo bebek aglayınca ses cıkarınca calısıp susunca o da kapanıo otomatık, tabı 450 tl gıbı bı fıyatı vardı :)
bu da weewell digital, satıcının dedıgıne gore bu da az radyasyon yayarmıs dıgerlerıne gore, cızırtı fln yapmıo, kanal araman gerekmıo, otomatık arayıp buluyo, bız babasıyla denedık cok memnun kaldık:roflol: