Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nalan hheeeepppsini gule gule kullanın. Degistirdin mi arabayı degıstırcem dıodun..
çok saolun kızlar çok teşekkür ederiz, yavaş yavaş tamamlamak üzereyiz, darısı sizlerin başına...
oto koltuğu kraft, diğerleri chicco nun kızlar...bebek arabası çok basit açılıp kapanıyo tek elle, ben çok beğendim, kumaşı duruşu çok kaliteli...
gül kız sen nerelerdesin, naptın görüşmeyeli, sana msn den mesaj attım gördün mü?
nalan neden travel sistem almadin?
Nalan çok güzel cicileriniz....Güle güle iyi günlerde kullanın..
Aynı primadan ben de aldım 2 paket,en az 5 paket daha alıcam..Uni yeni doğan ıslak mendili aldım 3 lü ben de..Ablam kulanmıştı,memnun kaldı,ne güzel ya herşeyi düşünmüşler
Can bebe alt bezi var yaa..Tam adını hatırlayamadım ama,altını alırken kullanılıyor dimi?
Bu park yatağı
anladım Nalan sen kullancaksın tabı hangısını begendıysen.. ben cıft yonlu olsun ıstedm ama sen gerek olmayadabılır tabı.. tekrar gule gule kullanın cnm.
Nalancım güle güle kullanın canım,çok güzel şeyler almışsınız.
nalancim hepside harikalar kizin güle güle kullansin insallah
nalancım arabasını çok beğendim tam benlikmiş. katlanıyor ve hafif demişsin. benim alacağım artı olarak çift yönlü..
diğer cicileri de çok güzel. valla coşucam diyodun dediğini de yaptın. güle güle giysin kızın..
iyi günlerde kullanın nalancım çok güzeller
tatlım gule gule kullan hepsi cok guzel
benim de park yatak aynısı.
gogus pedı almıssın hayırlı olsun. bir ark.da kullanmıs ama bunlar nemli bırakıp yara yapıyor en iyisi lansiloh dedi. aklında bulunsun.
hastane cıkısı ve termometreyı kaca aldın seker
nalancığım hepsi birbirinden güzel güle güle kullansın inşallah bebişin bende kzımın cicilerini eklemeye çalıştım ama beceremedim( birde bu canbebenin bakım örtüsünü marketlerde bulamadım nerde satılıyor?
saol canım çok teşekkür ederim, senin beğendin araba hangisiydi onada bakim bi, ya çift yönlü değil ya ondan kararsızım bu araba konusunda ama bi yandanda çok hoş duruyo...ikilemde kaldım o yüzden...
darısı eylülde senin başına artık...